Suhancos

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhilipMorris
Rafinált paraszt gyerek ez, aki rájött arra ha most ezekben az idõkben elkezdni játszani a nagy magyar akkor több "rajongót" szerez magának...semmi több..
egy tehetségtelen gyenge átlagon aluli elõadó, akinek a RAP-hez semmi köze sincs és nem is lesz....

“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”

PJack
na ez szép szám 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

neevous

REPS0L
lol ma Balázs a Suhancosból ilyen gólyalábakon osztogatott szórólapokat kecsón, malom elõtt 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

hunbasser
na,ezt nagyon szépen összefoglaltad,pont ezt mondtam egyik ismerõsömnek egyik nap,csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
kriminal tényleg kurva jó alapokat csinál (Y)

ReaL MaDRid x siempre

valahogy éreztem h ezlesz itt ^^ fav-

asd

Csabesz6
Gondolod te.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kifli
a mögöttes tartalom annyi hogy "jajj szegény én sajnáljatok"
Csabesz6
Értelek.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Jagi
Vaagy.. szaralak 😊

erre egy érvem van:
ha a saját elveidet követed, a saját vagy családod értékrendjét, akkor agymosott vagy.
ha a úgy cselekszel ahogy feri vagy a kurucinfó mondja, igaz magyar.

melyik a gyanúsabb az agymosásra?
nekem ne akarja már senki az agyamba rakni a gondolatok, ne szabja már meg senki, hogy melyik zenekarokat/elõadókat hallgassam.. feri esetében errõl ugye nem beszélhetünk, mert ha nem nc tagokat hallgatsz akkor agymosott drogos vagy.
Csabesz6
Mondjuk az is jellemzõ, hogy a tömegeket általában a szarral lehet szépen jóllakatni.Hát Feri zenéjét mindennek lehet nevezni, csak tömegcikknek nem.Megint jön majd az oltás, hogy hülyeséget beszélek...<#vigyor0>
Nyilván egy kisebb rétegnek (tudom ami ugye megint nem létezik) van kimosva az agya, és nem a szép nagy csordának.

Csabesz6
Hú sok okosságot olvastam.Mindegy úgyis mindenki azt gondol amit akar.Majd késõbb rájöttök az igazságra, persze tudom ezt is Fanka nyomatja, meg õ beszél így, hogyne.Na jó zenehallgatást!

Jagi
nem az a lényeg, de tényleg hogy mennyit mozog
hanem az hogy nincs stílusa.
de manapság a "pop"szakmában kinek van? 😊

nekem nem jönnek be az alapjai, fõleg, hogy mind ugyan olyan. lapos, erõtlen és gagyi..
a scarcity, waccum, kriminal alapok pl jók, van bennük erõ.
hunbasser
az alapzenék nem szarok,csak nem hip hopba valók.

ReaL MaDRid x siempre

mindig jókat mosolygok ezen a mögöttes tartalom érven. figyelj, közhelyeket én is tudok puffogtatni.. politikai hovatartozástól teljesen függetlenül, nem inteligensek a szövegei. állinteligens, álszent mûkeménykedés. most is mekkora harcosnak tartja magát, hogy egyszer kiment egy tüntetésre, igaz csak szemlélõ volt, de nagyon kemény..
a rajongói meg bedõlnek neki.
hatásvadászat.
hunbasser
nekem az a bajom vele,hogy iszonyat nagy antimagyar,a saját fajtáját köpködi (már nem csak az árpádsávosokat), dagadt, szar hangja van és sokszor rímragokban "rappel". volt 1-2 jó eresztése meg pár jó beatje is volt,de ennyi. meg nem nagyon tud újat mutatni,a beatjei felismerhetõek túlságosan,lehetne példát venni a kriminal beatsrõl,meg funktasztikus alapjai is jók (nem tudom ki csinálja neki,de már 2002-ben olyan beateket nyomtak alá amit tibbahék most is megirigyelnének,vagy esetleg most jutottak el arra a szintre)
ja,és gusztustalan. nem csak ahogy kinéz,hanem ahogyan beszél.

ReaL MaDRid x siempre

"és nem rap!"

nem vitatom, de szamomra egyik magyar ugribugri gyerek sem az...
Feri szovegei, mogottes tartalma legalabb jo, politikai elfogaltsagtol fuggetlenul lenyegesen intelligensebb, mint a tobbi hazai eloado, az hogy a talalas nem olyan, mint amilyennek kellene lennie, talan meg nem akkora hatrany, mert a gondolkodobb embereket meg igy is megerinti...
(sajnos nem csak azokat...)

http://gaborszantai.co.uk/

gfreak
gyõri vagyok, csak már lassan 10 éve szhelyen élek xD

Racism is a weapon of mass destruction!

ennyire tudtál reagálni? szép.. ezek szerint megfelelõ volt a válaszom.

a videóban meg nem a mozgás hiányval van bajom. feri alkalmatlan elõadónak. semmi kisugárzása, az alapzenék szarok, egyhangúak, 12 egy tucatok, erõtlenek, nem érzem azt hogy kettészakít a basszus vagy bármi.
a flow... ha beszélhetünk ez ügyben flowról, az valami nevetséges, 2szer néztem végig a videót, de még mindig vannak részek ahol nem tudom eldönteni, hogy az rap, vagy csak beszél a közönséghez. a "rapje" "flowja" teljes hiányzik, nincs neki, simán felbeszél, még szavalásnak is rosz.

viszont látsziok, te aztán igazán értõ ember vagy a hiphop zenéhez, figyelj, hallgasd ferit, ha tetszik, hát örülök, legalább van zene ami örömet okoz neked, de attól még nem kell szembemenni a tényekkel. õ tehetségtelen, és nem rap!
van par zenesz, akik annyit sem mozognak, mint egy tolgyfa, a zenejuknek pedig van tartalma - hogy mas stilusrol beszeljek, pl. John Lee Hooker...

az, hogy hadonaszunk, kergetjuk a legyeket es majmoljuk a kozep-afrikai sracokat (akiket az amerikaik kezdtek majmolni evtizedekkel ezelott), az nem jelenti azt, hogy szinvonalas az eloadasunk...

ember feri még sehol nem volt, mikor gõz már az országot járta a hátshow sorral, csabi az arttal, siska a feenuuchizzal. mikor ezek a csapatok szétmentek a srácok meg lepacsiztak ferivel, akkor hoztak magukkal nem kevés rajngót. akkor szerinted ki segített kinek a karierjén?
és mielõtt belekötnél hogy gõzrajongó lennék, vagy bármi, a három említett mc közül egyiknek sem bírom a zenéjét.

szerinted zefil mennyire volt rászorulva az nc-re? nem is értem miért tartozott közéjük. zefil az ország egyik legjobb hh dj-je, feri nélkül is az volt, mióta kiszált azóta is az.

végül pedig egy friss videó feri egyik fellépésérõl:
http://www.youtube.com/watch?v=QoPXKyFLmiU
micsoda lendületes, magávalragadó zene és show.. <#nemtudom>
ezt a meset melyik csatorna, melyik este adta?

tigeroo
hm, és téleg, szombathelyi vagy teis😄
gfreak
tibbah már a süllyesztõé...régesrégen még kazettás korszakban jó volt

deego xD xD emlékszem amikor reggel mentem wcre a pali meg ott írta a szöveget 😉 biglove dixi! 😉

tigeroo
aha, énis a 4es tibbahnemzedékkel kezdtem😄
mondjuk én inkább deego, siska... ezeket hallgatom sûrvebben!
blúzbravaz a király! 😄
...meg nks, dsp, fõnix, kezdet, funktasztikus
kifli
nemnagyon szokott lenni <#zavart1>
tibbah nekem a tibbah 4 óta tetszik igazábol mondjuk 3 sem volt olyan rosz az elõtte lévõk meg nemtetszenek..
tigeroo
ok, és ezen kívül mibajod van még tíbeggel?
valami konkrét indok?
REPS0L
jaaaj Tibbah, ne bánts ember, szívembõl gyûlölöm, meglátom alapból a disznó fejét, meg a kosaras ruhákat amibe jár... :C

gfreak
Hááát...talán valamikor az elején még volt köze a hiphophoz, de a salátarádióban többször bebizonyította hogy nem ért hozzá, meg párszor jól be is égette magát...ha már magyar hiphop és a kezdetekrõl beszélünk, akkor Idõ Urai meg Zefilék amiket csináltak...gõzy is egy tucatgyökér (bocs gõzrajongók), a finuccsiktól meg alapból ráz a hideg...és elhiszem hogy shoutout a homieknak, de pl a gõri squadtól is feláll a szõr a hátamon pedig gyõri vagyok (és a régi Chump'yanz vagy Tibbah dolgok még talán emészthetõbbek voltak mint Ferike valaha is.. 😉 )

persze ez csak az én véleményem, szofisztikált hiphop rajongóé

hunbasser
nem mszprõl meg fideszrõl van szó. ha már politikát kevertél bele,akkor fanka inkább jobbikos...😄
és pont fanka mondja mindig,hogy õ ezt nem a pénzért csinálja.ha valóban nem ezért csinálná,akkor nem kérne pénzt a zenéiért,meg most pl Magyar földrés pólót árul stb.
szóval,õ próbálja elhitetni a blogjában,hogy õ az ártatlan és mindenki szar alak rajta kívül,kicsit ez nem tetszik benne. semmivel nem jobb,mint akik utálják,mondjuk nem is rosszabb. mindkét oldalról szánalmas ez a dobálózás szerintem.

ReaL MaDRid x siempre

aki megérdemli azt dícsérem.
de ez itt épp egy suhancos topic, amibe bele tartozik fankaferi is. róla ez a véleményem.
ha ez mondjuk egy zuboly topik lenne (csak hogy maradjunk ennél a folk, népzenés hiphop vonalnál) nem fikáznék. ez van <#pias>
sambauer
már pár napja figyelem hozzászólásaidat, és eddig türelmesen vártam de most úgy érzem megkell kérdeznem: fikázáson kívül tudsz valami mást is produkálni a fórumon ? esetleg dicsérni valakit ?

Turn Me On Dead Man

de feri még mindig nem hiphop arc. csak õ hiszi azt magáról.
ez a felemelés meg, hát.. siska, gõz, artos inkább lendítették feri karierjét, mint feri az övékét.
ezek a deniz félék meg akkor sem voltak sehol, most sincsenek.
REPS0L
ez van 😊
én alapból már azért tisztelem Fankát mert szinte Õ az egyetlen kecskeméti hiphop arc, és elég sokmindent letett az asztalra, lsd. saláta online magazin, rádió, sok embernek segített felemelkedni. a mostani munkásságával én sem vagyok elégedett, de azért anno mondott nekem olyanokat a zenéi amik bennem eléggé megmaradtak...
Kecskeméti Kiskörút, this is my Hollywood...

kifli
akkor viszont nemértelek <#nemtudom>
REPS0L
nem.

Megérinthetlek?

REPS0L
7-8 éve körülbelül

Nem tudom, de te a 15-16 éveddel biztos régebb óta.

kifli
éste? 😄
REPS0L
mióta hallgatsz magyar hiphopt? 2 napja?

sambauer
magyar hip hop<#nevetes1>

Turn Me On Dead Man

kifli
nem mc gõz mégnagyobb csicska 😄
nem véletlen hogy kb mindenki leoltja (a magyar hip-hopban)
tigeroo
Jaj istenem nyissatok egy Fanka topicot most nemcsak róla van szó itt! Sõt...
Milyen hip-hop másik irányzatát??? Itt nem arról van szó, hogy mikrõl "rappel", hanem arról, hogy zeneileg egy 0. Nekem személy szerint bántja a fülem. Semmi ritmusérzéke, nem is rappel csak felolvas egy szöveget. Nem tudom, hogy ezt a stílust minek hívják, de nem rap az biztos. Feri csak azért próbálkozik a szélsõjobbosoknál, mert a magyar underground hip-hop közösség kiutálta, mert semmi tehetsége nincs, de mégis nagy a pofája. A kuruc.info tetszését meg nem nehéz elnyerni. Elég ha lengetsz egy magyar vagy árpádsávos zászlót és valami gagyi ütemre felolvasol egy szöveget a nagy összefogásról. Be is jött neki, mert azóta a kurucok istenítik. Reklámozzák a lemezeit, hõsként mutatják be, stb... Szerintem az agymosott neonáciknak több lemezt eladott, mint amennyit a kis jobbos átalakulása elõtt egész életében.

Ja meg a kuruc.info is csak egy profitorientált szar, akik a párezer agymosott hülyébõl élnek.

(tudom, zsidóbérenc vagyok)

REPS0L
tán ismered baromarcú? azért mert haverjaiddal mc gõzre szívtok, azért nem kell fikázni a hip-hop másik irányzatát.
kezd unalmas lenni

kifli
fanka alapból lehúzza mert egy csicska...
Oldal 1 / 3Következő →