56
a sztárpár show
-
kretyás #56 nanDUSZ? -
Ivan986 #55 csak azt tudom mondani, hogy ez a mamának való műsor. semmi inteligencia. én is tv-zek, nézek discoveryt, meg tv2-t is, de nem ilyeneket.... -
#54 minek nyitottad meg a topikot te agyhalott ha baszol bele írni -
#53 :asd:as:dAS.DASD:asd:aSD -
Landor #52 #48 -
Ivan986 #51 EGy újabb nagyszerű mama2 által nyitott topik...
-
#50 takarodj már innen -
#49 pontosan a műsor egy kalap szar de télleg :D -
#48 -
#47 -
#46 Jó elfogadom,én se régóta vagyok sg látogató de amíóta itt vagyok szinte minden 2, beszólás mamma2-re irányúl.Nem ismerem a srácot,csak bökte a csőrőm,hogy őt ba**tatja mindenki.De ha megérdemli....elnézést,ha valakit megbántottam csak ténylrg nem értem miért szapuljátok.De ahogy elnézem nem örvend nagy szeretetnek(sőt annó még én is csináltam mamma2-ről vicces képet)..nh ennyi mégegyszer bocsi mindenkitől!!! -
#45 mert aki mamát védi, az lesüllyed az ő szintjére. értsétek már meg, hogy menthetetlen! mi sem úgy kezdtük, hogy szidtuk, segíteni akartunk neki, de nem lehet, mert ő sem akar segíteni saját magán. -
dzsaniii #44 Mert divattá vált. Én nem mondom, mama2 tényleg tud retardált lenni, de attól még vicc, hogy mindenki állandóan ugrik minden megnyilvánulására. Még akkor is, ha éppen semmi idiótaságot nem csinál. Az egész SG mentalitás annyira romlott, hogy ha nyílik egy érdekes és komoly témájú topik, akkor az is halálra van ítélve, mert az első 100 kommentben csak idióták fikázása olvasható függetlenül attól, hogy valóban szar-e a topik, avagy mégsem. -
#43 naaa..mesélj már miért is???Neten keresztűl mindenki olyan űber kemény,hogy az nemigaz...azért mert már 2007-óta reg vagy???Én elmondtam a véleményem ahogy tudtam emberi módon te meg beszólsz???Gondolkodjál már keményke!!!!Huzzál te a ******-be.Amúgy ha a g**ire gondoltál az csak 4 betű..de ha a f****-ra az meg nem végződhet -re ra..úgyhogy jobb ha nem erőlteted magad!!!..okoska -
#42 ezek után rád is érvényes dragon11 kiváló mondata:
"lődd le magad v. húzz már innen a ******-be^^" -
#41 Miért basz*tatja mindenki Mamma2-őt???Lehet,hogy egy kis szeretetre vágyik...amúgy ugyanolyan joga van ittlenni mint bárki másnak.Nektek meg annyi időtők van,hogy basz*gattok mindenkit??Amúgy a műsór egy kalap sz*r néztem belőle 3mp-et.A Tilla-Liptai páros még nem garancia a jó műsorra!Sőt!!!!!!!! -
#40 Neked komolyan ilyen sok időd van?lődd le magad v. húzz már innen a ******-be^^ -
#39 Ennek a műsornak köszönhetően a tv2-n és az sg-n is süllyedt a színvonal. -
#38 :DSAD_dsa:daS -
ugot2know #37 most veszik fel a köv. adást többek közt mama2vel és kartonjocival -
#36 ez szar volt :S -
Daza500 #35 Ez egy rüszü fostalicska
-
pista89 #34 Nénéd nézi bitzos a porontyaival. -
#33 de csak azért, mert örülnek, hogy nem ismernek téged -
karajjj #32 asszem zárható is! :D -
#31 hm... kis millióan :D -
#30 annyian kb mint téged -
#29 hogy téged mennyien szeretnek... -
#28 Boldog szülinapot! -
#27 ez a legjobb műsor i've ever seen, most mit izéltek -
#26 amikor láttam h ilyen topic nyílt biztos voltam benne h te nyitottad.. -
#25 -
#24 -
#23 gyerekek mehet a hall of fame-be a topic, megélt 20 hszt:)
-
#22 de, mama2 nyomós ok rá :D -
ldavid #21 nem kapnál, mert nincs miért zárni a topicot -
#20 naja -
#19 éppen azért -
n3whous3 #18 tudom, épp ez a lol XD -
#17 és ha ide bevoltamoznék, ÉN kapnék büntetőpontot...
az élet igazságtalan.