Új korszak a játékok világában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó, hogy megnézted, és úgy mondod. momentán ott nem rizsa van, hanem videjó.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Kipróbáltam, teccik(érteni?)...
Csak az a poén, hogy ebben is elég sok az angol nyelvezetû rizsa...
<#lookaround>#lookaround>
Csak az a poén, hogy ebben is elég sok az angol nyelvezetû rizsa...
<#lookaround>#lookaround>
Szerintem a szintén DZ által csinált Momentum Missile sokkal jobb.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Én is színes vagyok, szagos, zenélek is (trombitán), csak sajnos angolul nem beszélek...
Gyõzni kell benne... <#vigyor2>#vigyor2>
Mondjuk nekem is mindig rányomták az atomot a... potrohomra.
(Amúgy meg van benne színes, szagos, zenélõ, ingyenes és angolul beszélõ tutorial.)
Mondjuk nekem is mindig rányomták az atomot a... potrohomra.
(Amúgy meg van benne színes, szagos, zenélõ, ingyenes és angolul beszélõ tutorial.)
ezt hogy kell játszani? nem jöttem rá..
ez a Starcraft-es nagyon nehéz...
StarCraft móka 😊
Egyik kedvencem...
Egyik kedvencem...
A World Of Goo szerintem többet ér mint akármilyen nagy kiadó játéka, simán megérte.
A
ma talált tesóm egy csomó '80-'90-es évekbeli játékot, de DOS-emulátor nélkül már vagy nem is futnak vagy olyan sebességgel, hogy egy pillanat alatt meghalsz bennük.
flash játékokkal nekem az a bajom, hogy a néhány jó cím mellett rengeteg a szemét. ha így nekiállok böngészni közülük, akkor hamarabb megunom, minthogy találjak egy jót.
flash játékokkal nekem az a bajom, hogy a néhány jó cím mellett rengeteg a szemét. ha így nekiállok böngészni közülük, akkor hamarabb megunom, minthogy találjak egy jót.
http://www.freewebarcade.com/game/anti-td/
<#eljen>#eljen><#beka2>#beka2>min 26éve játszom,valamilyen games-el!!
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
World of Goo rulz! Én is rengeteget játszom flashjátékokkal és egy csomó sokkal igényesebb és szórakoztatóbb van, mint egyes pénzért vehetõ szarok.
Igen, velem is pont így volt.
Konkrétan nem tudtam lefeküdni aludni, mert ki akartam vinni.
Meg is lett a böjtje 😊
Konkrétan nem tudtam lefeküdni aludni, mert ki akartam vinni.
Meg is lett a böjtje 😊
http://csiri.blog.hu
tower defense játékok (Y) 😄 vizsgaidõszakokban rákap az ember 😊