Need for Speed: Shift trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dos BOX - sokmindent megold és tökéletesen mennek rajta a régi játékok...
Tiszta Race Driver Grid......nekem csak ezért nem jön be mert néhány része olyan mint ha azzal jáccanánk..ennyi
na ha ilyen lesz a játék ilyen grafóval akkor azt hiszem ideje lesz új gépet vennem xD de legalább mostmár várok egy nfs-t emrt eddig nem sikerült a fejlesztõknek nagy sikert aratni (Carbon,Pro Street,Undercover)de ez igéretesnek indul skacok<#wow1>#wow1>
Nah végre újra egy NFS,amit érdemes várni.
Szerintem pont egy teljesen más stílusra van szûkség,ha tényleg ennyire realisztikus lesz a sebesség,akkor minden elismerés.
Szerintem pont egy teljesen más stílusra van szûkség,ha tényleg ennyire realisztikus lesz a sebesség,akkor minden elismerés.
Tudom, az idõ megszépíti az emlékeket. De azért ha manapság ezt próbálnák meg eladni (modern köntösbe bújtatva), kíváncsi lennék az emberek reakciójára 😊
Én szívesebben játszom az ilyen õskövület gammákkal mint a mostani csilli-villi tucat cuccokkal. 😉
DBZ is My Favourite
Azért ez a videó megmosolyogtatott 😊 Nekem nem sok kedvem van manapság ilyen NFS-el játszani...
Nálam a mai napig EZ a favorit. Hát hol vannak a mostani részek ehhez képest? 😛 Csak nem tudok vele játszani a konfigom miatt. :S Bár, ha jó tudom, valahogy meg lehet mahinálni, de nem igazán találtam hozzá leírást, hogy hogyan kell. Meg asszem az is gondja neki, hogy az XP nem fexik neki.
DBZ is My Favourite
Need for Speed 6 - nekem ez tetszett nagyon, utána játszottam az u1 és u2 -vel (még elment). A Most Wanted-ben fiat punto-val szétaláztam a fekete listát XD nagyon reális, ráadásul a sík egyenes autópályán át lehetett ugratni a rendõrkordont... (a carbon-t és a pro street-et kihagytam) De a lejobb a Undecover volt. Sírva játszottam vele a történet 60%-áig kb. Utána egy este részegen estem haza kocsmából és arra keltem másnaposan zúgó fejjel reggel, hogy kijátszottam az egészet és átalakítottam a kocsijaimat. Remélem a Shift visszatér legalább a hatodik részhez...
undercover..haha..megmutattam haveromnak,az meg lefordult a szekrol a rohogestol...respect az EA-nak hogy volt batorsaga 1 akkora fos jatekot kiadni.....(nem mintha az utobbi NfS-ek olyan huuuu de joooo-k lettek volna,de az undercover kiemelkedoen szar....)
Néha? Folyamatosan csalnak, a rendõrök pedig reakcióidõ nélkül reagálnak minden mozdulatodra, ami rohadtul idegesítõ tudott lenni. Ettõl függetlenül a MW élvezetes volt, de az Undercover annyira szánalmas fos volt, hogy egy órát ha bírtam vele játszani...
huh az elõzgetésrõl jut eszembe, hogy az nfs-be néha hogy csalnak a botok. még a most wantedbe vagy a carbonba volt hogy fél percel vezettem a 2. elõtt és csodák csodájára az utolsó körben behozott,úgy jött mintha zsinóron húzták volna, pedig tökéletesen vezettem😄
szép idõk is voltak amikor még a gépemen futottak a játékok^^
szép idõk is voltak amikor még a gépemen futottak a játékok^^
Hát, szerintem a NFSU2 nem volt jó. Viszont a Most Wanted tetszett.
"Ha megelözzük õket,visszaelõznek....."
Jah. 😄 Megsértõdnek ránk. 😊
"Ha megelözzük õket,visszaelõznek....."
Jah. 😄 Megsértõdnek ránk. 😊
DBZ is My Favourite
"ráadásul a versenytársaink megjegyzik, hogy bizonyos helyzetekben hogyan viselkedtünk velük és õk is úgy állnak majd hozzánk"
Ha megelözzük õket,visszaelõznek.....
Ha megelözzük õket,visszaelõznek.....
az inderground2 ota nem tudtak kiadni normális nfs-t...
"Amint a videón is látszik, fejünk és az autó teljesen külön is mozoghat, ráadásul a versenytársaink megjegyzik, hogy bizonyos helyzetekben hogyan viselkedtünk velük és õk is úgy állnak majd hozzánk"
Nem tudnak már mit kitalálni.
Nem tudnak már mit kitalálni.
DBZ is My Favourite
Ha az utcán játszódna, normálisan megmodellezett környezetben, játszanék is vele 😛