Egyre több amerikai lopja a tévéadást
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálunk is van/volt hasonló pl upc-nél ott is vmi cucc kell és fogható a full csomag közben az alapot fizeted
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Jól értem, hogy éheznek a mûsorkészítõk? Pár konzervet fel tudok ajánlani.
de azt sem, hogy nem venné meg. kvázi virtuális veszteség. valahogy számosítani kell az okozott kárt.
azért ez a "lopás" nem az a lopás....
fotográfik kolomp edisön :D
attól még nem kell lopni. 2: ha lopja az azt jelenti hogy érdekli a tartalom tehát azért nem kéne olyan gyorsan kijelenteni h akkor sem vennék meg. de úgylátszik amcsiban is mindenki olyan lopós cigány (szerintem mindenki cigány aki lop, bõrre függetlenül) mint Mo-n.
Hát arról, h. nekik nem lesz több zsetonjuk...
Hát õszintén: pl. az ATV-ért Budapest TV-ért és társaikért egy fityinget sem adnék, de mivel benne vana csomagban, fizethetem a szolgáltatónak, holott egy fél percnél többet eddig nem néztem egyiket sem...ellenben amit néznék (TMF) az nincs semelyik szolgáltatónál...<#szomoru1>#szomoru1>
Hát õszintén: pl. az ATV-ért Budapest TV-ért és társaikért egy fityinget sem adnék, de mivel benne vana csomagban, fizethetem a szolgáltatónak, holott egy fél percnél többet eddig nem néztem egyiket sem...ellenben amit néznék (TMF) az nincs semelyik szolgáltatónál...<#szomoru1>#szomoru1>
Miért van teli idiótákkal a világ????
Ha valaki lopja akkor az nem azt jelenti, hogy ha nem lophatná megvenné!!!!!!!!
Milyen veszteségrõl beszélnek..
Barmok...
Ha valaki lopja akkor az nem azt jelenti, hogy ha nem lophatná megvenné!!!!!!!!
Milyen veszteségrõl beszélnek..
Barmok...
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.