792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
-
#112 őőő... hol lehet ezt megvenni? Esetleg letölteni? Nem ingyenes, ugye? :P -
miking73 #111 köszi szépen :D
-
#110 szerverekre csatalkozásnál gyorsan letölti -
miking73 #109 hi és honnan töltötted le az uj mapokat?linket légyszi adj! -
#108 Nagyon jók az új mapok !! Főleg a Shoping Center tetszik ! Ott aztán jól lehet darálni ! Meg aztán egész jó kis meccset játszottunk velem az élen !
-
#107 igen tisztelet a kivételnek, de a többség akkor is warezre használja őket :D -
vgvg #106 én pl megvettem,de az istennek sem tudok csinálni szerot neten,és ezzel sikerült...igy tudok játszani a haverokkal...tisztelet a kivételnek -
#105 hát minek virtuális lant létrehozni hogyha van benne rendes online game, azok szokták ezt csinálni akiknek nincs eredetiben meg és igy akarják megkerülni az online ellenőrzést -
vgvg #104 ez miért lenne warez? -
#103 warezt hanyagoljuk -
miking73 #102 sziasztok!aki szeretne játszani az töltse le ezt a progit tunngle
ingyenesen használható, virtuális hálózatot hoz létre ,szerintem jobb mint a hamachi,a játékoknak vannak külön szobák (250 fő/szoba) -
#101 Console parancsokat tudtok linkelni?! Üdv! -
#100 Azóta már rájöttem,de azért kösz! -
#99 LOL
tegnapról mára eltűnt a game support az xfireban!!!
nem lehetne game update-t letölteni manuálissan xfire-hoz? -
Árnyvadász #98 5-6 emberrel nem kunszt legyőzni. 2-3 embernek már macerásabb.
Grebber: Mit nem értesz a perkeken? Ne legyél már láma. A support kasztnak két dolog kell: Ajtóhegesztés és shotival (kettő valamelyike) sebzés. Ajtóhegesztés: Odamész az ajtóhoz, előveszed a hegesztőt és megnyomod a gombot, aztán kiírja százalékosan mennyinél jársz. Ezt kell ismételni és ESC lenyomására látod mennyi kell még a köv. szinthez.
A hétvége alatt simán meglett mindenből a lvl2, meg egy lvl3. -
#97 Win7-en küldöm.
minden nyilt szerverre fel tudok menni.
és ha arra a rakétás fickóra gondolsz, mint főellenség, akkor az egy béna zsirfasz :D
simán le lehetett nyomni.
6-an vagy 5-en nekimentünk, és kb 2 percig birta.... -
#96 Igen. 3 hunting shoti, 2 lángszóró, 1 láncfűrész. Izgi volt, mindannyian túléltük. -
#95 Az a gáz köcsög vista meg minden szar közrejátszik én ha csinálok szerot senki nem látja ha más csinál arra sem tud senki csatlakozni.
Kéne valami magyar szeró pedig ahol lehet zuzni.
Tényleg valakiknek sikerül már megfingatni a főmonsztát??
Mert eljutni csak csak eljutunk de kinyirni nem sikerült még! -
#94 :D
nem nyomunk??? -
#93 Amúgy vannak még sokan akik kezdöként szerintem solo kiprobálása nélkül jönnek szerverekre (no nem mintha én már perfekt vér profi lennék).Toltuk elég jól azt kipurcantunk kilépkedtek emberek én is kiléptem és beléptem egy másik szerverre nekem érdekes modom elég szar volt a pingem 200 és fölötte többiek 20-80 között ,de ígyis apritottam rendesen.Aztán innen is leléptek emberek jöttek újak és az 1-es szinten azt veszem észre rám furcsán sok zombi jön nyomom tabot azt mindenki halott már :D 1-es szinten lol -
#92 monnyuk nekemis jobban tetszik.
egyikkel se játszok orákat
de akkor má inkább ebbe megyek be mint a rohangáló zombikhoz... -
#91 lol
nemá
eredeti szerókon??? -
#90 Szerintem se rosszabb az L4D-nél és nekem jobban bejön ez a játék mint az L4D. Na de az elöbb játszottam egy jót az angolokkal ! Mert multizni a virágbolti verzióval is lehet és még steam se kell hozzá ! -
#89 nem vágom miért rosszabb ez a l4d-től...
bár ez gondolom részletkérdés, vagyis izlések és pofonok. -
#88 Huh na most is toltunk.Kapásból baszki kizártak kettőnket a mocskok :D
De felhenetltem magam a tetőre másik útvonalon.
-
#87 Mindkettő csapatjáték és zombi lövölde. Ezért hasonlítják sokan hozzá. -
#86 a két játéknak kb annyi köze van egymáshoz mint a CSnek az UThez, mindkettő lövöldözős ennyi, nem értem miért kell összehasonlítgatni
KFhez sokkal nagyobb csapatmunka szükségeltetik mint L4Dhez, nekem is mind2 megvan eredetiben szal nem csak egyik, L4Dben sokkal kevesebb az ötlet csak menni kell előre és lőni, itt nehéz fokozaton nem elég menni és lőni gondolkodni is kell, nekem ez tetszik benne -
#85 Alap
számomra a KF egy kéthetes móka lesz, aztán delete. -
#84 Nekem mindkettő megvan, de a L4D nagyságrendekkel időtállóbb (számomra legalábbis) és sokkal többre értékelem, mint amennyivel többe került a Killing Floor-nál. -
#83 Inkább a Left 4 Deadet vettd volna meg :D (jó tudom, hogy KF sokkal olcsóbb, de vajon miért is? (költői kérdés)) -
#82 Killing Floor Update Released
Updates to Killing Floor have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Server Browser
* Fixed the in game server browser not showing all servers
* Fixed the "Perks enabled server" icon not showing up in the server browser
* Fixed some server browser filters not working right. Also added the ability to filter servers by Perks enabled and filter by difficulty
* Added the ability to sort the server list by difficulty
* Servers that cannot be reached because they are behind a firewall will show up with a ping of 9999 in the server browser. This is the cause of most "connection failed" messages
* Fixed the "Stats Name/Password" popup box that was popping up but shouldn't have been
* Fixed a "Warning" box that was appearing but shouldn't have been
* Added a message when attempting to host a listen server notifying the user what ports they must have open on their firewall to host the game
Other Fixes
* Shortened the default length of time the server waits before the map changes
* Set proper defaults for Difficulty/Game Length - right now it defaults to Beginner/Short, changing this to Normal/Medium
* Fixed dead enemies disappearing instantly on a Listen Server for other players
* Fixed game not showing up in Gamespy
* White list - creating a white list of server mutators that can be used while still allowing perks -
#81 Az eredeti megvettem! -
#80 melyik verzió van meg neked? -
#79 Sajnos hiába van szótár nem tudtam értelmes magyarra összerakni a mondatot.
Mindenki már 5 ös szintű meg ilyenek én meg 0-ás . -
PunkZoli #78 valaki steames próbálta már a "próbaverziót" ?
nem gajdul meg tőle a steam? ban, ilyenekre gondolok... mert szivesen kipróbálnám, de nem veszem meg addig -
#77 azért 4 szavas sorokat még a szótárból is ki lehetne nézni. -
#76 Na idáig toltam.Főellenséget nem tudtuk kinyírni :(
Szintet sem tudok lépni mert fogalmim sincs mit jelen amit kiir :(
Whell 2000 door hitpoints :( -
#75 Aha akkor olyan mint a cod-ban a zombivadászat a végén, akkor azt hiszem erre nekem nincs szükségem, bár a dupla desert azért jó :) -
#74 Egész más a két játék. L4D inkább A-ból B-be rohangálós, killing floor pedig egy "tower defence" zombikkal. -
ricsa008 #73 akkor ebben Single Player nincs is hanem csak olyan mint a L4D meg a CS