792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
-
Árnyvadász #32 Killing Floor mozgásban!
Ezek alapján igencsak rendben van a cucc. Nem vártam tőle többet. Grafika meg ahhoz képest, hogy UE 2.5, igen tetszetősre sikeredett! -
#31 Én csak holnap tudok majd rápillantani,de addigra legalább lesznek visszajelzések hogyan sikerült a game!
Remélem bevételileg bejön a készítőknek a game és támogatni fogják pályákkal ,patchekkel. -
Árnyvadász #30 Persze, hogy lesz benne :)
* Cooperative gameplay for up to six players against multiple waves of specimens
* Persistent Perks system, allowing players to convert their in-game achievements into permanent improvements to their character's skills and abilities
* Over 40 Steam Achievements, including “Dignity for the dead” for killing 10 enemies feeding on dead teammates' corpses and “Hot Cross Fun” for finishing off 25 burning enemies with a Crossbow
* Slow-motion “ZEDtime” to better watch those crucial and violent creature deaths, even in multiplayer
* Solo game mode for offline play
* Nine different monster types trying to eat your face off, armed with everything from teeth and claws, to chainsaws, chain-guns and rocket-launchers
* 12+ weapons for the players to chose from, ranging from knives and fire-axes to pump shotguns, rifles and a flamethrower
* Equip your team with welders, medical tools and body armor to help your odds of survival
* Choose which Perks to play with to best balance out your co-op team against the horrors
* Open, non-linear play areas: choose when and where to fight — or run; weld doors closed to direct the monster horde down alternate corridors
* Fully-configurable, allowing players to change the difficulty level, number of creature waves, or even set up their own favorite waves of monsters
* Support for Steam Friends and other Steamworks features
* Includes SDK for the creation of new levels and mods
-
#29 Single player rész is lesz benn? Azt hittem csak coopos multi! -
-
Árnyvadász #27 Azt hiszem először a single módot fogom kipróbálni, hogy szokjam. Bár már minden létező leírást elolvastam róla, de élesben azért nyilván más lesz. Aztán jöhet a multi.
Grebber: He kész az előtöltés, akkor már csak annyi dolgod van, hogy kivárod az este 8 óra körüli időszakot és indítod. Nincs serial meg semmi egyéb kunszt. Emiatt aktiválni sem kell. -
#26 csak rá kell majd kattintani este -
#25 Na már csorog lefelé valami előzetes letöltéssel (nem tom mi ez) a szöveg mellette továbbra is az hogy még nem jelent meg!
Majd ha megjelent akkor aktiválni kell? Mert serial az nincs hozzá? -
azamat #24 ja, nálunk meg 8 óra. és? -
#23 amerikános idő most 15:22
akkor náluk reggel 11 lesz asszem. -
azamat #22 csak elég lassúak ezek a monszták -
azamat #21 jók ezek a videók, asszem megérte megvenni
MÁR CSAK 20 ÓRA!!! -
#20 LOOOOOLLLLLLLL
beszarok.
xp-n megvettem a játékot.
bent volt az akkountomban.
Most win7-el letöltöttem az accountomat beléptem lol és üres.
nincs a játéklistámon a killing floor ..
Mi a fax lehet.???? -
#19 GAMEPLAY videok -
azamat #18 na, elindult a pre-load -
Árnyvadász #17 Igen meg. Amúgy ez messze nem egy L4D. Ha játszottál már UT2004-el, akkor abban van egy invázió névre hallgató játékmód és ez arra lesz leginkább hasonlatos. Bizonyos időnként, bizonyos számú ellenfél érkezik. Először a nem túl erősek, aztán a ahogy növekszik a hullám száma, úgy jönnek az egyre erősebb ellenfelek. Mindenesetre kíváncsi leszek rá.
Ami felkeltette az érdeklődésemet: A sok választható fegyver, a fejlődésrendszer és a lezárható ajtók, melyekkel terelhető a horda. No meg a különböző zombik. Nekem félelmetesnek tűnik. Tehát jó szó rá a túlélő horror. A L4D az nem félelmetes. Reméljük a legjobbakat, aztán nemsokára úgy is kiderül, hogy kidobott pénz, vagy érdemleges befektetés volt :)
-
#16 Blog bejegyzés a fejlesztőktől az egyik ellenfél modelljének kialakításáról: http://steamcommunity.com/games/KillingFloor/announcements/detail/55312767722451980
innen:
ide jutottak:
-
Titann #15 Meg meg ^^ -
#14 Pár újabb kép:
-
#13 Na már csak 6 nap és aktiválják steam-en. Megvettem így keményen 1 videó alapján 3188Ft volt.
Megvette még valaki Dark Sector-on és rajtam kívül? -
#12 Ez olyan lesz mint a Left 4 Dead.
Video alapján királynak ígérkezik és csak 20 dollár! Csak sajnos ezért az 1-ért nem csináltatok még 1 bankkártyát.Majd haverral megpróbálom elintézni és Steam-en beszereztetem vele! -
#11 fincsii :) -
#10 Még jó, hogy a killing floor modként már előbb létezett mint a l4d mint ötlet... Szal akkor most mi milyen szagú??? -
#9 Pre Order 19,99dolcsi! Május 14-én érkezik! -
#8 Review -
#7 Épp ezért írtam. left 4 dead szagú amúgy is -
#6 topwire helyett tripwire, kedves cikkirók jo lenne ha kicsit utánna járnának mielőtt irkálnak mindenfélét, és a fejlesztők készítették a red orchestra modot is ut2003-2004hez meg a bolti ostfrontot is, szal értenek az enginehez és a jó játék készítéshez, szóval én várom -
#5 hmm lehet meglesem, képek alapján még érdekes is lehet -
#4 Még jó, hogy elolvastad a topikleírást... -
#3 Azta ne ne mond.De különálló játékot csinálnak belőle! -
#2 Ez egy UT mod. -
#1 GDC 2009: Killing Floor bejelentés képekkel!
A Topwire Interactive bejelentette, hogy a díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata idén önálló játékként is megjelenik majd a boltok polcain.
A fejlesztés során a Topwire programozói a jól bevált Unreal Engine 2.5-re építik fel a játékot, ám dobozos verzióként természetesen a futtatáshoz immáron nem lesz szükség az UT2004 meglétére. A 2005-ben megjelent, Make Something Unreal bajnokság győztes játéka idén feljavított grafikával, és kibővült tartalommal kerül fel a polcokra - nagyon várjuk!
Forrás a képekkel!!