delete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem most épp azt játsza az alaplapi hangkártya, hogy minden behallatszik, de csak zaj szinten. Ezt tegnap kezdte el. Pl ha Codozok azt lehet hallani ts-en és nincs stereo mixre se what u hear-re állítva, minden maradt a régiben, sajnos besz*rt a cucc. Kb az összes alaplapimon elromlott valami. Én még jórégen vettem egy SB Liveot, most betettem az új gépbe is alaplapi helyett, tökéletesen mûködik 😊
Oh félreértettem egy kicsit, azthittem az "ilyenem van nekem is" a képen látható beállításokra vonatkozott <#szomoru1>#szomoru1>
Ez a Windows "keverõje"... 😄 (mindenkinek ugyan úgy van).
Csak nekem pl. a C-mediahoz (bár az gyakorlatilag ugyan az volt ami a windowsba is van), meg a mostani Realtekhez is van egy jó kezelõ, pl. a egy külön fül van a mikrofonnak (zajcsökkentés, akusztikus visszhangcsökkentés, sugáralkotás, mikrofon kalibráció), a csatlakozóknak (be lehet állítani, hogy melyik csatlakozó mi legyen, fel is tudom cserélni õket, ezzel voltak eleinte problémák 😄), hanghatás beállítások, stb..
SPDIF meg a digitális kimenet, ott aztán nem sokra megy ezekkel a beállításokkal 😄
Csak nekem pl. a C-mediahoz (bár az gyakorlatilag ugyan az volt ami a windowsba is van), meg a mostani Realtekhez is van egy jó kezelõ, pl. a egy külön fül van a mikrofonnak (zajcsökkentés, akusztikus visszhangcsökkentés, sugáralkotás, mikrofon kalibráció), a csatlakozóknak (be lehet állítani, hogy melyik csatlakozó mi legyen, fel is tudom cserélni õket, ezzel voltak eleinte problémák 😄), hanghatás beállítások, stb..
SPDIF meg a digitális kimenet, ott aztán nem sokra megy ezekkel a beállításokkal 😄
Ennyi az összes beállítási lehetõség a hangkártya programjában? Hát akkor itt tényleg nem sok mindent lehet elállítani 😄 Nálam a realteknél jóval több van, sok féle képpen el lehet állítani.
Azért megkérdezem, biztosan jól beállítva a felvételi beállításoknál, mikrofon van kiválasztva és nincs lehalkítva sem a felvételi hangerõ?
(Nálam némítani lehet (tehát több is lehet egyszerre kiválasztva), nálad kiválasztani lehet.)

Azért megkérdezem, biztosan jól beállítva a felvételi beállításoknál, mikrofon van kiválasztva és nincs lehalkítva sem a felvételi hangerõ?
(Nálam némítani lehet (tehát több is lehet egyszerre kiválasztva), nálad kiválasztani lehet.)
Hopp, tínyleg fordítva.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bedrogoztál?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe> Az Audiotrak Prodigy, vagy Sound Blaster Audigy. A kettõ öszvérérõl még nem hallottam...
Vamos Argentina!
Stereo Speakersre van állítva. Nem tom az esetleg lehet baj h van egy 3.5 Jack elosztóm, a hangfal meg a fejhallgató miatt. Bár nem hinném h ez a baj.
Nekem Sound Blaster Prodigy nem tudja kezelni a mikrofont, ezért az az alaplapiba van 😄 Fordított probléma xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Üdv! Nekem is hasonló problémám volt, én itt állítottam át ('Surround Sound Speakers'-rõl 'Stereo Speakers'-re) és újraindítás után jó lett.

GO GUNNERS!
igaza van, veszel ezresért vmi szart, úgyis jók ezek, ilyet használok call centerben, semmi baja sincs
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
hi már van egy ilyen topik, nézz körül ott is!
Mikrofon kimenet
Mikrofon kimenet
Kojiro ergo sum.
Csinálj egy képet a hangkártya - lehetõleg az összes - beállításáról, mármint a hangkártya vezérlõ és a felvételi beállításokról (vezérlõpult ->hangok -> Hang fül -> Hanfelvétel Hangerõ). Én már több ilyenben segítettem, de a soundmaxnál nem tudom milyen a vezérlõ.
Az ilyen ritkán romlik el.
Az ilyen ritkán romlik el.
vmi elromlott
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hát jó de figyi akk az h lehet h elõször tök normálisan mûködött? 😞<#falbav>#falbav>
Nekem sem mûködött a mikrofon integrált hangkártyával, gõzöm sincs miért. Inkább vegyél pár ezerért valami Soundbalster live-t, jobb mint ezek az integrált dolgok.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hy all! Valaki ha tud segíthetne. ASUS A7V880-as az alaplapom és SoundMax Integrated Digital Audio videokártyám van. Régebben mikor vettem headsetet akkor tudtam használni a mikrofont is és jó volt. Utána kihúztam onnan a helyérõl mert nem használtam, párszor lett újra téve a gép és mióta nemrég újra akarnám használni nem jó mert nem érzékeli a hangomat :S Már csomó ilyen hangtulajdonságos beállítást kipróbáltam de nem használt. Ha valaki tudna segíteni vagy tanácsot adni elõre is köszönöm.