19
  • Alvarez999
    "a maximális felbontás az asztali gépeknél szokásosnak számító 1024x768"

Az asztali gépek többségében már rég nem 1024x768 a jellemző felbontás. Az jópár évvel ezelőtt volt.

#10: Hát éppen ez az, amivel elindulna a cucc a kütyüsödés felé, mert akkor már nem felére csökkenne az üzemidő.
  • dez
    Ez nem e-book reader, ez e-(maga)zine reader! :P
    (Paris Hiltonéknak!)
  • qwas
    Azt nem tartom valószínűnek, hogy azt tudnád hasznalni egyáltalán.
  • Cleawer
    szerintem egyenesen csúnya....
  • Palinko
    sőt miért nem vésnek már rögtön agyagba, márványba :D
  • Ruley
    Szerintem meg a palatábla és a palavessző...
  • birdo #13
    Alig várom, hogy elérhető legyen....
  • qwas
    Szerintem az iskolaba a fuzet valo meg a ceruza. A merete nagyon nagy az ara meg nevetseges. Olyan 100$ lenne az elfogadhato. Vegul is ez nem mas mint egy konyv.
  • tz19
    Brrrrr,
    ez volt a legszebb csaj akivel hirdethetik?

De a kütyüben sincs semmi design. Tudom nem ez a lényeg, de a kettő 1ütt 1 képen, lol :D
  • TeDDyRuSh
    Szerintem baromi jó dolog, én már várom, hogy piacon legyen egy normális áron. Sokan amint látom nem látják benne a lehetőséget. Pedig nem csak könyvolvasásra lehet használni. Pár év múlva minden iskolapadban lehet egy ilyen, hisz jegyzetfüzetként is használható, mely egyből txt-be konvertálhatja a saját kézírásunkat. Ezt persze azonnal elküldhetjük bárhová a világon wi-fi-vel, vagy csak a csoporttársadnak egy ökörködős képpel együtt, amit te csináltál a "rajztábládon". Arról se feledkezzünk meg, hogy érintőképernyős, tehát ez alapból megdobja az árat és máris nem lehet összehasonlítani egy laptoppal szerintem. Ugyanakkor van egy A4-es képernyőd, ha filmet akarsz nézni. És persze a 40 órás üzemidő, de legyen csak 20 a wi-fi miatt...azért az nem rossz, ha azt nézem, ha örülök, ha pár órát megy a laptopom. Ez a jövő, bár az 1000 dollár tényleg sok. Meg ez a kép is, ami a cikkben van. A gép amiről a cikk szól, az 13x16,5 cm, vagyis valamivel nagyobb mint egy boríték.
  • B0nFire
    Szal én is aszondom, hogy az e-book reader legyen az, ami. Ha ilyet veszek, természetesen nem akarom egyéb célra használni, mint elektronikus könyvek olvasására. Ez akkor hasznos, ha mondjuk elutazunk, és nem akarunk 50 db keménykötésű könyvet magunkkal vinni egy hajókofferben. Legyen könnyű, méretre A5 is untig elég, energiatakarékos. Nem kell színes kijelző, hiszen a könyvek jelentős része sincs négyszínkolorban nyomva, mivel nincs benne színes kép, ezért sima egyszínű (fekete) nyomás is megfelel. A színes magazin és az album más tészta. Az egyszínű nyomással analóg egy sima folyadékkristályos kijelző, ami elég sokáig bírja egy gombelemmel.

Ha hálózatra akarok kapcsolódni, kiadványt, képet és szöveget szerkeszteni, játszani, internetezni, arra még mindig sokkal megfelelőbb a laptop, mert a pc univerzális. Nem kell mindenből svájcibicskát csinálni. A mai telefonok is el vannak túlozva. Fényképezőnek szar, de azért lehet vele fotózni, videokamerának dettó, de azért videózhatunk vele, a tárolókapacitása eléggé kicsi, zenelejátszásra vannak jobb teljesítményű hordozható eszközök, pl mp3-lejátszó, vagy iPod sötöbö.

Nekem nem kell A4-es e-book reader. Színes pláne nem. 1000$-ért még kevésbé.
  • lac111
    Az egyetlen ami bíztató ebben az üzemidő. 40 óra szép teljesítmény, persze ha igaz. Az 1000 dollár nevetséges. Ennyiért már fabrikálni is lehetne valami hasonlót, ha értenek hozzá..
  • Palinko
    nevetséges az ára 1000 dollárért már elég kemény laptopot vásárol az ember, és azon nem csak olvasni lehet, szerintem még nem realizálják az árat nem fog ez nagyon terjedni, na de emlékezzünk pár éve 300 ért vettünk 15 ös lcd, most már 22 eset. ez is hasonlóan fog járni, én meg ráérek hogy elmúljon az újdonság varázsa...
  • idebudanemoda
    csak nehogy ez is a terroristák kezébe kerüljön!
  • Tetsuo
    ez nem sima lcd, ez nem egeti ki a szemed..
  • Sir Ny
    ha ilyenen olvasok, kiég a szemem. mért nem lehet olyan ledeset csinálni, mint amilyen a számológépekben, vagy az órákban van?
  • 05lampard
    Úbameg mekkora ájfón.
  • jaspercry
    Ez pont ugy néz ki ,mint a Packet pc-m,csak erre egy nagyitot szigetelöszallagoztak,rá.Ja meg az árára is.....
    mi ezer dollár? a kijelzö,persze biztos jol lehet olvasni,de 1000dodo-ért én hány könyvet veszek meg?100-at az biztos ,a mai könyolvasás mértéke 2könyv /
    év azaz 50évig olvasok ennek az árábol!(mármint uj könyvet kb ennyit veszek)
    vannak kedvenceim ,de én jobban hiszek az analog rendes sima keményfedeles,regi jol bevéllt könyvnek...
    1000dodo basszus,de levagyok maradva,én autora gyüjtök,de kb ennyit szánok rá,egy öreg tragacsra.....
  • M0RN1NGST4R
    aki 1000 dodót kifizet egy ilyenért, az meg is érdemli...