Feenoocchiz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
most mondd meg, szidni egymást nem könyebb? legalább szólnak valamirõl a számok...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
jah és annyi, hogy minden szövegnek van értelme, csak lehet, hogy nem x és y emberek számára
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
a csináljjobbat kommenteket pls ne
DFTBA ಠ_ಠ
léptem, errõl a " szarházi " teleprõl.
u dont have to listen anybody else but me

csak hogy lássátok, TIRPA merem mondani a legnagyobb feltörekvõ repper, espec a most kijött albumukat nyílvánították mo. legjobb alapjaival rendelkezõ hiphop lemezé hála AZA-nak, szóval nem flémelni akarok de ez (lásd lentebb freestyle, amit siska tol az meg egy bohóckodás csíkszemmel)
nem mondom hogy nem jó a zenéje, csak épp mondanivaló nulla.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ezt hallgassátok meg /no offense/
The Steve - VérreBack2.mp3
csak mert van benn Siska is és elég jól odaken😛
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
hallgassatok fankát a sarokban sírdogálva 😉