Egyes iskolák is tápjálják a gyilkos hajlamot

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egy dolog, ha egy tanár a valóban hülyét regulázza meg, de a gond többnyire az, hogy ok nélkül baszódik sokuk, mert azt hiszi magáról, hogy õ a legnagyobb király. Megfigyeltétek, hogy a matektanárok közt vajon miért minden második komplett pszichopata?!!!...

Volt olyan tanárom is, aki meg az ellenkezõ véglet, hogy túl engedékeny volt, és akkor aztán semmibe vették a gyerekek.😊 Velük szemben teljesen elszemtelenedtek. De volt olyan is aki normálisabb volt, hogy alapjáraton tisztelte a kisebbet, nem fölényeskedett, nem bunkózott, nem szívózott reggeltõl-estig, de ha valamelyik gyerek túlfeszítette a húrt akkor idõnként képes volt bekeményíteni.

Saját tapasztalatom szerint a ''tanárok'' jelentõs része sajnos a disznók etetésére is alkalmatlan, nemhogy gyerek nevelésére!!!... (Tisztelet a kivételnek. Akinek nem inge, ne vegye magára. De akinek inge, az meg gyorsan öltözködjön fel! 😊Hofi szavaival élve.)

Azzal sok kínlódást megspórolhatnánk, ha már az elején tanárt is lehetne választani!!! Ha nem kellene azonnal iskolát váltani, ezzel lehetne kiszûrni az alkalmatlanokat, mert akkor elgondolkodnának, hogy vajon miért mennek a másik tanárhoz többen...

Meg ugye talán az sem okés, hogy 600 órányi házi feladatot adnak a gyereknek.(Ahogy azt már Vekerdi 500 ezerszer elmondta.) Ha lelkiismeretesen magoltam volna a fárasztó iskolai
agymosás után is, akkor minimum este 10-ig kellett volna magolni!!! Akkor még nem értettem, hogy miért van mindez. De késõbb amikor kiléptem az agymosodájukból és magántanuló lettem, akkor olvastam Vekerdy Tamás írásait, aki pontosan azt mondta, hogy az elmebeteg magyar (ki)okatási rendszer nem életkornak megfelelõ (túl)terhelést ad a gyereknek. Ez kialvatlansághoz vezet.

(Persze nem lehet mindent erre fogni! De ha feszült légkört teremtenek, ahol a helyi kiskirály ''tanár'' hülye bunkózik egész nap, ahová francnak sincs kedve bejárni, akkor nyilván agresszívebb lesz az ember és hamarább elpattan az emberben az a bizonyos húr. Nem a diák van a tanárért, az iskoláért hanem fordítva!!!)

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

Bogyee
Én nem vagyok tanár de elég sok gyerek megfordul nap mint nap a munkahelyemen és valahogy az ötödik neveleten gyerek után néha én is olyat mondok ami nem biztos, hogy tetszik neki. Meg tudom érteni a tanárokat, hogy egész nap muszáj jópofát vágni a debilekhez és egy idõ után már nem úgy állnak hozzá a dolgokhoz.

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

Ez a tanár dolog..jah, az ilyen gyökér megélhetési kókler köcsögök, meg akik eleve alultápláltak, vagy komplexussal küzdenek, ezeket kellene kiszûrni a tanárok küzöl, jó pszhichológiai tesztekkel...Mert egyébként nem ártana szeretni is a gyerekeket, ahhoz , h effektive nevelje õket... én is szívesen fejberúgtam volna 1-2 köcsögöt..Tessék, most megkapják..remélem azok akik érdemlik ... <#eplus2><#eplus2> Csak úgy meg a diákoknak van túl nagy mozgástere...Mind1, a lényeg akkor is az lenne, hogy a tanárokat jól megszûrjék ennyi, mert rengeteg múlik rajtuk, hiszen a gyereket félig õk nevelik (reggeltõl-délutánig iskolában vannak..elég sok idõ..)

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Adam II
Az elkövetõ mindig egy magányos magánakvaló lúzer akit piszkáltak az osztályrársai. Ennek semmi köze társadalmi rétegekhez mert egy szegény ugyanúgy lehet lúzer mint egy középosztálybeli. A gazdagot meg magániskolába járatják ha nem jön ki az osztálytársaival.
Az ilyen egyéneket kéne kiszúrni és valahogy felkarolni õketm segíteni nekik illetve megakadályozni, hogy a többiek felmosórongyként bánjanak vele és talán nem gyülemlene fel benne annyi düh és gyûlölet, hogy úgy döntsön megölje elnyomóit.

Nos engem a tanárok szerettek, a diákok egyrésze (nem mindegyik) meg cseszegtettni szeretet. Én az a tipus vagyok aki azonnal ordibál, sajnos ezt nagyon sokan élvezték.
Azért így is fel tud akumulálódni a dûh az emberben.

Pontosan úgy ahogy mondod Lazarus.
A Ki nevel a végén címû filmben volt jól megfogalmazva: Két fajta dühös ember van, aki rögtön felkapja a vizet és ordibál vagy üt, a másik az aki ezt tûri, a gyilkos abból lesz aki tûr és akiben folyamatosan gyûlik a harag.
Lazarus
A gyilkosok nem a te fajtádból lesznek, hanem azokból akik csendesen tûrnek minden megaláztatást
A suliban mindig én voltam a rossz gyerek, akiket utáltak a tanárok, gyûjtöttem a szaktanárikat, osztályfõnökiket anno. De talán a sok majom, ha az okot kereste volna, akkor észrevette volna, hogy soha nem én kezdtem a vitát. Pl. ha gúnyolt egy kis hülyegyerek, beletettem a kukába fejjel lefelé. Nos ezért is én kaptam ugye a büntit. Ez sajnos kihatott az emberekkel ápolt viszonyomra is. Bár nem lettem gyilkos. 😄 (ja és szeretem a counter strike-ot, fear-t, vigyázzatok) 😄
Aki átélt már ilyen nyomást, az csak az tudja elképzelni milyen indulatokat tud gerjeszteni egy ilyen környezet, amit Praetor, és Sathinel is felvázolt

Szerintem pusztán elfogadás és szeretethiányban nõtt fel a srác, vagy az iskolában (=családon kívüli külvilágban) tapasztalta mindig ezt. Versengõ diákokból álló, tagjait megalázó osztályok nem ritkák.
A többi meg bizonyos gátlások nélkül teljesen logikus, majdhogynem törvényszerû.

Ha a diákok lelkileg gyakran "gyilkolják" egymást, akkor sztem annyira nem meglepõ, ha valakinél az ellenreakció ilyen.
Ha valakit mindig bántanak, az olyan lesz, mint egy tüskés sündisznó. Senkit nem enged közel magához, gyakran depressziós, és esetleg minden kisebb sértésre elõször üt. Ha meg éveken keresztül megy ez, akkor a gyûlölet egy idõ után szét tudja feszíteni az embert.
Ha meg még fegyver is kerül a kezébe, akkor meg harag mellé kap egy bosszúállásra alkalmas eszközt.

Bocsánat a kemény szavakért: Akik meg bambán állnak a gyertyák mellett, azok gondolkodjanak el, hogy mikor volt a vérengzõ felé egyetlen jó szavuk. Akik csak utálkozni, bántani, esetleg gúnyolni tudták, azok meg érezzék magukat részben felelõsnek.

Szerintem 50%-ban az elkövetõ, 50%-ban a környezete felel. Ha jól emléxem, akkor a suliban, és közvetlenül a környékén történt a vérengzés. Amikor a városban egy autót rabolt el, akkor nem végezte ki a tulajt. Ez pedig arra utal, hogy az iskolában történtek miatt volt kikészülve, és nem úgy általában a világon mindenkivel és mindennel.

Persze ha igazán baráti, és elfogadó közösség volt a suliban, akkor amit most leírtam, az nem állja meg a helyét. De ennek azért eléggé minimális az esélye.

Mikor a tanár úgy kezdi hogy hülye vagy fiam, + elkezdi osztani a diákot ahelyett hogy segítene neki hogy miért nem megy neki pl a matek stb akkor még csodálkoznak ha bekattan a gyerek és az iskolát utálja a legjobban?😄 Én több tanáromat csak azért nem vertem pofán mikor direkt bunkó volt mert akkor iskolából kirúgnak stb. Szopatni a gyereket aztán csodálkozni mikor az ellenük fordul? Tanár diplomához nem kéne megtanulniuk hogy az ilyen bánásmód agressziót szül?

Volt olyan tanárom(fõiskola) hogy meghallotta vidéki valaki akkor ilyen kérdések jöttek:
víz be van már vezetve:
betonút vezet oda?
térképen jelzik már?
stb
Chocho
"...az erõszakos videojátékok iránti szenvedély..."

Ezt azért nem lehetett kihagyni.

Gaming is believing.

a legtöbb gyerekben benne van a hajlam hogy utálja az iskolát és például a tanárokat akik sokszor úgy "tanítanak" hogy megalázzák õket és elhitetik velük hogy olyan helyzetben vannak amit nem lehet kikezdeni ezért bármit megtehetnek. ezek után jönnek még az osztálytársak akik sokszor kirekesztenek és direkt szemétkednek másokkal csak puszta szórakozási vágyból. ezeknek a töredéke - azok akik nem bírják ezt - lesz gyilkos
Bogyee
Lesz?
Már van, meg kell csak nézni, hogy az elmúlt 1-2 évben mennyi iskolai verekedés, tanárverés és gyilkosság volt.

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

qtab986
A lövöldözés jóval nagyobb arányban jelenik meg olyan iskolákban, amiket nagyfokú társadalmi rétegezõdés jellemez, míg a tanár-diák kapcsolat alacsony szinten mozog
Mi lesz az integrált magyar oktatási rendszerben?

"A lövöldözés jóval nagyobb arányban jelenik meg olyan iskolákban, amiket nagyfokú társadalmi rétegezõdés jellemez, míg a tanár-diák kapcsolat alacsony szinten mozog" - mondta Wike. "A tanárok csak az elit réteget jutalmazzák és ismerik el, amivel olyan társadalmi dinamikát indítanak be, ami a tisztelet hiányához, megfélemlítésekhez és erõszakos viselkedéshez vezet"

az utolsó esetben pl gazdag srác gyilkolt. akkor a gazdagok butulnak meg mert elõnyben részesítik õket? 😮 😊

"Tim Kretschmer, aki bõ egy héttel ezelõtt 15 embert ölt meg a németországi Winnendenben mielõtt fegyverét maga ellen fordította, számos olyan jellemvonást hordozott, amit az amerikai esetek elkövetõinél azonosítottak, ilyen a lányokkal szembeni gyûlölet, az erõszakos videojátékok iránti szenvedély és a fegyverekhez való hozzáférés"

magyarul élete sincs a srácnak... nem képes kiengedni a fáradt gõzt, és ez idáig vezet :S
Vorpal
Ide kéne a TOR <#idiota>

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

← ElőzőOldal 2 / 2