20
Mikrofon probléma
-
#20 Nekem most épp azt játsza az alaplapi hangkártya, hogy minden behallatszik, de csak zaj szinten. Ezt tegnap kezdte el. Pl ha Codozok azt lehet hallani ts-en és nincs stereo mixre se what u hear-re állítva, minden maradt a régiben, sajnos besz*rt a cucc. Kb az összes alaplapimon elromlott valami. Én még jórégen vettem egy SB Liveot, most betettem az új gépbe is alaplapi helyett, tökéletesen működik :) -
#19 Oh félreértettem egy kicsit, azthittem az "ilyenem van nekem is" a képen látható beállításokra vonatkozott -
#18 Ez a Windows "keverője"... :D (mindenkinek ugyan úgy van).
Csak nekem pl. a C-mediahoz (bár az gyakorlatilag ugyan az volt ami a windowsba is van), meg a mostani Realtekhez is van egy jó kezelő, pl. a egy külön fül van a mikrofonnak (zajcsökkentés, akusztikus visszhangcsökkentés, sugáralkotás, mikrofon kalibráció), a csatlakozóknak (be lehet állítani, hogy melyik csatlakozó mi legyen, fel is tudom cserélni őket, ezzel voltak eleinte problémák :D), hanghatás beállítások, stb..
SPDIF meg a digitális kimenet, ott aztán nem sokra megy ezekkel a beállításokkal :D -
#17 SPDIF setup menüpont alatt ugyan ezek vannak a soundmax kártyáknál is :) (ilyenem van nekem is :D) -
#16 A kérdésem Matyinak ment -
#15 Ennyi az összes beállítási lehetőség a hangkártya programjában? Hát akkor itt tényleg nem sok mindent lehet elállítani :D Nálam a realteknél jóval több van, sok féle képpen el lehet állítani.
Azért megkérdezem, biztosan jól beállítva a felvételi beállításoknál, mikrofon van kiválasztva és nincs lehalkítva sem a felvételi hangerő?
(Nálam némítani lehet (tehát több is lehet egyszerre kiválasztva), nálad kiválasztani lehet.)
-
#14 -
Cat 02 #13 Hopp, tínyleg fordítva. -
#12 Bedrogoztál? Az Audiotrak Prodigy, vagy Sound Blaster Audigy. A kettő öszvéréről még nem hallottam... -
Matyi021 #11 Stereo Speakersre van állítva. Nem tom az esetleg lehet baj h van egy 3.5 Jack elosztóm, a hangfal meg a fejhallgató miatt. Bár nem hinném h ez a baj. -
Cat 02 #10 Nekem Sound Blaster Prodigy nem tudja kezelni a mikrofont, ezért az az alaplapiba van :D Fordított probléma xD -
#9 Üdv! Nekem is hasonló problémám volt, én itt állítottam át ('Surround Sound Speakers'-ről 'Stereo Speakers'-re) és újraindítás után jó lett.
-
#8 igaza van, veszel ezresért vmi szart, úgyis jók ezek, ilyet használok call centerben, semmi baja sincs -
#7 hi már van egy ilyen topik, nézz körül ott is!
Mikrofon kimenet -
#6 Csinálj egy képet a hangkártya - lehetőleg az összes - beállításáról, mármint a hangkártya vezérlő és a felvételi beállításokról (vezérlőpult ->hangok -> Hang fül -> Hanfelvétel Hangerő). Én már több ilyenben segítettem, de a soundmaxnál nem tudom milyen a vezérlő.
Az ilyen ritkán romlik el. -
#5 ilyen nekem is volt..alaplap(integrált hangkártya) újratelepítése nekem segített. -
#4 vmi elromlott -
Matyi021 #3 Hát jó de figyi akk az h lehet h először tök normálisan működött? :( -
#2 Nekem sem működött a mikrofon integrált hangkártyával, gőzöm sincs miért. Inkább vegyél pár ezerért valami Soundbalster live-t, jobb mint ezek az integrált dolgok. -
Matyi021 #1 Hy all! Valaki ha tud segíthetne. ASUS A7V880-as az alaplapom és SoundMax Integrated Digital Audio videokártyám van. Régebben mikor vettem headsetet akkor tudtam használni a mikrofont is és jó volt. Utána kihúztam onnan a helyéről mert nem használtam, párszor lett újra téve a gép és mióta nemrég újra akarnám használni nem jó mert nem érzékeli a hangomat :S Már csomó ilyen hangtulajdonságos beállítást kipróbáltam de nem használt. Ha valaki tudna segíteni vagy tanácsot adni előre is köszönöm.