Gettómilliomos - 2008 legjobb filmje?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokkalni? lol

BaliBoy
😊

Pont kimondod te is: "gazából semeddig nem jutott volna el, ha az élete folyamán át nem esik tulajodnképpen a kérdéseken."

Tehát a D a helyes válasz. Így volt megírva 😊 Vagyis ki, hogy fogja fel. Végül is lehet szerencse is de az így volt megírva szerintem jobban passzol.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

na, de érted. hiába remekmûvek, ha DB eddigi 7 filmjével összesen nem termelt 100 millió dollárt amerikában, ez meg önmagában már 132M. meg aztán az indiai helyszín, az ismeretlen színészek és a feliratosság sem lebegtetette meg a dollármilliókat a producer szemei elõtt. passzolt. (anno valahol olvastam egy jó cikket ezekrõl a passzolós emberekrõl, arról, akinek anno nem kellett a star wars, a lost meg ilyenek - a film/sorozat pedig átkerült másik stúdióhoz és aranybánya lett😊
azon nincs mit sokkalni, hogy 8 oscar, az nem azt jelenti, hogy 8szorosan, hû de jó😊 lehet 8 oscar hangeffektvágásban, zenében, dalban is (oké, pont a hangvágásban kikapott) - meg aztán az oscar relatív kategória. ha a többi rosszabb volt, akkor megérdemli😊

de hangban nyert. megérdemelte?😊 én még ahhoz is hülye vagyok, hogy a rendezésben eldöntsem, hogy tényleg boyle érdemelte-e meg, nem hogy vágásban vagy fényképezésben.
chase
"Aki pedig a Warnernél visszautasította..." pedig aztán ehhez nem kellett nagy ész: elég csak megnézni DB eddigi munkásságát: csupa gyûjteménybe való remekmû.

"Szinte Ridley Scottként lubickol a mûfajok között..." LOL egyik istent a másikhoz hasonlítod? 😊

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Broafka
detto
Mondjuk az elején amikor megkérdezték oylan vágósan, hogy
A: Csalt
B: Szerencséje volt
C: Zseni
D: Így volt megírva

én a film végén B-t mondanék, igazából semeddig nem jutott volna el, ha az élete folyamán át nem esik tulajodnképpen a kérdéseken. Egyszerûen szerencséje ovlt, hogy pont azokat a kérdéseket kapta.
nah de mind1, mûvészi film értem én

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HeadHunter86
Kicsit sokkallom a 8 oscart neki. Jó film aláírom, de azért nem 8 oscar.

← ElőzőOldal 2 / 2