Szekeres Viktor

Már Chuck Norrist is feldolgozzák

Vannak filmek, melyekért nem feltétlenül azért rajongott gyermekkorában az ember, mert annyira jók voltak, hanem, mert egyszerűen nem lehetett annyi mindenért rajongani (és minden bizonnyal, az ember kora is hatással volt az ízlésére). Chuck Norris filmjeinek egy része is ilyen lehetett.

A folytatást és előzményt is megért Ütközetben eltűnt (Missing in Action) azonban biztos, hogy a jobbak közé tartozott, mi sem jobb bizonyíték erre, hogy az MGM és a WWE már tervezi is az 1984-es, Vietnám-központú film feldolgozását. A történet James Braddock ezredesről szól, aki kiszabadul a vietkong fogságból, és a többi hadifogoly megmentésére indul.

Aki a moziban nézné meg újra a filmet, annak a lelkesedését sajnos le kell lohasztanunk azzal, hogy a film egyenesen DVD-re készül, és a hírek szerint az a Jeremy Passmore írja a forgatókönyvét társával, Andre Fabrizióval, aki a Patrick Swayze-féle 1984-es Vörös hajnal (Red Dawn) feldolgozását is jegyzi. A mába helyezett történet "természetesen" az iraki háborúról fog szólni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)