Már Chuck Norrist is feldolgozzák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
bezony ám bruce lee legendás ellenfele ... izé , akarom mondani bruce lee-nak is elkelne a hajfesték ha még élne <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Bakker. Nem gondoltam volna, hogy ilyen idõs, megnéztem és tényleg már 69.
schrank
azért vörös hajfesték ide-vörösszakállfesték oda 70 évesen szeretnék így kinézni farmerba meg veszkóba ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

igen, illetve lassan már nem tudja kimosni a sok vért a farmerdzsekijébõl

psychobilly?

brodix
XD

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Szerintem Chuck Norris lesz az újban is a szereplõ. Az emberekkel ellentétben, õ nem öregszik, csak a szakálla lesz dúsabb.
Naja. Amikor hétfõnként nuku adás. <#gun>

Áhh a régi szép idõk...<#buck>
m minnifield
és évente megnézhettük a volt egyszer egy vadnyugatot<#wink>

ja. az mtv-n volt olyan rovat, hogy "a hónap filmje"😊
zola2000
Jah, tehát akkor úgy voltatok régen a filmekkel mi ma az animékkal, ami kijön errefelé azért rajong az ember, de sokszor a legjobb cuccok nem jutnak ki japánból... (1984, én akkoriban születtem)

A

Ez a film is azért "jó",mert Chuck Norris van benne! Irak....?<#shakehead>
Chuck Norrist nem dolgozza fel senki, Chuck Norris dolgozz fel másokat!
m minnifield
pont ezt akartam írni.akkor ünnep volt, ha egy nagysikerû mozifilmet vetített a tv.az az egy, ami volt.moziban a filmek több hónapig mentek és nem jelent meg 1 hónap múlva dvd-n. még videón se, mert az se nagyon volt még.internet meg...pff, még számítógépen is a pacman volt a legek legje. így aztán a lövöldözõs akciófilmek kínálata kimerült chuckban.asszem ma megõrülnének az emberek, ha a csillagok háborúja most jönne ki, de mi csak 2011ben láthatnánk...biza, 2 évet kellett várni a bemutatóra.

na ezért rajongtunk mi anno chuckért, há mert nem volt más. <#csodalk>

Ha a 92 a nickedben a születési dátumodra utal akkor ezért nem érted mert még nem is éltél amikor az eredeti Chuck Norris féle "Missing in Action" kijött 1984-ben, akkoriban még nem minden film jutott el hozzánk.

Tyler1
van olyan emberi egyed aki elmerné jáccani Chuck Norris szerepét??? 😄
és ha igen akk vajon ki lesz az??? Chuck Norris Jr.??? xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hát csak neked.
"Vannak filmek, melyekért nem feltétlenül azért rajongott gyermekkorában az ember, mert annyira jók voltak, hanem, mert egyszerûen nem lehetett annyi mindenért rajongani" ez így eléggé értelmetlen...
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

brodix
Ha nem,akkor igen meg fognak szaporodni a hirtelen elhalálozások! 😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Chuck megengedte?

nincs, nem is lesz...