60
-
#20 Hát ennél sokkal jobban én sem fogalmaztam volna :)
1 pont oda. -
bmw #19 Ha lenne lovem En is siman mennek.... -
#18 :D Nem, az a periszkóp. -
fizik #17 Azon a zöld csövön a szennyvizet engedik ki?!
Amúgy én is simán kimennék, ha lenne rá ennyi feleslegem. Lehet el is kezdek gyűjteni az ük-ükunokáimnak... :S -
#16 Nem maga az űrhajó a drága (relatíve), hanem a rakéta, vagyis a hordozóegység, mert az minden felszálláskor megsemmisül, így újra kell "teremteni". -
#15 "akkor drága politikusainknak miért nem sikerül."
sikerült nekik, ezért megy a csőd felé az ország, mert a pénz ami az országé volt, már a politikusok bankszámláján díszeleg. Hol élsz te? Nem csak elkúrás volt itt, ellopás is. -
roliika #14 Simonyit megkérdezték amúgy, hogy Magyarországon esetleg nem-e akarna segíteni, merthogy van annyi pénze, hogy az államadósság jó részét ő egyedül ki tudná fizetni...azt mondta, hogy nem célja, mert az országnak magának kell megoldania ezt a problémát. Szerintem teljesen igaza van amúgy...ha ő..egyedül ennyi pénzt össze tudott szedni, akkor drága politikusainknak miért nem sikerül.
Még annyit, hogy ő rendesen beszél magyarul, és nem játtsza meg hogy néém bészélni mádzsar becasuse very sok idő tölteni én USA...pedig neki lenne mire. Jó utat neki. :) -
tntmax #13 Pór magyar-gazdagoknak lehet alternatíva hasonló élményszerzésre:
http://www.meglepkek.hu/Csak-gazdagoknak/Null-gravitacios-sulytalansagi-repules.html -
tntmax #12 Klassz lehet egy ilyen utazás. -
kvp #11 Az urturistak alapelve a kovetkezo: minden egyes urturista fizeti az urhajojat, eztaltal ket masik (hasznos) urhajos jut ki igy az urbe. Alapvetoen a penz amit elkolt hasznalhato lenne masra is, de ez meg mindig hasznosabb mintha luxushajot/autot venne belole. Persze felhasznalhatna arra is, hogy epitsen belole egy sajat urhajot, de igy sokkal gyorsabban feljut, bar rovidebb idore, de hasznalhatja a nemzetkozi urallomast is. -
Mcsiv #10 Simonyi évente több milliót költ jótékonykodásra. Ez szimplán az emberi butaság, irigység és az, hogy igazából a reklamálók és a "jót akarók" a google-be nem képesek beírni a nevét;] Többet tett ő már le az asztalra, mint az előbb említettek valaha is fognak;] -
szasz85 #9 A fejlődés nagyságrendekkel fontosabb (és nem utolsó sorban jövedelmezőbb) mint a jótékonykodás.
Ha esetleg te ezt nem így gondolod akkor add el a géped, a mobilod, mond le az internet és kábel TV előfizetésed és az így felszabadult pénzt add a hajléktalanoknak. -
tmisi #8 Remélem a Marsig meg sem áll... -
toto66 #7 Google és Demagóg fia vagyok C: -
who am I 7 #6 Egyébként jó helye van annak a 35 milliónak az űrkutatásban, csak nehogy új audikra költsék mint itthon az agyhalottak. -
who am I 7 #5 hopp, a demagóg szó ajvékolása a kedvencem, kis vöröskabátos. -
mrzool #4 Éjszaka demagógia bogyókat nyeltetek álmotokban, vagy mi van? Szokásos jó magyar irigység? -
vmiki88 #3 Hát akinek van pénze rá
De nem lehetne ezt a pénzt segélyszervezeteknek, alapítványoknak adni?? (ha jótékonykodott már, akkor bocsánat a tudatlanságomért) -
T0nk #2 Egyes. Leülhet. -
#1 Szerintem ki kéne tenni, Föld körüli pályára állítani, oszt otthagyni a rákba! Az űrállomásról hajigálnák neki a mogyorót, meg kétnaponta kiürítenék a katéteres-zacskóját, oszt ellenne ott fenn.