Feenoocchiz

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
támogatom!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

hunbasser
nabazz,pedig innen húztam le a rímharcosok klubja albumot is meg a pokol konyháját (ami szerintem elég szar album,rímharcosok klubja- ami a pofin kifér sokkal jobb sztem)

ReaL MaDRid x siempre

offkorzreg
igen abban nyomja,megvan.

ScarY MAN
ezzel sajnos egyet értek :/

...

Csabesz6
Ja.
A #10 állítólagos freestyle meg röhej.
Ahogy szegény Siska is vicc.
No offense.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ScarY MAN
asszem a Káva Krú-ba nyomja El Magico néven, ha jól emlékszem

...

offkorzreg
ez mondjuk érdekelne õ mien néven tolja tovább,különben hatalmasak voltak együtt

offkorzreg
nemregisztrált oldal

hunbasser
uhhbazz volt siskának feje 😄 amúgy check még ma is nyomja csak nem check néven,valami más már a neve,régen olvastam egyik hiphop.hu-s topikban.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
feenoocchiz.atw.hu-n csomó nyalánkság 😊

ReaL MaDRid x siempre

offkorzreg

hatalmas arcok voltak^^.

Csuhai G
Akkor már párszor meg kellett volna halnia..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Tyler1
legnagyobbak:

Siksa Freestyle

Free 2

mennyit hallgattam ezeket nyáron.... 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

offkorzreg
húú,nagyon hálásak lennénk szerintem😊

ScarY MAN
jelen!

valahol egy dvd-n megvan szinte az összes 😊 atnyalazom majd 😊

...

offkorzreg
kár,pedig jóvolna,nekem van most egy pakkom,abban vannak rímharcosok klubja is még,meg Feenoocchiz.hatalmasak még mindig,van pár 320-as is,de az inkább siska már csak.az volna a célom a topikkal hogy akinek van tõlük zenéje az jelezze és cseréljünk😊
esetleg valahová fel is tölthetjük õket

offkorzreg
😊

ChuckyHUN
+fav örök kedvenc😊
"én inkább meghalok, mint becstelen leszek"
😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Matt07
a régiek sajnos már nincsenek meg 😞(

mostanában az újabb mixtapeket hallgatom,van 1-2 nagyon durva trekk rajta

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

offkorzreg
ya,régen rengeteget,neked vannak albumjaid?számaid?valamid.kellene pár klasszikus😊

Matt07
wow te ilyen zenét is hallgatsz? :o

+ fav bátyja 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

offkorzreg
siska és check-rõl volna szó,biztosan mond még valakinek ez a név valamit.vagy régebben még rímharcosok klubja:o
ma már csak siska finuccsi van.a lényeg hogy ide írjon mindenki aki szereti õket/õt.meg esetleg a régi zenéket cserélhetnénk is,nagyon ritka Feenoocchiz albumokat szerezni már.köszi írjatok

← ElőzőOldal 2 / 2