Mr és Mrs

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nanDUSZ?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

csak azt tudom mondani, hogy ez a mamának való mûsor. semmi inteligencia. én is tv-zek, nézek discoveryt, meg tv2-t is, de nem ilyeneket....

Dirty Deeds, DONE DIRT CHEAP!!!

ForzaInter
minek nyitottad meg a topikot te agyhalott ha baszol bele írni

Yo, Bitch!

LordAdam911
:asd:as:dAS.DASD:asd:aSD

-tRs-Landor

EGy újabb nagyszerû mama2 által nyitott topik...<#help>

Dirty Deeds, DONE DIRT CHEAP!!!

LordAdam911
takarodj már innen
Carloska
pontosan a mûsor egy kalap szar de télleg 😄

Carloska
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

tommygear
<#eljen>
nan76
Jó elfogadom,én se régóta vagyok sg látogató de amíóta itt vagyok szinte minden 2, beszólás mamma2-re irányúl.Nem ismerem a srácot,csak bökte a csõrõm,hogy õt ba**tatja mindenki.De ha megérdemli....elnézést,ha valakit megbántottam csak ténylrg nem értem miért szapuljátok.De ahogy elnézem nem örvend nagy szeretetnek(sõt annó még én is csináltam mamma2-rõl vicces képet)..nh ennyi mégegyszer bocsi mindenkitõl!!!<#worship>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Szolnokboy1
mert aki mamát védi, az lesüllyed az õ szintjére. értsétek már meg, hogy menthetetlen! mi sem úgy kezdtük, hogy szidtuk, segíteni akartunk neki, de nem lehet, mert õ sem akar segíteni saját magán.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Mert divattá vált. Én nem mondom, mama2 tényleg tud retardált lenni, de attól még vicc, hogy mindenki állandóan ugrik minden megnyilvánulására. Még akkor is, ha éppen semmi idiótaságot nem csinál. Az egész SG mentalitás annyira romlott, hogy ha nyílik egy érdekes és komoly témájú topik, akkor az is halálra van ítélve, mert az elsõ 100 kommentben csak idióták fikázása olvasható függetlenül attól, hogy valóban szar-e a topik, avagy mégsem.
nan76
naaa..mesélj már miért is???Neten keresztûl mindenki olyan ûber kemény,hogy az nemigaz...azért mert már 2007-óta reg vagy???Én elmondtam a véleményem ahogy tudtam emberi módon te meg beszólsz???Gondolkodjál már keményke!!!!Huzzál te a ******-be.Amúgy ha a g**ire gondoltál az csak 4 betû..de ha a f****-ra az meg nem végzõdhet -re ra..úgyhogy jobb ha nem erõlteted magad!!!..okoska

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Szolnokboy1
ezek után rád is érvényes dragon11 kiváló mondata:

"lõdd le magad v. húzz már innen a ******-be^^"

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

nan76
Miért basz*tatja mindenki Mamma2-õt???Lehet,hogy egy kis szeretetre vágyik...amúgy ugyanolyan joga van ittlenni mint bárki másnak.Nektek meg annyi idõtõk van,hogy basz*gattok mindenkit??Amúgy a mûsór egy kalap sz*r néztem belõle 3mp-et.A Tilla-Liptai páros még nem garancia a jó mûsorra!Sõt!!!!!!!!

dragon11
Neked komolyan ilyen sok idõd van?lõdd le magad v. húzz már innen a ******-be^^

Qwerty4
Ennek a mûsornak köszönhetõen a tv2-n és az sg-n is süllyedt a színvonal.<#gonosz1>

Qwerty4

Matt07
😄SAD_dsa:daS

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

most veszik fel a köv. adást többek közt mama2vel és kartonjocival

Ramadamammy rapidrandi

NeverwinterKING
ez szar volt :S

\"You are fucking crazy people!\"

Ez egy rüszü fostalicska

Nénéd nézi bitzos a porontyaival.

Dragooon
de csak azért, mert örülnek, hogy nem ismernek téged<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

asszem zárható is! 😄
NeverwinterKING
hm... kis millióan 😄

Dragooon
annyian kb mint téged<#smile>

NeverwinterKING
hogy téged mennyien szeretnek...

jhetedikj
Boldog szülinapot!<#idiota>

anno 1987

Dragooon
ez a legjobb mûsor i've ever seen, most mit izéltek

Matt07
amikor láttam h ilyen topic nyílt biztos voltam benne h te nyitottad..<#wilting>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

akyyy
<#kocsog><#levele>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Apus
gyerekek mehet a hall of fame-be a topic, megélt 20 hszt😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

tommygear
de, mama2 nyomós ok rá 😄
nem kapnál, mert nincs miért zárni a topicot
tommygear
naja
tommygear
éppen azért
n3whous3
tudom, épp ez a lol XD

púúúúú

Calver
és ha ide bevoltamoznék, ÉN kapnék büntetõpontot...
az élet igazságtalan.

"The trees move. Do you not see it?"

Kaplan
neeeeeeeeeeeeeee<#idiota>
ez a mûsor, kikészít. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Benny04
nem tudja a jeslzót 😄D

Apus
pazdet holnap lottózom, tudtam, hogy mamzer nyitotta.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

n3whous3
és a legszebb, hogy amíg nem lép be vele mamszi, addig nem is szedi le sg a büntit 😄

púúúúú

n3whous3
mivel mama 2 büntipontos, ezért neked is jár a ban büntipont megkerülésért

púúúúú

PJack
most komolyan, te nézed ezt??
nincs jobb dolgod? nem érdemel topikot, clozeplzhtxbye.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

toysoldier
senki
köszi viszlát mamzi

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

John Cena
én 1x láttam ezt a szutyok parádét mikor szokott lenni ez a trágyadomb???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

de az nem jutott el a tudatáig, hogy valaki akarna errõl beszélgetni, akkor már megnyitották volna a topikot, szvsz itt ez senkit nem érdekel...
Solten
Nyomi vagy mama2. Ne nezz ilyen sz@rokat.

Saor Alba

Oldal 1 / 2Következő →