A Microsoft szerint az IE8 a leggyorsabb
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fejlesztõ szemszögbõl nézve: még mindig a firefox a nyerõ (fõként a firebug miatt), az IE alá készült Developer Tool egy fos, Opera alá van egyáltalán valami?
a felénk érkezõ elvárások alapján: ie7 (valamennyire ie6) és firefox. az opera 1-2% körül van, nem foglalkozunk vele számottevõen (3db napi 100ezer uniqueos oldalért felelünk)
Így hiába csúcsszuper az opera, ha senki se használja, és halál rá fejleszteni.
a felénk érkezõ elvárások alapján: ie7 (valamennyire ie6) és firefox. az opera 1-2% körül van, nem foglalkozunk vele számottevõen (3db napi 100ezer uniqueos oldalért felelünk)
Így hiába csúcsszuper az opera, ha senki se használja, és halál rá fejleszteni.
shit happens
ezt a rohadt nagy hülyeséget!!! Saját véleményem szerint az MS egy fos, fóleg az explórer, addonok terén tényleg a firefox a legobb, sebességben meg... hát itt lehet vitatkozni, nekem az opera elég gyorsnak tûnik, de most hogy safari alól írok, hát ez fényévekkel gyorsabban betölt minden oldalt, mint eddig akármi, amit próbáltam.
na meg egy defrag sem árthat
Kizárt dolog, én próbáltam már IE8-at de tetü lassú a többi böngészõhöz képest, persze a 7-es verziónál gyorsabb ez nem kérdés
A tesztek másodpercben értendõk kívétel a IE8, az percben értendõk, csak ennyi a csúsztatás. :P Szerintem ez akkora de akkora ....ás khmmm....akarom mondani kamu mint ide nyíregyháza.
http://en.wikipedia.org/wiki/Iris_Browser
az acid 3 test gyõztese :)
az acid 3 test gyõztese :)
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
"Egyébként meg minden szabványt kezel, csak ismerni kéne ..."
Ezzel a kijelentéseddel csak magadat égeted, lehet a Wordben megírt HTML lapokra igaz, de semmi másra. A 6-os teljesen hibás, a 7-es már jelentõsen jobb, de még mindig akad benne egyéni elgondolás a "szabványok" kezelésére, a 8-ról nem nyilatkozok, mert az még változhat bármely irányba.
Ezzel a kijelentéseddel csak magadat égeted, lehet a Wordben megírt HTML lapokra igaz, de semmi másra. A 6-os teljesen hibás, a 7-es már jelentõsen jobb, de még mindig akad benne egyéni elgondolás a "szabványok" kezelésére, a 8-ról nem nyilatkozok, mert az még változhat bármely irányba.
Újabb fake cikk azért, hogy az IE8 körüli hype-ot növeljék, szánalmas!!!
Én próbáltam a 8-as bétáját... hááát, nem tudom elképzelni, hogy jobb legyen a Firefoxnál...
Egyébként a Firefox 3.07 verziónál jár... azzal tesztelgessék az Explorert..!!<#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként a Firefox 3.07 verziónál jár... azzal tesztelgessék az Explorert..!!<#vigyor2>#vigyor2>
A Chrome se rossz, de az Operát is próbáld ki. Legfeljebb nem tetszik, és nem használod tovább.
szombi: A fox miért fos?
szombi: A fox miért fos?
mondani bármit lehet
ez hogy a p*csába lehetséges??!!?!?!<#conf>#conf><#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
2 tizeddel lassabban tölti be a Fox a Youtube-ot, cserébe egy kattintással le tudom tölteni a videót a megfelelõ add-on segítségével. Manapság már rég nem azon megy a verseny hogy melyik böngészõ gyorsabb 1-2 tizedmásodperccel, hanem hogy melyik nyújt plusz szolgáltatásokat. A Firefox az add-onok révén ebben verhetetlen számomra.
Most komolyan, ez hír?
"A Microsoft szerint az Opera a legygyorsabb" - no, ez már hír lenne <#crazya>#crazya>
"A Microsoft szerint az Opera a legygyorsabb" - no, ez már hír lenne <#crazya>#crazya>
A Firefox tényleg a leglassabb a három közül,sztem ez hihetõ. Az ismerõsi köröm engem is beleértve jóideje chrome-ot használ, mikor átálltunk a fox nem volt vmi villám.(3.0)
Lehet azóta gyorsult bár ezek szerint nem eleget. Amúgy próbáltam a Safarit is,
a Fox helyett nyugodt szivvel ajánlom.
Lehet azóta gyorsult bár ezek szerint nem eleget. Amúgy próbáltam a Safarit is,
a Fox helyett nyugodt szivvel ajánlom.
Tudnátok nekem olyan oldalt mondani, ahol a rendes bootolhato Win7 ISO 7000-res letölthetõ? Mert MS oldalain már nem. Viszont a torrenteken, meg olyan van ami 7049-7052 bele piszkált cuccok, olyat meg nemrakok a gépemre.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Nem szívesen mondok ilyet, de igaza van a MS-nak. Rókaságot (fox) használok, és az IE-t megnéztem.. a java script...hát sokkal gyorsabb, nem tudom menynivel, de erõsen észreveheõ...aztán az indulás.a fox 10-15s! kell, az IE 2-3...aztán a scroll...fox mintha egy hosszabb oldalnál beregadna..kicsit darabosan scrollozik...ie-n meg "úszik a kép"...ezeket vettem észre. Egyébként meg minden szabványt kezel, csak ismerni kéne, és ha valaki webfejlesztõnek hiszi/érzi magát, tanulja is meg mindengyiket rendesen programozni, vagy menjen krumplit kapálni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
és ez a cikk miért nem volt sgn?
pedig akkora komolyságú legalább ez mint a felmérés, ezzel elég szépen elásta magát a m$ megint :D
http://addict.blog.hu/2009/01/11/megint_hulyet_csinalt_magabol_a_microsoft
youtubos videó
http://www.youtube.com/watch?v=3oGFogwcx-E
pedig akkora komolyságú legalább ez mint a felmérés, ezzel elég szépen elásta magát a m$ megint :D
http://addict.blog.hu/2009/01/11/megint_hulyet_csinalt_magabol_a_microsoft
youtubos videó
http://www.youtube.com/watch?v=3oGFogwcx-E
Édesanyád jól van? Pedig csuklott nagyon mikor tornáztattam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dedó Microsoft módra. Bibi, az én böngim a gyorsabb!!! Igaz hogy csaltam, de az én versenyem, megtehetem! Azt zárok ki akit akarok, a szabályokat is én hozom. De ugye izgult mindenki, vajon ki lesz a gyõsztes?
Ha szintén is óvodásnak érzed magad, próbáld ki a Futuremark Peacekeeper teszet és dicsekedj el vele a haveroknak meg itt a fórumon! A körberöhögés garantált!
Ha szintén is óvodásnak érzed magad, próbáld ki a Futuremark Peacekeeper teszet és dicsekedj el vele a haveroknak meg itt a fórumon! A körberöhögés garantált!
Miért, most mit vártak, hogy az M$ nem a saját cuccát fogja ajnározni??? És ez független a tényleges eredményektõl. Mindig "a mi termékünk a legjobb". Inkább az a szomorú, hogy ezt egybõl meg kell írni, mintha lenne valami hírértéke. A felhasználók szempontjából tényleg lényegtelen, hogy az adott oldal 25 illetve 30 milliszekundum alatt töltõdik be. Nagyjából úgy tesznek ezzel a böngészõ gyorsasági versennyel a szélessávú elérések korában, mint amikor még betárcsázós modemet használtunk, és tényleg számított a különbség. Mert 30 s vagy 45 s az nem mindegy. A törtrészénél tökmindegy.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
foxi egy fos.
Használj Operát!!!
édesanyám jól van, köszöni szépen.
Használj Operát!!!
édesanyám jól van, köszöni szépen.
ROTFL!!!!:DDDDD
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egy repülõgép is gyorsabb, mint bármilyen autó, mégse lehet vele közlekedni az utakon...
Amúgy meg fogadni mernék, hogy a tesztnél a pipelininget nem kapcsolták be Firefoxnál.
Amúgy meg fogadni mernék, hogy a tesztnél a pipelininget nem kapcsolták be Firefoxnál.
Opera!
"A Microsoft szerint az IE8 a leggyorsabb"
Szerintem meg nem :D
Szerintem meg nem :D
eszközök , személyes adatok törlése.
a böngészés elõzményeit , a gyorsitótárat , a sütiket jelölt be hogy törölje , utána gyorsabb fog lenni
a böngészés elõzményeit , a gyorsitótárat , a sütiket jelölt be hogy törölje , utána gyorsabb fog lenni
én csak azért használok firefoxot mert 3 tized másodperccel gyorsabban hozza be a microsoft oldalát
A Mozilla mostanában nagyon lassú vissza fogok térni IE-re.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
"még mindig az Internet Explorer böngészõt használják a legtöbben"
Nem igaz, de most nem keresem meg azt a statisztikát :)
Nem igaz, de most nem keresem meg azt a statisztikát :)
Nem 1 kategória a 2 :)
"amúgy poén, hogy microsoft.com-ot nem õ hozza be leggyorsabban:)"
De egyébként meg a mozilla.com-ot õ hozza le leggyorsabban :D
Amugy az opera holvan?jah hogy nem merik vele összehasonlítani? :D
De egyébként meg a mozilla.com-ot õ hozza le leggyorsabban :D
Amugy az opera holvan?jah hogy nem merik vele összehasonlítani? :D
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
ie8 már végre egy böngészõ lett
amúgy poén, hogy microsoft.com-ot nem õ hozza be leggyorsabban:)
amúgy poén, hogy microsoft.com-ot nem õ hozza be leggyorsabban:)
meg akkor is tökmind1 a 0.0ms betöltés ha egyszer semmilyen szabványt nem hajlandó kezelni és egy oldal elkészítése után még1x ugyan annyi idõ míg explorerben is mûködik valami
(aztán arról nem is beszélek amiket meg nem lehet belõle kihozni csak megkerülni...)
(aztán arról nem is beszélek amiket meg nem lehet belõle kihozni csak megkerülni...)
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
A spywaret a user engedi be.
Nekem aztán az is mindegy, ha 0.0 ms alatt tölt be az oldal, ha egyszer közben az összes spyware-t is beengedi...
hjaj Microsoft. hjaj.
← ElőzőOldal 2 / 2