21
-
#21 bezony ám bruce lee legendás ellenfele ... izé , akarom mondani bruce lee-nak is elkelne a hajfesték ha még élne
-
Aldo Moro #20 Bakker. Nem gondoltam volna, hogy ilyen idős, megnéztem és tényleg már 69. -
#19 azért vörös hajfesték ide-vörösszakállfesték oda 70 évesen szeretnék így kinézni farmerba meg veszkóba ... -
ciento #18 igen, illetve lassan már nem tudja kimosni a sok vért a farmerdzsekijéből -
#17 XD -
Aldo Moro #16 Szerintem Chuck Norris lesz az újban is a szereplő. Az emberekkel ellentétben, ő nem öregszik, csak a szakálla lesz dúsabb. -
debut12 #15 Naja. Amikor hétfőnként nuku adás. -
smaszi #14 Áhh a régi szép idők... -
#13 és évente megnézhettük a volt egyszer egy vadnyugatot -
winnie #12 ja. az mtv-n volt olyan rovat, hogy "a hónap filmje":) -
#11 Jah, tehát akkor úgy voltatok régen a filmekkel mi ma az animékkal, ami kijön errefelé azért rajong az ember, de sokszor a legjobb cuccok nem jutnak ki japánból... (1984, én akkoriban születtem) -
isthun #10 Ez a film is azért "jó",mert Chuck Norris van benne! Irak....? -
sandor8206 #9 Chuck Norrist nem dolgozza fel senki, Chuck Norris dolgozz fel másokat! -
#8 pont ezt akartam írni.akkor ünnep volt, ha egy nagysikerű mozifilmet vetített a tv.az az egy, ami volt.moziban a filmek több hónapig mentek és nem jelent meg 1 hónap múlva dvd-n. még videón se, mert az se nagyon volt még.internet meg...pff, még számítógépen is a pacman volt a legek legje. így aztán a lövöldözős akciófilmek kínálata kimerült chuckban.asszem ma megőrülnének az emberek, ha a csillagok háborúja most jönne ki, de mi csak 2011ben láthatnánk...biza, 2 évet kellett várni a bemutatóra.
na ezért rajongtunk mi anno chuckért, há mert nem volt más. -
haxoror #7 Ha a 92 a nickedben a születési dátumodra utal akkor ezért nem érted mert még nem is éltél amikor az eredeti Chuck Norris féle "Missing in Action" kijött 1984-ben, akkoriban még nem minden film jutott el hozzánk. -
#6 van olyan emberi egyed aki elmerné jáccani Chuck Norris szerepét??? :D
és ha igen akk vajon ki lesz az??? Chuck Norris Jr.??? xD -
1Obi1 #5 Hát csak neked. -
kisb92 #4 "Vannak filmek, melyekért nem feltétlenül azért rajongott gyermekkorában az ember, mert annyira jók voltak, hanem, mert egyszerűen nem lehetett annyi mindenért rajongani" ez így eléggé értelmetlen... -
#3 -
#2 Ha nem,akkor igen meg fognak szaporodni a hirtelen elhalálozások! :D -
menpe #1 Chuck megengedte?