58
  • Yutani
    Jó film, kategóriájában az elsők között van! Aki bele is tudja élni magát, nagyon nagy élményt kap, aki csak a csihi-puhit tudja értékelni, az is jól fogja érezni magát. Javaslom mindenkinek!
  • ulrik
    Jo volt kipacsolodasnak, ennyi kb.
    Mondjuk tul sok jo pelda nincs benne, hogy mindenkit kinyir benne par nap alatt, aki szembejon vele.
    Hat Liam nem kimondottan akciohos az biztos, de legalabb van egy ilyen filmje is.
    10/8-at azert meger a maga kategoriajaban.
  • koschwarz
    a végén még kénytelen leszek megnézni ezt a war zone-t :)
  • nessboth
    2008 akciófilmje a Punisher: WAR ZONE volt , egyébként ennyi jó dolog hallatán kíváncsi vagyok rá...Csak a posztert tudnám feledni...
  • koschwarz
    a titka:
    1. egy SZÍNÉSZ került egy akciófilmbe
    2. európai
    3. hálistennek nincs benne feleslegesen valami (bessonra jellemző) vicces, de gyökér társ, illetve szerelmi mellékszál a főhős meg valami maca között
    4. nyers, egyszerű, mégis látványos és brutális akciók

+1 meg egy lányos apának talán még jobban sikerül átéreznie ezt a "mindent és mindenkit szétbaszok a lányomért"-fílinget :)))
  • Frosty01
    én láttam. nekem viszonylag tetszett is :)
    bár többször biztos nem nézem meg
  • Blasta
    ...és Raas al Ghoul is :)
  • Aldo Moro
    Simán hátbalövi a rosszfiút, ha úgy hozza a sors. Nem sokat moralizál. Nekem gyere be.
  • DaemoonHunter
    Egyetértek, szerintem is jó volt:)
  • feamatar
    sőt!!! ő maga darkman !!!!!
  • gothmog
    Hogy a fenébe ne lenne jó akcióhősnek? Egy vérbeli Jedi Mester?
  • fade2black
    IGazi jó akciófilm. Ez a 10ből az 1 amit érdemes megnézni.
  • Nightwish006
    Nekem is nagyon tetszett, remek film volt. Tavalyi év egyik legjobbja
  • Segal
    Nagyszerű film szerintem is. A csodálatos pincejelenet meg a hab a tortán
  • sandor4
    tökéletesen egyetértek
  • fűszeress
    ja nagyon jo film,a szinészek is jol játszanak, az akciok verekedések is hitelesek, és pőrőg is a film , 10/10
  • emp
    Szerintem is jó volt. Nem kell agyalni rajta, okosakat mondani és észrevenni, hogy "nem volt bekötve a cipőfűzője és mégis gyorsan futott" stb... leül az ember egy hosszú nap után és lezúz gondolatban Liammal mindenkit aki szembe jön.
  • csocso14
    szerintem jó film volt (Y)