Feenoocchiz
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nabazz,pedig innen húztam le a rímharcosok klubja albumot is meg a pokol konyháját (ami szerintem elég szar album,rímharcosok klubja- ami a pofin kifér sokkal jobb sztem)
ReaL MaDRid x siempre
Ja.
A #10 állítólagos freestyle meg röhej.
Ahogy szegény Siska is vicc.
No offense.
A #10 állítólagos freestyle meg röhej.
Ahogy szegény Siska is vicc.
No offense.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
uhhbazz volt siskának feje 😄 amúgy check még ma is nyomja csak nem check néven,valami más már a neve,régen olvastam egyik hiphop.hu-s topikban.
ReaL MaDRid x siempre
Akkor már párszor meg kellett volna halnia..
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
kár,pedig jóvolna,nekem van most egy pakkom,abban vannak rímharcosok klubja is még,meg Feenoocchiz.hatalmasak még mindig,van pár 320-as is,de az inkább siska már csak.az volna a célom a topikkal hogy akinek van tõlük zenéje az jelezze és cseréljünk😊
esetleg valahová fel is tölthetjük õket
esetleg valahová fel is tölthetjük õket
+fav örök kedvenc😊
"én inkább meghalok, mint becstelen leszek"
😊
"én inkább meghalok, mint becstelen leszek"
😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
a régiek sajnos már nincsenek meg 😞(
mostanában az újabb mixtapeket hallgatom,van 1-2 nagyon durva trekk rajta
mostanában az újabb mixtapeket hallgatom,van 1-2 nagyon durva trekk rajta
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
wow te ilyen zenét is hallgatsz? :o
+ fav bátyja 😊
+ fav bátyja 😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
siska és check-rõl volna szó,biztosan mond még valakinek ez a név valamit.vagy régebben még rímharcosok klubja:o
ma már csak siska finuccsi van.a lényeg hogy ide írjon mindenki aki szereti õket/õt.meg esetleg a régi zenéket cserélhetnénk is,nagyon ritka Feenoocchiz albumokat szerezni már.köszi írjatok
ma már csak siska finuccsi van.a lényeg hogy ide írjon mindenki aki szereti õket/õt.meg esetleg a régi zenéket cserélhetnénk is,nagyon ritka Feenoocchiz albumokat szerezni már.köszi írjatok
← ElőzőOldal 2 / 2