Kalandra fal! (RTL Klub)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor már ott volt a fal akkor is még lyukaszgatta a lufikat 😄DDDDDdddd
aztán kajak elkezdett fuldoklani egy 130 cm mély vízben XD<#nevetes2>#nevetes2>
"folyik ám a taknya"
"kiteszi száradni "
életet kellett mentenie dávidnak 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kettõ
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Next PC upgrade: 2022
A poénokban már most (vagyis a mûsor elsõ felében) is erõs a mai rész... 😄
A két mûsorvezetõ nélkül valóban középszar lenne a mûsor.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?
ez a varázsló odabasz mintha héliumot szívott volna 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
egyébként c gyõzõ bejutot mert azt nem voltam hajlandó nézni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem azt mondta, hogy 0 pont, hogyha nem énekli végig?? erre amikor elindult a fal, már nme énekelt gábor, bele is esika vízbe... -.-"
Igy nem mehet a pontozás! Ágicának igaza van,hogy miért 6pontot kapott,hisz énekelt rendesen az mindegy milyen a hangja,átment a falon. Badár ugyanazt csinálta detto és az meg 8??
Next PC upgrade: 2022
Ramadamammy rapidrandi
jó kis x tábla 😄😄😄
belesnek nem csinálják meg (beátáék) 9 pontot kapnak
jön vanda meg a koma megcsinálják végülis és 8 pont felháborito ....
oké beleestek de ahogy kell ugy csinálták és hát ha nem lenne akkora darab a fószer akkor meglett volna szóval ez szégyen gyalázat a pontozás
Tényleg géz a pontozás de hát azért azt ne felejtsük el hogy ha koppintás is valami "magyarságot" kell bele vinni.Jelen esetben a pontozás😊
9pont mert a vén k*va 29éve nem volt vizben....
Elöször ugy voltam vele marhaság 2"barom" a müsorvezetö,koppintás az egész stb...
Aztán rájöttem nem is rossz,szûk rucik,formás csajok;Horváth É.,Dér H.,Voksán Virág... 😊
Erre nézem pont most és elég szörnyû a felhozatal.Csúnya "nõk" vannak dagadt állatok...
Egyedül azért nézem most hogy a paraszt cigány milyet szerencsétlenkedik.Háát ezt már el is kezdte😊
Amugy a pontozásról! Szerintem nem feltétlenül a m.vezetõk pontoznak! Ne felejtsük el van egy fülesük ahonnan kapják az infót!
gyözö beleugrik a vizbe és 4 pontot ér ?????
vanda átment rajta ugyahogy az meg 5 pont?????????
kész vicc az egész.
elvileg h van a pontozás? a szabályos?
http://www.tenke.hu