Megjelent az e-olvasók királya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a maximális felbontás az asztali gépeknél szokásosnak számító 1024x768"
Az asztali gépek többségében már rég nem 1024x768 a jellemzõ felbontás. Az jópár évvel ezelõtt volt.
#10: Hát éppen ez az, amivel elindulna a cucc a kütyüsödés felé, mert akkor már nem felére csökkenne az üzemidõ.
Az asztali gépek többségében már rég nem 1024x768 a jellemzõ felbontás. Az jópár évvel ezelõtt volt.
#10: Hát éppen ez az, amivel elindulna a cucc a kütyüsödés felé, mert akkor már nem felére csökkenne az üzemidõ.
Ez nem e-book reader, ez e-(maga)zine reader! 😛
(Paris Hiltonéknak!)
(Paris Hiltonéknak!)
Azt nem tartom valószínûnek, hogy azt tudnád hasznalni egyáltalán.
szerintem egyenesen csúnya....
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Alig várom, hogy elérhetõ legyen....
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Szerintem az iskolaba a fuzet valo meg a ceruza. A merete nagyon nagy az ara meg nevetseges. Olyan 100$ lenne az elfogadhato. Vegul is ez nem mas mint egy konyv.
Brrrrr,
ez volt a legszebb csaj akivel hirdethetik?
De a kütyüben sincs semmi design. Tudom nem ez a lényeg, de a kettõ 1ütt 1 képen, lol 😄
ez volt a legszebb csaj akivel hirdethetik?
De a kütyüben sincs semmi design. Tudom nem ez a lényeg, de a kettõ 1ütt 1 képen, lol 😄
Szerintem baromi jó dolog, én már várom, hogy piacon legyen egy normális áron. Sokan amint látom nem látják benne a lehetõséget. Pedig nem csak könyvolvasásra lehet használni. Pár év múlva minden iskolapadban lehet egy ilyen, hisz jegyzetfüzetként is használható, mely egybõl txt-be konvertálhatja a saját kézírásunkat. Ezt persze azonnal elküldhetjük bárhová a világon wi-fi-vel, vagy csak a csoporttársadnak egy ökörködõs képpel együtt, amit te csináltál a "rajztábládon". Arról se feledkezzünk meg, hogy érintõképernyõs, tehát ez alapból megdobja az árat és máris nem lehet összehasonlítani egy laptoppal szerintem. Ugyanakkor van egy A4-es képernyõd, ha filmet akarsz nézni. És persze a 40 órás üzemidõ, de legyen csak 20 a wi-fi miatt...azért az nem rossz, ha azt nézem, ha örülök, ha pár órát megy a laptopom. Ez a jövõ, bár az 1000 dollár tényleg sok. Meg ez a kép is, ami a cikkben van. A gép amirõl a cikk szól, az 13x16,5 cm, vagyis valamivel nagyobb mint egy boríték.
Szal én is aszondom, hogy az e-book reader legyen az, ami. Ha ilyet veszek, természetesen nem akarom egyéb célra használni, mint elektronikus könyvek olvasására. Ez akkor hasznos, ha mondjuk elutazunk, és nem akarunk 50 db keménykötésû könyvet magunkkal vinni egy hajókofferben. Legyen könnyû, méretre A5 is untig elég, energiatakarékos. Nem kell színes kijelzõ, hiszen a könyvek jelentõs része sincs négyszínkolorban nyomva, mivel nincs benne színes kép, ezért sima egyszínû (fekete) nyomás is megfelel. A színes magazin és az album más tészta. Az egyszínû nyomással analóg egy sima folyadékkristályos kijelzõ, ami elég sokáig bírja egy gombelemmel.
Ha hálózatra akarok kapcsolódni, kiadványt, képet és szöveget szerkeszteni, játszani, internetezni, arra még mindig sokkal megfelelõbb a laptop, mert a pc univerzális. Nem kell mindenbõl svájcibicskát csinálni. A mai telefonok is el vannak túlozva. Fényképezõnek szar, de azért lehet vele fotózni, videokamerának dettó, de azért videózhatunk vele, a tárolókapacitása eléggé kicsi, zenelejátszásra vannak jobb teljesítményû hordozható eszközök, pl mp3-lejátszó, vagy iPod sötöbö.
Nekem nem kell A4-es e-book reader. Színes pláne nem. 1000$-ért még kevésbé.
Ha hálózatra akarok kapcsolódni, kiadványt, képet és szöveget szerkeszteni, játszani, internetezni, arra még mindig sokkal megfelelõbb a laptop, mert a pc univerzális. Nem kell mindenbõl svájcibicskát csinálni. A mai telefonok is el vannak túlozva. Fényképezõnek szar, de azért lehet vele fotózni, videokamerának dettó, de azért videózhatunk vele, a tárolókapacitása eléggé kicsi, zenelejátszásra vannak jobb teljesítményû hordozható eszközök, pl mp3-lejátszó, vagy iPod sötöbö.
Nekem nem kell A4-es e-book reader. Színes pláne nem. 1000$-ért még kevésbé.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Az egyetlen ami bíztató ebben az üzemidõ. 40 óra szép teljesítmény, persze ha igaz. <#circling>#circling> Az 1000 dollár nevetséges. Ennyiért már fabrikálni is lehetne valami hasonlót, ha értenek hozzá..
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
nevetséges az ára 1000 dollárért már elég kemény laptopot vásárol az ember, és azon nem csak olvasni lehet, szerintem még nem realizálják az árat nem fog ez nagyon terjedni, na de emlékezzünk pár éve 300 ért vettünk 15 ös lcd, most már 22 eset. ez is hasonlóan fog járni, én meg ráérek hogy elmúljon az újdonság varázsa...
csak nehogy ez is a terroristák kezébe kerüljön!
<#violent>#violent><#gun>#gun><#worship>#worship>
<#violent>#violent><#gun>#gun><#worship>#worship>
ha ilyenen olvasok, kiég a szemem. mért nem lehet olyan ledeset csinálni, mint amilyen a számológépekben, vagy az órákban van?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Úbameg mekkora ájfón.
Ez pont ugy néz ki ,mint a Packet pc-m,csak erre egy nagyitot szigetelöszallagoztak,rá.Ja meg az árára is.....
mi ezer dollár? a kijelzö,persze biztos jol lehet olvasni,de 1000dodo-ért én hány könyvet veszek meg?100-at az biztos ,a mai könyolvasás mértéke 2könyv /
év azaz 50évig olvasok ennek az árábol!(mármint uj könyvet kb ennyit veszek)
vannak kedvenceim ,de én jobban hiszek az analog rendes sima keményfedeles,regi jol bevéllt könyvnek...
1000dodo basszus,de levagyok maradva,én autora gyüjtök,de kb ennyit szánok rá,egy öreg tragacsra.....
mi ezer dollár? a kijelzö,persze biztos jol lehet olvasni,de 1000dodo-ért én hány könyvet veszek meg?100-at az biztos ,a mai könyolvasás mértéke 2könyv /
év azaz 50évig olvasok ennek az árábol!(mármint uj könyvet kb ennyit veszek)
vannak kedvenceim ,de én jobban hiszek az analog rendes sima keményfedeles,regi jol bevéllt könyvnek...
1000dodo basszus,de levagyok maradva,én autora gyüjtök,de kb ennyit szánok rá,egy öreg tragacsra.....
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
aki 1000 dodót kifizet egy ilyenért, az meg is érdemli...