33
  • hol9672
    #33
    Nem szólít fel emberek meggyilkolására. Amúgy nem csak kurucinfóból áll a világ.

    http://althir.org - itt át lehet futni szépen a headline-okat. :-)
  • Mike at home
    #32
    nem a jobbloldaliságát üldözik a kurucinfonak, hanem azt, hogy emberek meggyilkolására szólít fel
  • Epikurosz
    #31
    ON
    Ez a nagy cenzúra is addig fog virulni, amíg el nem terjed jobban a műholdas, vagy az osztott (torrent-szerű) mobilos hozzáférés. Igazából ezek épp amiatt nem tudnak elterjedni, mert nem ellenőrizhetők.
  • Epikurosz
    #30
    Hát, igen.
    Akinek a rablók megölték a hozzátartozóját, vagy "csak" kirabolták, kizsebelték, megerőszakolták stb. az csak ne káromkodjon, ne anyázzon, hanem igenis legyen illemtudó, udvarias és vigyázzon a kifinomult ízlésű stílusra.
  • dez
    #29
    Nem mondom, hogy egyátalán nem így van, de pl. a nol.hu sem éppen kormányközeli, és van még pár. Tévéket illetően a HírTV és EchoTV is éli világát, sokszor elég sajátos szemszögből mutatva a dolgokat. A kurucz.info-val a fő baj a nyílt uszítás (sokszor a valóságot feltupírozott v. kiforgatott információkkal megalapozva). Én törvénybe ütköző dolgokat éltető szélsőbalos oldalakat sem látok engedélyezve.
  • Tetsuo
    #28
    a kurucz.info 1 jobboldali szenny, a tobbi meg baloldali. 1ik sem hiteles, de csakis a kuruczinfot uldozik, Mo-n baloldali mediumot meg nem uldoztek.. (az utobbi 50 evben)
  • dez
    #27
    A "politikai elit" (oldaltól függetlenül) és a "fehérgalléros" bűnözők szerintem sokkal többet loptak eddig az országtól, mint az összes cigány együttvéve...

    Egyébként érdekes, hogy akkor kezdtek el többet beszélni az utóbbiról, amikor a jobboldani ügyek kezdtek kiderülni, és kezdett állandó téma lenni a dolog. Valahogy el kellett terelni a figyelmet...
  • Sanyix
    #26
    "teljesen mindegy milyen náció tagja, és mindenhol vannak tisztességtelenek és bűnözők"

    Csak van amelyiknél többen...
  • Mike at home
    #25
    a mostani stílusukból vontam le ezt a következtetést
    meg is indokoltam: próbálj meg az ő gyűléseiken kereplőzni, fújolni, hajigálni. ellenben ők, ezt másokkal megtehetik

    egyetértek
    kimondanak dolgokat
    sajnos azonban a kimondás után minden esetben eljutnak minimum a zsidózásig, meg, hogy jönnek az izreali tankok elfoglalni az országot, és hasonlók

    én úgy vélem az emberek többsége tisztességes, teljesen mindegy milyen náció tagja, és mindenhol vannak tisztességtelenek és bűnözők
  • who am I 7
    #24
    Nem gondoltam, hogy értelmező" órát is kell tartsak, annyira tartottalak értelmesnek, de ezexerint "félre"ismertelek.Na mind1, szóval az egyik, hogy te, honnan tudod, h mi lenne, ha ők is ott lennének?Miből gondolod, hogy ők nem fogékonyabbak esetleg kompromisszumokra?
    Kedvencem lehetne esetleg, a gyűléseken a kerepelőző,fütyülő provokátorok...Minden megvan itt kavarva, nem kellene ennyire magabiztosan állítani dolgokat, azért mondtam, h hülyeség.

    Én meg leírtam, h nem nagyon olvasom, nem is akarom, mert nekem túl szélsőséges, de vannak dolgok amiket kimondanak, na nem a tömény zsidózás,meg cigányozásra gondolok itt...mert az már nekem is erős, mégha nem is szeretem annyira az egyik oldalt sem, de mind a két "nemzetből" van jó ismerősöm, nem itélek el mindenkit, de tény, h a cigók közül 10% aki normális, zsidókból is ennyi lehet kb, aki nem vérszomjas kapzsi (de butaság %okban dobálozni, inkább nagyságrendileg jóval kevesebb ezek közül a tisztességes), na de mind1, túltárgyaltuk a témát.
    ELeve, ha valaki kicsit gondolkozik, akkor nem harap szélsőséges dolgokra...
  • Mike at home
    #23
    "nem szoktam olvasni" akkor néha kicsit olvasgasd, és utána mondj véleményt, és ne bele a levegőbe, mert ugyanis lehet, hogy vannak jó meglátásaik, de minden esetben eljutnak a tömény zsidózásig, cigányozásig
    persze lehet az is, hogy neked is bejön az ilyen zsidesz, kössünk fel mindekit a lámpavasra, irtsuk ki a cigányokat duma, és frankón fel is áll rá, amikor ezeket olvasod
  • Mike at home
    #22
    miért nem így lenne? a most nagy demokraták, legalábbis jogaik terén azok, első adandó alkalommal megvonnák a nem magukfajták jogait

    egyébként meg az egésznek mi köze az én okosságomhoz, butaságomhoz, mitől nettó hülyeség az egész, nem értem
    mindegy te mindig ilyen voltál, ideböfögtél vmit indoklás nélkül, személyeskedtél, minősítgettél, de még csak jól sem hangzik amit mondasz
  • who am I 7
    #21
    ilyen nem létezik, h komcsi szoci stb....Egész egyszerűen korrupt vizfejek, igazi kommunizm sose volt, a szocializmus se ez a vonal..
    Ellenben a kurucon tényleg vannak szélsőséges dolgok, de azért inkább többször mond igazat a magát "nagy magyarnak" mondott bagázs és nem csúsztat...
    De egyébként nem szoktam olvasni, csak ha haverjaim be-be szúrnak 1-2 cikket...
    Egyébként, nézd meg a Tibah -os cikket...szerintem jól írták, és nevetséges amit az az ártány szövegel...Van benne 1-2 igazság..a többi 100 barom "gondolata" mellett :D de ehhez elemi sem kell, amúgy leköpném
  • Sanyix
    #20
    ezt nem szabad külön venni, mert az igazság az az, hogy szoci=komcsi="liberális értelmiség"
  • who am I 7
    #19
    "de mihelyt kezetekben lenne a hatalom"

    Te egy nagyon nagyon okos ember lehetsz...Legalábbis, annak gondolod magad.Érdekes kijelentés ez..úgy, hogy a többi nettó hülyeség, ez is eléggé súlyát "veszti"...meg a többi kis csúsztatás.

    Én meg azt mondom, h mindenki viselje tettei következményeit és járjon el felelősen, bármilyen (felelős v. nem felelős) pozicióban van.
  • Mike at home
    #18
    felszólalhatsz a hatalom ellen, csak nem mindegy hogyan
    ezt kéne végre felfogni
    mindenki elmondhatja a véleményét, de nem szólíthatsz fel másokat egyes személyek megölésére, likvidálására
    annyisra szerettek a demokráciara hivatkozni, jogaitokkal takarózni, de mihelyt kezetekben lenne a hatalom, első dolgotok lenne a demokratikus jogokat másoktól megvonni
    próbáljon meg vlakai a gyűléseiteken kereplőzni teszemazt, vagy füttyöhni, dobálni! ugye milyen érdekes? nekünk mindent, másoknak semmit, ez az elvetek
  • Mike at home
    #17
    a listában benne lehetne pl. Anglia is
  • dez
    #16
    (De szerintem magad meg sem nézted azokat a pontokat.)
  • dez
    #15
    "Ma van március 15-e a nemzeti ünnepünk, de nincs okunk ünnepelni, mert a 12 pontból SEMMI nem valósult meg!"

    Ezt is ott olvastad, vagy a Budaházy-Toroczkay duó mondotta vala? Ehh, igazából mindegy, ne is válaszolj.
  • dez
    #14
    Hát én nem vagyok se szoci, se komcsi, de a kuruc.info igencsak messze van a hitelességtől. Aki ezt nem látja, az vak. Mindezeket valódi hírként beállítva. Azért ne hülyüljünk már meg teljesen.
  • Tetsuo
    #13
    Sajnos igy van, ahogy mondod.
  • Tetsuo
    #12
    Te valszeg nem ertettel a hozzaszolasbol semmit..
  • hottold
    #11
    "Hmm, és hol vannak az angolok a Wikipedia és a Youtube tiltásáért? A dánok a piratebay-ért, az oroszok a masszív cenzúráért és post-rendőrségért, vagy a franciák az internet-tiltásért. A németek a Flickr cenzúráért. A belgák a google news-ból kikerülésért. De a RIAA és az IFPI is sokat tesz az internet beszüntetéséért."

    Akárhol is vannak a TOR ellen akkor sem tudnak mit tenni... se beszüntetni, se betiltani, se cenzorálni NEM lehet !
  • dez
    #10
    Az internet csak eszköz. Egyes körök kezében lélekölő, más kezekben kotkodácsoló tyúkól, és így tovább. :) Aztán egyszer majd talán kisül belőle valami igazán nagyszerű is. (De ha valamiről majd mondják, nem biztos, hogy az.)
  • dez
    #9
    Figyelemelterelés?
  • Laurion
    #8
    Jaja, itthon is kegyetlen ám az elnyomás. Ti hazafiak is életetek kockáztatásával jutattátok ki az üzenetet a börtönből. És csak álmodozhattok azokról az eljövendő időkről, amikor a saját gépetek előtt ülve kimondhattok-leírhattok bármit, és nem töri rátok a rendőr az ajtót. Meg amikor majd saját pártot alapíthattok, vonulgathattok összevissza, EU-képviselőjelöltet állíthattok, satöbbi.

    Igaz?

    Szánalom :)
  • bakagaijin
    #7
    Hmm, és hol vannak az angolok a Wikipedia és a Youtube tiltásáért? A dánok a piratebay-ért, az oroszok a masszív cenzúráért és post-rendőrségért, vagy a franciák az internet-tiltásért. A németek a Flickr cenzúráért. A belgák a google news-ból kikerülésért. De a RIAA és az IFPI is sokat tesz az internet beszüntetéséért.
  • Ruley
    #6
    "Mintha itthon nem üldöznék azokat akik felszólalnak a hatalom ellen."

    Akkor viszont nagyon bátor és önfeláldozó vagy! Köszönöm hogy felnyitottad a szemem, még azon az áron is hogy ezért a hozzászólásét évekre sittre vágnak!
  • hottold
    #5
    tor
  • B0nFire
    #4
    Na, azért a kuruc.info is megéri a pénzét. Pártszimpátiától függetlenül szemlélve is, nemigen válogatják meg a szavaikat, néhány beszólásuk már tényleg a jóízlés határait súrolja. Persze, normális ember nem is szívja mellre az ott olvasottakat, én néha jókat szoktam rötyögni, ahogy a szerk. vitatkozik a cikkel és minden második mondatba beszól. Nem kéne a hivatalos kommunikációnak sem véresen komolyan venni.

    Egyébként pedig a médiában az onnan vett infót is kegyetlenül torzítják. A minap hallottam valamit a tévében, aminek leghitelesebb forrása a kuruc.info lenne, de már más, jobban megtűrt oldalak átvették és át is dolgozták az eredetit, amihez a tv-híradó megint hozzálódított egy kicsit, és a végén már pont az ellenkezője jött le, mint ami a kurucon megjelent.

    Ennyit az objektív tömegtájékoztatásról. Manapság már híradót sem nézek a tévében, inkább elolvasok mindent a neki leghitelesebb helyen, ahol nincs kiforgatva. És majd magamnak levonom a konzekvenciákat.
  • Amergin
    #3
    "....Ezekben az országokban üldözik azokat az internetezőket, akik felszólalnak a hatalom ellen."
    He-he. Szánalmas.
    Mintha itthon nem üldöznék azokat akik felszólalnak a hatalom ellen.
    A Kuruc.info nem véletlenül nem működhet hazai szerveren. Mindent elkövetett a nagy "européer, demokrata" "vezetés", hogy betömje a száját.
    Minden újság, amit olvasunk, minden rádió, amit hallgatunk, minden TV amit nézünk cenzúrázott. Aki nem a hatalom szájaíze szerint merészel beszélni az ki lesz rúgva az úgynevezett közszolgálati médiumból (Látsd Pálffy a híres "Veszélyben az én hazám" jegyzete után persona-non-grata lett azonnal). A kereskedelmi lakálymédia pedig azt a kezet nyalogatja, amelyik enni ad neki, tehát 'szabad'.
    Jó reggelt! Ideje lenne felébredni az álomvilágból!
    Ez a hazai "szabadság".
    Ma van március 15-e a nemzeti ünnepünk, de nincs okunk ünnepelni, mert a 12 pontból SEMMI nem valósult meg!
  • Sir Ny
    #2
    A Lélek ellensége az internet...
  • Zoliz
    #1
    Az internet ellensége a Lélek! :)