72
Feenoocchiz
-
#72 hopsz,mégse :D:D:D -
#71 az brush -
#70 tevagy brash a hősökből?:DD -
Brash #69 Már csak egy említetlen probléma van, hogy azért "nyomja jól", mert évek óta ugyan arról beszél, így amit betanult az évek alatt azt már nagyszerűen tudja "nyomni". Lásd a telepi szöveg, ami sosem új, vagy a anya/b@szás, ami még régebbi.. -
#68 nemtudnak már mivel szócsatázni:P
most mondd meg, szidni egymást nem könyebb? legalább szólnak valamiről a számok... -
Noodlee #67 Nem értem minek kell flémelni! Szerintem Siska és Fanka is jól tolja. Azért köpködni a másikra, mert bizonyos dolgokat máshogy lát? Snoopnak és Drenek is vannak szar számai, mégsem köpködi senki. Akinek ez nem tetszik, az lehet bőr szettben... -
#66 Ezt bírom sok baromarcú fasznak szól bele ha nem érdekli,és csak kötekedni akar?!-.- -
#65 akkor most töröljük a 2pac topicot? -
#64 igazad van -
#63 -
#62 okoska bazmeg,takarodj a topikomból szaros-.- -
#61 nem akarok bele szolni de 96 halt meg. -
#60 jaj istenem...2Pac topikot minek nyitottak,ha már 97-ben "meghalt"? -
#59 minek nyitod ha már rég megszünt a páros? -
#58 ez a bajom nekem is ezekkel a mai lányokkal hogy hagyján hogy olyan arcuk van mint egy versenylónak de a testük ?! -
#57 tatabánya rulez:P
siska is bányai. -
Csesza #56 ez egy nagyon régi szám, akkoriban még lehet, hogy teljesen mások voltak az érték ítéletek a szövegekkel kapcsolatban
jah és annyi, hogy minden szövegnek van értelme, csak lehet, hogy nem x és y emberek számára -
#55 jah, a szöveg... kár h szar -
#54 így van.. dühkór -
#53 logódban siska :) -
#52 személy szerint neked NEM tetszik . van olyan akinek igen . [PONT] -
#51 ebbe az egybe belehallgattam. meghallgattam a feléig, és odafigyeltem a szövegre. na de. ha valaki lehúzza az ilyen hiphop, rap zenét (fogalmam sincs ez mi, ebbe kéretik nem belekötni) akkor a zene kedvelői azt mondják, hogy nem a zene a lényeg, azt csak gép adja, a szövegre kell figyelni. de könyörgöm, ennek a szövege csak nagyon szép mondatok, amik még rímelnek is, de ABSZOLÚTE semmi közük nincs egymáshoz és mondanivalójuk sincs.
a csináljjobbat kommenteket pls ne -
#50 szánalmasak vagytok :) -
#49 ovi sztájl -
#48 egyetlen szám ami tetszik tőlük :D -
#47 yayistenem már,biztos nagyon jó érzés mindez,örülök neki hogy boldog lettél mostmár,mehetsz tovább:| -
#46 [b]VICEROY RULEZ
-
#45 sírva ne fakadj már,hogy senkit nemérdekel az amit te mutatsz,nyissál neki topikot,omg -
#44 nézeenek oda! [center][b]ITT EGY [size=hatalmas]EMOREPPER[/size]
-
#43 kell neked néhány régi zene, és ilyen keretekben akarsz warezkodni, írjál nekik egy geci ímélt, és odaadják neked CD-n.
léptem, erről a " szarházi " telepről. -
#42 khm. tirpát - azát - oduplát leszarházizni. na mindegy...
[center] -
#41 felhívnám a figyelmed hogy a topik a Feenocchiz-ról szól,nem mindenféle szarháziról,thx.ezek után még kiemelném hogy van underground topik.ezenbelül még megkérnék mindenkit hogy max siskáig terjedjünk ki a feenoo-n kívül hisz ő valaha része volt thx. -
#40 a #10ben említett sisa frísz, hát, nemtudom hányan voltatok akár csak itsrite battle-n, vagy urbangladiators-on vagy akárhol. de hogy ez nem zsigerből jön az fix.
csak hogy lássátok, TIRPA merem mondani a legnagyobb feltörekvő repper, espec a most kijött albumukat nyílvánították mo. legjobb alapjaival rendelkező hiphop lemezé hála AZA-nak, szóval nem flémelni akarok de ez (lásd lentebb freestyle, amit siska tol az meg egy bohóckodás csíkszemmel)
-
#39 siska egy nagyarcú vágottszemű füves.
nem mondom hogy nem jó a zenéje, csak épp mondanivaló nulla. -
#38 +fav -
#37 Hú mi oltás:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#36 hát ezzel nem nagyon értek egyet,bár igaz van 1-2 száma siskának ami kifejezetten nem jön be.de személy szerint nagyrészt nagyon bejön amit és ahogy mond.lásd pl. Holnap hajnalig vagy Isten álld meg a magyart -
#35 ez a szám ODABASZ! :D -
#34 igen ez is kúrva nagy :Ddd -
#33 hősök + redymmel