Land of Destiny

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
értem akkor majd 11 kor még építkezek mert most nagyban melózok addig 😄 most nem tudom megadni a koordinátáim, de hozzá tudsz valahogy adni barátnak?
Láma!
😄D

amikor melozol, nem nyulhatsz a faluhoz, ez föleg éjszakára jo megoldás vagy amikor egyébként nem vagy gépnél.

az ott keresett pénzböl márc. 15-e ota már a piacon is vehetsz árut, nem csak csereárut ajánlhatsz fel. a késöbbiekben pedig tervben van ugy tudom hogy másképp is lehessen felhasználni.

Palinko
értem ez alapján menni fog. de most elmentem a birodalomba dolgozni 8 órát még nem tudom mi értelme de talán késõbb jól jön a kereset 😄
Láma!
igen, objectiv alapján menj egészen addig amig weaponsmith-t nem kell kell épülni. na ott állj meg, mert ha azt megépíted, ugrik a kezdõ védelem, anélkül pedig 10 nap.

legyen 2 favégod, és 1 hunter az erdökben, és mindent szépen nyugisan fejlessz, amiböl épp hiány van. tul összetett ahhoz hogy lehessen valamire mondani, hogy na ezt fullra...

Palinko
értem, de ilyen tippekre gondoltam, mint hogy mit érdemes elõsször totál felfejleszteni?

én most az objectives elsõ lapot megcsináltam, talán az a legjobb ha az objectives csinálom és úgy a legjobb a fejlõdés? 😄
Láma!
tutorialt végigcsináltad?😊

ha nem, akkor jobb oldalt vanna ikonok, azokon menj végig. elsõ a termelésed, második a raktár, harmadik a kereskedés, 4. a fejlesztések (egység) 5. a sereg.

egy-egy épületet csak meghatározott helyekre lehet építeni. minél nagyobb egy épület, annál nagyobb ikon jelzi a lehetséges helyét.

pl favágó csak az erdõbe építhetõ, ahogy vadász is.

Palinko
huh jól jönnének kezdési tippek, most az objectiveket szeretném csinálni de épületet sehogyan sem akar építeni, nem is látom milyen nyersanyagaim vannak 😞
Láma!
majd vigyázunk rád 😄D

VRSDM
sosem játszottam még ilyenekkel, de most megnézem,,, ekor néven vagyok. nem leigázni 😄

u dont have to listen anybody else but me

Láma!
engem Horisz néven találtok.

plu604
tetszik, /fav, beregeltem, server 2-re, plu604 néven

Láma!
ja végülis így nézve tényleg van értelme😄

jaja, mi páran regeltünk már az indulás másnapján, de még most késõ, mert nem az a kapkodós game, könnyen fel lehet jönni😊

Palinko
értem itt jól kitalálták 😊

miért ne lenne értelme a tömörülésnek? 2 es szervert felmérnénk hol van jó hely oda beülne az sg brigád 😄 én úgy gondolom minné elõbb regel az ember egy játékra annál nagyobb az esélye, hogy sikeres legyen benne.
Láma!
pont ez a jó benne, hogy van 10 nap kezdõ védelem (vagy amíg nem építesz fegyverkovácsot) ha ezután rád szállna valaki, kérhetsz a birodalomtól védelmet.

Ennek 2 fajtája van. Full védelem esetén a termelésed 40%-ért cserébe teljesen védve vagy, senki nem támadhat (te sem másokat) de addig lesz nálad amíg kell, és annyiszor kérsz ahányszor akarsz.

A másik amikor részleges védelem van 20%-ért. Ilyenkor te nem támadhatsz, viszont téged támadhatnak, de a népességednek megfelelõ mennyiségû védõt kapsz, így a támadó nagy eséllyel felkenõdik. Természetesen a játék folyamán ez is korlátlanul kérhetõ, és addig vannak ott amíg vissza nem küldöd.

A tömörülésnek pedig még nem nagyon van értelme, hiszen az egész játék lényegében béta, a 2es szerver 2 hete indult, és még csak 1000ren vannak rajta😊

Palinko
jól néz ki, bár legutóbb a traviannal játszottam, szépen fejlõdtem, már kinéztem a közvetlenül mellettem fekvõ búzamezõt. err egyik nap azt veszem észre, hogy akik elõbb regeltek és klánt alapítottak támadnak folyton nem lehetett velük szót érteni, a mellettem lévõ búzaföldet valami programmal valszeg kiszúrták és odatelepültek. na akkor mondtam hogy nem hiányzik nekem ilyen game.

itt mit tudnál mondani a kezdõ játékosok védelmérõl? vagy csak úgy lehet sanszunk, ha tömörülünk?
Láma!
néhány kép kedvcsinlónak😊

térkép:

évszakonként váltakozó táj, és ettõl függõ termelés:

Láma!
csak akkor támogatna ha erröl regel, és még vesz is prémium szolgáltatást.
szóval nagyon kicsi a sansz, csak ez volt vágólapon😊

de ne spammeljük tele, remélem sok magyar lesz ott😊

autoszimulator
Engem nem zavar, csak a végén majd azt hiszik valakik, hogy emiatt nyílt a topik. Sokkal szimpatikusabb lett volna, ha odaírod, hogy katt ide, ezzel támogatsz.

.: mobilize.hu :.

Láma!
kijavítom, de miért gond? 😊

autoszimulator
próbáld ref link nélkül

.: mobilize.hu :.

Láma!
Láma!
Hi!

Van egy új game, stratégiai, online, és egy az egyben settlers!
Ha érdekel,
katt😊

ha kérdésed van, kérdezz!
gyertek a 2es szerverre, az csak alig több mint 2 hete indult.

A játék még béta, igy akár a ti ötleteiteket is viszont láthatjátok a késöbbiekben.

← ElőzőOldal 2 / 2