Slágerlista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami nem kapott szavazatot,azt minek hagyod bent?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
különben meg prodigy 😉 harmadiknak legyen beyonce a lányoknak 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
AKON FT K OFFISHALL / C O'DONIS - BEAUTIFUL
LADY GAGA - POKER FACE
PRODIGY - OMEN
BEYONCE - HALO
KINGS OF LEON - SEX ON FIRE
KEVIN RUDOLF FT LIL WAYNE - LET IT ROCK
FRANZ FERDINAND - NO YOU GIRLS
CHRIS CORNELL - YOU KNOW MY NAME
CYPRES HILL - ROCK SUPERSTAR
SLIPKNOT - DEAD MEMORIES
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
a Cypress Hill és Deliquent Habits nagyon ott van.. meg persz Akkezdet is (:
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Alpha Blondy/Bob Marley/The Upsetters/Beenie Man/Born Jamericans/Sizzla/Buju Banton/DJ Format/DJ Krush/The Herbaliser/Akkezdet Phiai/NKS/Bankos/Irie Maffia/PASO/Freestylers/EZ Rollers/Thievery Corp./A Tribe Called Quest/Afu-Ra/Gangstarr/Deliquent Habits/Cypress Hill
persze sorolhatnám napestig, de nem ez a célom...csak hogy van még rengeteg mûfaj amit szívesen hallgatnának emberek (vagy belekóstolnának 😉 )
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
a szavazással még várok, jelenleg nincs mire (majd ha hip-hop/reggae/dancehall vagy ska kerül be 😉 esetleg egy kis dnb/jungle)
<#nezze>#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Playlist - Itt meghallgathatod az aktuális zeneszámokat!
Lady GaGa - Just Dance
Busta Rhymes ft. Linkin Park - We Made It
Guru Josh Project - Infinity 2008
The Killers - Human
Katy Perry - Hot n cold
Coldplay - Viva la Vida
TI ft. Rihanna - Live Your Life
Brandy - Right Here
Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You
Amy MacDonald - This Is The Life
The Saturdays - Up
Kings of Leon - Use Somebody
Akon - Right Now (Na Na Na)
James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings
U2 - Get On Your Boots
Miley Cyrus - Fly On The Wall
Pink - Sober
Pussycat Dolls - I Hate This Part
Enrique Iglesias ft. Ciara - Takin Back My Love
Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
Beyonce - If I Were A Boy
Britney Spears - Womanizer
==================================================
Metallica - The Day That Never Comes
Nickelback - Gotta Be Somebody
The Fray - You Found Me
A linkre kattintva szavazhatsz!
Szavazás (12. hét)
wtf
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
asszem zártosztály!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
______________________-
© huntofa
2008. júl. 01. 09:37 | privát | válasz erre | #1
26 éves vagyok , soha nem dolgoztam , sem diákmunkában , sem rendes állásban. Magyar állampolgár vagyok!
Egyetlen bevételi forrásom a segély és a támogatások.
Van egy telkem házzal garázzsal, 2 autóm van , 3 motorom, medence. Lesz egy szaunás lefedett melléképület is ami jelenleg épül.
A házam 142 négyzetméteres, rengeteg szobával , beszerelve amivel csak lehetséges.
Most nyáron elmegyek nyaralni Szicíliába 2 hétre.
MMegéri-e gürcölni napi 8 , esetleg 10 , vagy 12 órát a nagy semmiért ?
magasról teszek a mai számokra az a király és pont
2009. 02. 05. - A legrosszabb dolog
2009. 02. 03. - A legjobb dolog
ezek után én megértem Calver véleményét
púúúúú
"The trees move. Do you not see it?"
REAL MADRID
egyedül a guru josh project ami nagyon fasza,de a többi pff..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
legjobb<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
míg a popban az a lényeg hogy add el magad addig a zenekaroknál az hogy csinálj jó dalokat és menj koncertezni
de végülis mi a szaron vitázunk?😄 páran benyögték hogy ezek szarzenék, én jöttem picit objektíven, hogy "védjem" ezeket a dalokat...de felesleges, mindenkinek más az ízlése, nemis akarok senkit sem gyõzködni. csak engem kicsit zavar hogy így leszólnak dolgokat, sokszor csak zsigerbõl, "mer popgeci".
ízlések és pofonok
legyetek alterek mint én azt' aki teheti meg bírja a füle az hallgason minél többféle zenét (vagy bánja a bánat)
de abban egyet kell értenem mindenkivel hogy mostanában sok a szemét, mûanyag zene. mondjuk páran lehet befognak sértõdni de én az indie rockot rühellem nagyon (hát brit, mimás<#idiota>#idiota>)...
de ez már megint szubjektív. ízlések és pofonok
na uff!