792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
  • Árnyvadász
    Killing Floor mozgásban!

Ezek alapján igencsak rendben van a cucc. Nem vártam tőle többet. Grafika meg ahhoz képest, hogy UE 2.5, igen tetszetősre sikeredett!
  • grebber
    Én csak holnap tudok majd rápillantani,de addigra legalább lesznek visszajelzések hogyan sikerült a game!
    Remélem bevételileg bejön a készítőknek a game és támogatni fogják pályákkal ,patchekkel.
  • Árnyvadász
    Persze, hogy lesz benne :)

* Cooperative gameplay for up to six players against multiple waves of specimens
    * Persistent Perks system, allowing players to convert their in-game achievements into permanent improvements to their character's skills and abilities
    * Over 40 Steam Achievements, including “Dignity for the dead” for killing 10 enemies feeding on dead teammates' corpses and “Hot Cross Fun” for finishing off 25 burning enemies with a Crossbow
    * Slow-motion “ZEDtime” to better watch those crucial and violent creature deaths, even in multiplayer
    * Solo game mode for offline play
    * Nine different monster types trying to eat your face off, armed with everything from teeth and claws, to chainsaws, chain-guns and rocket-launchers
    * 12+ weapons for the players to chose from, ranging from knives and fire-axes to pump shotguns, rifles and a flamethrower
    * Equip your team with welders, medical tools and body armor to help your odds of survival
    * Choose which Perks to play with to best balance out your co-op team against the horrors
    * Open, non-linear play areas: choose when and where to fight — or run; weld doors closed to direct the monster horde down alternate corridors
    * Fully-configurable, allowing players to change the difficulty level, number of creature waves, or even set up their own favorite waves of monsters
    * Support for Steam Friends and other Steamworks features
    * Includes SDK for the creation of new levels and mods

• grebber
    Single player rész is lesz benn? Azt hittem csak coopos multi!
  • terribad

• Árnyvadász
    Azt hiszem először a single módot fogom kipróbálni, hogy szokjam. Bár már minden létező leírást elolvastam róla, de élesben azért nyilván más lesz. Aztán jöhet a multi.

Grebber: He kész az előtöltés, akkor már csak annyi dolgod van, hogy kivárod az este 8 óra körüli időszakot és indítod. Nincs serial meg semmi egyéb kunszt. Emiatt aktiválni sem kell.
  • terribad
    csak rá kell majd kattintani este
  • grebber
    Na már csorog lefelé valami előzetes letöltéssel (nem tom mi ez) a szöveg mellette továbbra is az hogy még nem jelent meg!
    Majd ha megjelent akkor aktiválni kell? Mert serial az nincs hozzá?
  • azamat
    ja, nálunk meg 8 óra. és?
  • DarkSector
    amerikános idő most 15:22
    akkor náluk reggel 11 lesz asszem.
  • azamat
    csak elég lassúak ezek a monszták
  • azamat
    jók ezek a videók, asszem megérte megvenni
    MÁR CSAK 20 ÓRA!!!
  • DarkSector
    LOOOOOLLLLLLLL
    beszarok.

xp-n megvettem a játékot.
    bent volt az akkountomban.
    Most win7-el letöltöttem az accountomat beléptem lol és üres.
    nincs a játéklistámon a killing floor ..

Mi a fax lehet.????
  • tototto
    GAMEPLAY videok
  • azamat
    na, elindult a pre-load
  • Árnyvadász
    Igen meg. Amúgy ez messze nem egy L4D. Ha játszottál már UT2004-el, akkor abban van egy invázió névre hallgató játékmód és ez arra lesz leginkább hasonlatos. Bizonyos időnként, bizonyos számú ellenfél érkezik. Először a nem túl erősek, aztán a ahogy növekszik a hullám száma, úgy jönnek az egyre erősebb ellenfelek. Mindenesetre kíváncsi leszek rá.

Ami felkeltette az érdeklődésemet: A sok választható fegyver, a fejlődésrendszer és a lezárható ajtók, melyekkel terelhető a horda. No meg a különböző zombik. Nekem félelmetesnek tűnik. Tehát jó szó rá a túlélő horror. A L4D az nem félelmetes. Reméljük a legjobbakat, aztán nemsokára úgy is kiderül, hogy kidobott pénz, vagy érdemleges befektetés volt :)
  • terribad
    Blog bejegyzés a fejlesztőktől az egyik ellenfél modelljének kialakításáról: http://steamcommunity.com/games/KillingFloor/announcements/detail/55312767722451980

innen:

ide jutottak:
  • Titann
    Meg meg ^^
  • terribad
    Pár újabb kép:

• grebber
    Na már csak 6 nap és aktiválják steam-en. Megvettem így keményen 1 videó alapján 3188Ft volt.
    Megvette még valaki Dark Sector-on és rajtam kívül?
  • grebber
    Ez olyan lesz mint a Left 4 Dead.
    Video alapján királynak ígérkezik és csak 20 dollár! Csak sajnos ezért az 1-ért nem csináltatok még 1 bankkártyát.Majd haverral megpróbálom elintézni és Steam-en beszereztetem vele!
  • tototto
    fincsii :)
  • SZilaJMaGGoT
    Még jó, hogy a killing floor modként már előbb létezett mint a l4d mint ötlet... Szal akkor most mi milyen szagú???
  • grebber
    Pre Order 19,99dolcsi! Május 14-én érkezik!
  • grebber
    Review
  • Prince23
    Épp ezért írtam. left 4 dead szagú amúgy is
  • tototto
    topwire helyett tripwire, kedves cikkirók jo lenne ha kicsit utánna járnának mielőtt irkálnak mindenfélét, és a fejlesztők készítették a red orchestra modot is ut2003-2004hez meg a bolti ostfrontot is, szal értenek az enginehez és a jó játék készítéshez, szóval én várom
  • MR ME
    hmm lehet meglesem, képek alapján még érdekes is lehet
  • Atkamon
    Még jó, hogy elolvastad a topikleírást...
  • grebber
    Azta ne ne mond.De különálló játékot csinálnak belőle!
  • Prince23
    Ez egy UT mod.
  • grebber
    GDC 2009: Killing Floor bejelentés képekkel!

A Topwire Interactive bejelentette, hogy a díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata idén önálló játékként is megjelenik majd a boltok polcain.

A fejlesztés során a Topwire programozói a jól bevált Unreal Engine 2.5-re építik fel a játékot, ám dobozos verzióként természetesen a futtatáshoz immáron nem lesz szükség az UT2004 meglétére. A 2005-ben megjelent, Make Something Unreal bajnokság győztes játéka idén feljavított grafikával, és kibővült tartalommal kerül fel a polcokra - nagyon várjuk!

Forrás a képekkel!!