Elrabolva - Végre egy jó akciófilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont franciákkal üzleteltek, tehát csak kéne a nyelvet beszélniük...Viszont ha franciáúl beszéltek volna, akkor nem ismrné fel a hangját az albánunknak.
Akkor másik példa, mikor bemegy a lány kereskedõ csávó bulijába. Ott is angolúl beszél, mikor nem találják a nevét a listán.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
És azért van olyan képregény is, amiben csak a kivitelezés 2 dimenziós, nem a jellemrajzok. 😊
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Inentõl picit SPOILERes leszek.
Autós jelentek kamerázása erõsen Szálítóra emlékeztetett, nem igazn jött be.
Meg érdekes volt, mikor rendõrnak kidata magát és angolúl beszélt😊
De összegében 10/7.5 nálam.
Tetsuo-nak van valami igazság a sorai között (pl: én kifejezetten nem szerettem a Taxi filmeket, megnéztem, de egyszer elég is volt) Manapság tényleg nincs egy olyan Besson film, amire (hangsúlyozom) én azt mondanám, h. 'Wow, na ez nem semmi!"
on
Ez a film tényleg jó a maga kategóriájában, de semmi több... De jó ez így...
a legtobb embernek tetszik, hiszen a nagy atlagra gyartodik, minel kommerszebb vmi annal nagyobb a bevetel (altalaban).
Mint a pop-zene ill a popularis zene. Semmi zenei erteket nem kepvisel (ma mar), kokemeny uzlet. 1etlen 1 "alkoto" sem akar onmegvalositast v kreativ kiserletezgetest, csak a valoszinusitheto kaszalast. A legnagyobb segitseg a marketing, a hype, a "nevek", a puffogtatott frazisok, a szisztematikus agymosas.
A filmek tobbsege is tiszta biznisz, kemény tiprás Mo-n is, mi lehet Hollywoodban (v Fr-ban)?
Luc Besson is tudja, h az igenytelenek vannak tobbsegben, ha bitangsok penzt akar keresni, akkor oket kell kielegitenie.
Most nem csak errol a filmrol beszelek, hanem pl az ugrabugralos meg a Taxi filmjei, tipikusan a tanulatlan francia (ill arab) fiataloknak szolt, vigyazva arra, h nehogy mar szoljanak vmirol v vmit kritizalva, mert igy mindenki megnezheti..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"csak"? pénzt gyártani nehezebb, mint mûvészkedni😊 és jövedelmezõbb is. megalapozta magát, most pedig learatja a gyümölcsöt. remélem, ebben nem talál senki elítélendõt.
a leon meg úgy jó ahogy van.
de ezek a filmek besson "filmmûvészeti" korszakából valók, most meg csak pénzt gyárt, de mindegy.
a takenhez visszatérve, én csak annyit mondok, ez egy tiszta, felhõtlen kétórás szórakozás, aki ennek sem tudja magát átengedni, azt (minden rosszindulat nélkül) egy kicsit sajnálom. szinte minden részébe bele lehet kötni, de csak ha akarsz...
De ez a kurvulas undorito, foleg olyannak aki tudna venni 5 Veyront is..
Nem lenne rossz, ha 1xcsak a nagy Zsebol csinalna megint vmit ami kozel all a filmmuveszethez..
szerintem ez a Besson pénzt keres, sokat.
Luc Besson képzelgései a metro, a nagy kékség, meg a leon a profi...
meg a karakterek, LOL a "gonoszok" soforje is, meg a hajo teljes szemelyzete gyilkolaszna az idegent persze..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha azért jöttél ide, hogy megtanulj verekedni, akkor jobb, ha most hagyod el a termet. Az Aikido nem a bunyóról szól. Ha minden jól megy, akkor 5 év múlva tanulsz meg támadni vele. Addig csak esni, fogni és kitérni tanulsz."
Steven Seagal pedig ebben a harcmûvészetben fekete öves...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
errõl eszembe jutott, amikor anno az éppen befutóban lévõ Segal-lal csináltak interjút.
lezajlott egy nagyjából ilyen dialógus (emlékezetbõl idézem):
- tényleg ilyen jól verekszel?
- sokkal jobban, csak az nem olyan látványos
on
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"õk már valamit letettek az asztalra. amíg te nem, addig kuss!"
😊
a bunyókhoz nem értek, de nekem nagyon seagalosok voltak - hadonászásnak tûnik, de elég effektív, azok nagyon ültek. utána elolvastam, hogy miféle harci stílus (harcmûvészet?) is volt ez, szép hosszú cikkeket kapott.
Sajnos nem tudom elvonatkoztatni magam attól hogy ez egy ostoba kliséhalmaz, hiteltelen és lehetetlen bunyókkal. A tempója tényleg rendben van, aki csak hátra akar dõlni és élvezni a szétütött pofákat az persze tegye.
Nálam 10/4.
Taken 2 (Elsewhere) <érted, nem? 😊>érted, nem? 😊> - na, az már kaki lenne.
2008 legjobb akciófilmje volt,legalábbis nálam.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
bár tény hogy ez az ürge szerintem szimpibb punisher karakter mint a thomas jane.
viszont neeson nagyot alakít ebben a filmben. a monológja a telefonba mindent visz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
és 10/8? szerintem nagyon fasza volt, abszolút élveztem, nagyon jól szól moziban, erõs 10/7. az a fajta, ami épp a dvd-n való megvevés határa. vagy igen, vagy nem, de a határon van.
Nothing to say
Mondjuk tul sok jo pelda nincs benne, hogy mindenkit kinyir benne par nap alatt, aki szembejon vele.
Hat Liam nem kimondottan akciohos az biztos, de legalabb van egy ilyen filmje is.
10/8-at azert meger a maga kategoriajaban.
1. egy SZÍNÉSZ került egy akciófilmbe
2. európai
3. hálistennek nincs benne feleslegesen valami (bessonra jellemzõ) vicces, de gyökér társ, illetve szerelmi mellékszál a fõhõs meg valami maca között
4. nyers, egyszerû, mégis látványos és brutális akciók
+1 meg egy lányos apának talán még jobban sikerül átéreznie ezt a "mindent és mindenkit szétbaszok a lányomért"-fílinget 😊))
bár többször biztos nem nézem meg
practitioner of the forbidden arts of death
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.