29
  • szunyika
    kár hogy nincs egyetlen normális és átfogó magyar nyelvű fallout-os oldal sem...
    mi ezen fogunk változtatni!
    ehhez azonban további szerkesztőkre, és segítőkre volna szükség

ha úgy érzed hogy tudnál bármiben segíteni, hogy létrehozzuk Magyarország legnagyobb és legjobb Fallout-os oldalát, akkor keress fel bennünket bátran!!

további info:
    Fallout.hu

További szép napokat!!
  • mkuk
    pontosan erről beszélek én is...számomra is a morrowind az etalon, mert annak még volt hangulata, az oblivion is ahogy a fallout3 is egy majomketrec:D
    Szép látványos részletes, de elkapkodták, nincs még meg a technikai színvonal h kidolgozzanak mindent, és megcsinálják az egyedi hangulatot, egyszerűen szét kellett volna szedni a fallout3at pl kisebb de egyedi térképekre, ahová már lehetett volna pakolni mindent, vagy oblivion esetében kicsit jobban odafigyelni a tervezésnél....habár meg kell hagyni az oblivion helyenként kibaszott szép, de amikor megjelent még nem volt hardware hozzá most meg már nem a legszebb...
    ja és sztem azér lehetett volna egy kis felkiáltójel a küldetést adó emberek feje fölött....
  • gombabácsi
    én végigvittem a morrowindet kétszer, az oblivion-t 1x, a fallout3-at is egyszer... hát így utólag a morrowind volt jó, ott még volt fantázia a pályákban... bár az is inkább mint újdonság hatott rám...

amúgy unalmasak sajnos, sajnos a fallout3-is, valahogy totál sivár, és nem azért mert poszt-apokaliptikus :) nulla hangulat, műanyagvilág... futószalagon gyártott pályarészek...
  • mkuk
    az igaz h a játék abbahagyhatatlan de nagyon sokat elvesznek az említett dolgok...mindazonáltam a f1-2-t legutoljára 2 éve nyomtam ismét végig...ez a részt nem tudom hányszor fogom...
  • Mike at home
    messzemenőkig nincs igazad, mondom ezt többb mint 300 órával a hátam mögött
    és játszottam az 1-2-vel is, sőt anno pc-n a Monkey Island2-vel, DIG-gel
  • Mike at home
    szedd elő, és játsz vele újra
    ugyanis az idő megszépíti az emlékeket
  • mkuk
    amúgy h, valami semlegeset is mondjak a játékról(ne csak rosszat) a grafika helyenként nagyon szép helyenként nagyon ronda, de maga játéktérnek semmi hangulata sincsen, el van cseszve, viszont rengeteg remek ötlet és küldetés van benne ami igazán örvendetes, mindazonáltal felesleges a szintrendszer korlátai miatt...a nagy szabadság ára az unalom.
  • mkuk
    Romee a statokról annyit, h VAC-ban 10x akkora százalékkal találsz célba, eleve ott kezdődik h a stat(perk és skill)rendszer lebutítása mellett fps-t csináltak a játékból...
  • mkuk
    Prince23 olyan dolgokra vágysz mint az igényesség minden téren, ami pedig nem illik bele a képletbe a Bethesdáéknál, azaz anyagilag nem kifizetődő...gondolj csak bele, mi akik a fallout1-et is megéltük, magasabb elvárásokkal rendelkezünk mint az átlag nép...pár év múlva a jelenlegi generáció is csak sírni fog az újabb rókabőrökön, elképzelhető h lesz aki 10 év múlva próbálja ki a fallout2-t és rájön h mekkora egy game, és h az akkora már elavult grafika mögött mekkora hangulat bújik meg:D áh hihetetlen nagy játék volt, de sajnos be kell h ismerjem h én legalább azt a szintet megütő játékra várok, lehet h még vagy 20 évet...(köv dungeon keeper hol van?:D)
  • Mike at home
    a pitt remélem nem olyan lesz mint ez
  • bitbandita
    Igen, a kedves cikkíró kicsit belezavarodott. A legutóbbi hír az volt a 2. és 3. DLC-vel kapcsolatban, hogy csúsznak egy hónapot, gondolom ez ragadt meg benne és adta hozzá a márciusi dátumhoz. Csakhogy a Pitt februárban jelent volna meg, a márciusi dátum már a halasztott időpont.
  • Romee
    Inkább RPG. Lőttem már muksót 5 méterről és elég szépen mellélőtt hála a statoknak :D
  • BobaFett
    ez most RPG, vagy FPS ? képek alapján inkább az utobbi.
  • Mike at home
    hm, akkor én ezt meg sem nézem
  • Prince23
    Én azt nagyon bánom, hogy az oblivion kezeleőfelülete megmaradt... arra gondolok, amikor egy karakterrel beszélünk, és olyan idiótán rákonctrála kamera, h az már fáj...miért nem tudták filmszerűen megcsinálni? pl, ME
  • mkuk
    pehely a fallout 3 is értelmetlen mészárlás volt valahol...fallout 2 lebutítva csillogó villogó köntösben...a kor igényeihez igazítva.
  • mkuk
    mindenkitől elnézést de nem bírom szó nélkül hagyni, h a grafikát itt ajnározzák: a kopár dc tényleg kopár volt de a kristályosan csillogó hófödte alaszka tökugyanaz csak más színekkel:) meg a játék is szánalmas legalábbis a fallout 1 és 2 után...pedig mennyi mindent belezsúfoltak, mennyire jó játék lett volna ha nem feledkeznek meg arról h ez a játék rpg és h ez a játék egy poszt apokaliptikus VILÁGban játszódik nem pedig egy majomketrecben ahol átsétálsz(jó lassan) a 2 város közötti kemény 3 kmen...nembaj majd 10 év múlva...
  • P3h3ly
    Végig az volt az érzésem mintha átkerültem volna a Fallout 3 alfaverzióba harcrendszer tesztelésre... Jójó nincs sok beszéd tehát a %os képességek 1/5öde alapból használhatatlan, rendben, semmi gond. A stealth szinte SOSE működik normálisan (cserébe a kínai páncélban a szimuláció után egy az egyben láthatatlan vagy), energiafegyver nincs, a többi fegyver packból se választhatsz szabadon mert pl a sniperhez SOSE lesz elég a lőszer amit kapsz (24et tarthatsz magadnál lol) a hp automaták miatt a gyógyító skilleknek se veszed hasznát, repair, science, lockpick stb szintén feleslegesek... És még akkor nem említettem az ellenfelek és társak inteligenciáját, mindkettő csapnivaló annak ellenére hogy a cikkírónak az ellenfeleké annyira nem volt zavaró. A dolgot még csak tetézi az a kergetőzés amit a végén a kínai admirálissal kell folytatni akinek annyi hpja van mint 3 super-mutant behemothnak együtt, ráadásul csak te meg egy szerencsétlen beosztottad lövitek a nehézfegyverzetű csapattársak hozzá se érnek...
    Az egyetlen dolog amit mellette tudok felhozni az hogy utána fun láthatatlanul felderíteni a többi érdekességet a pályán, de az alapjátékkal összehasonlítva, bugosabb, unalmasabb, humor benne sehol, értelmetlen mészárlás az egész.
  • Aldaryn
    Ejj, fogalmazni nem sikerült. A végénél elfelejtem a mondat elejét... :) Gauss rifle-t szerintem sok Fallout kedvelő sírta vissza, és most örülhet. Kár, hogy bugos, VATSban nem sebez rendesen, VATSon kívül pedig nagy távolságban gyakran keresztülmegy a lövedék a célbavett ellenségen, legyen bármilyen pontos is a célzás.
  • Aldaryn
    Épp az első újrajátszás (mert számomra F3 volt annyira élvezetes game) legelején érkezett az Anchorage, lvl12-en gondoltam megpróbálom: mit veszthetek? A "szimulációs" hangulatot szerintem jól visszaadja, mivel gyakorlatilag nincs tét, nincs kihívás, és lvl 12-n megerőltetés nélkül toltam végig. A meglepi akkor jött, amikor ezután lvl12-n besétálhattam a fegyverszobába, és átvehettem egy adag olyan tápos cuccot, amivel azután a játék többi része lett gyerekjték. A folyamatos stealth képesség, vagy a khm, bugos, khm, örökéletű azonnal viselhető power armor nagy mértékben hozzájárul, hogy ne vehesse komolyan az ember attól a ponttól továbbiakban komolyan a játékot. Ez van, remélem a Pitt komolyabb lesz.
  • Nagylaci
    Én már "ledaráltam". :) Hát szerintem nem lett egy nagy durranás... Tudom, hogy ízlések és pofonok meg ilyesmi, de az ember egy CRPG -től csak nem egy 100% -ban hentelős kiegészítőt vár! Arról nem is beszélve, hogy a 18. szintű karakteremmel a kínaiak a szó szoros értelmében szinte megkarcolni is alig tudtak. Dögunalom volt ballagni előre, VATS -ba belépni, fejet szétlőni, ballagni tovább. Ennyi a DLC... Viszont ha végigjátszod pár új fegyver megjelenik a játékban ami viszont remek. Konkrétan a Gauss Rifle nagyon jó fegyver mert egy lövéssel iszonyatosan nagyot sebez így nem pocsékolja a lőszert.
  • sany69
    valaki segitsen hogyan tolthetek le errol az oldalrol
  • Romee
    DownLoadable Content avagy letölthető tartalom... azzal együtt tényleg nem részletes így a cikk :S
  • morden
    A DLC betűszó mit jelent ? Azt hittem egy betűszót először rendesen kiírunk majd zárójalbe beirjuk a rövidítést utalva arra, hogy ezután ezt használjuk. Így
  • galocza
    nemrég, több mint másfél hónapja.
  • pepe792
    Nem értem miért kell hülyeséget írni. The Pit márciusban lesz elérhető: The Pit trailer
  • readswift
    ritka gagyi lett.
  • meteoreső
    Örvendetes ez a cikk,, de írna valaki aki már ledarálta?
    És ez a magyarral nehézkes...
    Konkrétabban ? :)
    Step by step
  • Romee
    Valaki világosítson fel, hogyan lehet ezt a letölthető tartalmat megszerezni mondjuk... legális úton itthon Magyarországon, mert a gyári magyarított változat megvan, de a "remek" LIVE-nak köszönhetően UK címet fogad el amikor fizetni akarok pl.