Kész a Riddick 3 forgatókönyve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"
A második résznél már a széles közönség is tudta, ez 3 (+1 ?) részes lesz - "

az jó, mert más meg nem. az, hogy mit akartak, mit terveztek az más tészta, igazából senki sem számított arra, hogy ekkorát fog bukni a chronicles of riddick - 6 évig nem is mertek folytatást csinálni.sőt, az se biztos hogy lesz (engem meglepne a riddick 3., ha lenne.)

(minden adva volt a sikerhez, a korrekt elsõ hétvége után mégis menekültek a nézõk😞 nem is csoda, hogy diesel a köv. 4 évben 2 filmet készített, egy gyerekfilmet meg egy ügyvédeset. sajnos a babylon ad buktája sem segítette elõ a nagy comeback-et, de remélem, hogy tényleg akciókirály lesz egyszer,mert nem hogy akciófilmben alig szerepelt még, de még filmszerepe sincs annyi, mint lehetne😊
Nethyrrea
ha nem csinált volna twohy a jóféle pitch black világból, ami amúgy egy kvázi realisztikusnak mondható világú scifi horror volt (az ûrutazásra meg ilyesmi gondolok fõleg), egy nyálas kosztümõs scifit, akkor jobb lett volna.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

IMYke2.0.0.0
Pitch Black - B kategóriás VHS filmnek indult - el lehet képzelni, mekkorát kellett üssön ahhoz, hogy az eleve 3 részesnek tervezett videotéka film szélesvászonra kerüljön!!!
A PB egy olyan korszakot zárt le, amit a "Saw" próbált behozni a saját kategóriájában - minimalista sallang és mégis maximalista tartalom

A második résznél már a széles közönség is tudta, ez 3 (+1 ?) részes lesz - így is állt hozzá. Nem véletlen, hogy epikusabb is az a fejezet.
Epikus elem például az, hogy van már mesélõnk (Elementál), így az az érzete a nézõnek, hogy egy már történelmi személyrõl szóló filmtrilógiába csöppent...
A hatás nem maradt el. A B kategóriás filmmel indító Vin Diesel akció-király, Riddick karaktere - számomra - egyenlõ Ripley-ével: ikon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen, az.

Atisz: nekem pont a 2. rész a zseniális, az elsõ kevésbé érdekelt, bár tetszett az is.
Atisz
A sötétség krónikája túlságosan látványközpontú lett - sokat markolt, kevesett fogott. Az elsõ rész a maga puritánságával valóban zsniális volt.
A játékhoz is volt szerencsém. Az azonban a túlságosan komor és klausztrofób hangulatával (ami mondjuk nagyrészt az engine korlátainak a számlájára írható) nem igazán fogott meg (bár tény, hogy olyan akciójeleneteket és korrekt átvezetõket kevés játékban látni).
Ez persze megoldható lenne kicsit több kültéri jelenettel (ami mondjuk necces, lévén egy földalatti börtönrõl van szó).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A bõvített verzióhoz sajnos még nem volt szerencsém (Riddick 2). Nézegetem az imdb-én, itt "director's cut"-ként van feltüntetve, tehát erre a rendezõi változatra gondoltok bõvített verzió alatt?
A rendes 119 perc, a rendezõi meg 134.

"Szóval szerintem etalon volt a második rész is, de szigorúan csak a bõvített verzió."

Úgy bizony, anélkül kicsit érthetetlen néhány jelenet...<#finom>

winnie: Mi az hogy még nem láttad? Azonnal leülni, és megnézni...<#nyes>
ehh, errõl csak az jut eszembe, hogy a mennyire vártam a riddick 2-t és még mindig nem néztem meg. elõ kéne bányászni... szóval "ehh". remélem idén sor kerül rá.
Hmmm szvsz a Vin Diesel által megformált Riddick egy überalfahím..az a típus,akit az emberiség 99,9999999% szemrebbenés nélkül elfogadna vezetõnek😊(mentálisan,fizikailag magasan az átlag felett..) 1 ilyen figurával pedig ki ne szeretne azonosulni?😊 Másrészt a viselkedése (különösen a CoR-ban)az abszolút túlélõ..nem érzelgõs "én fasza csávó vagyok, mindenkit megmentek" hanem reális "There is only one speed... my speed."....
1 szó, mint 100..én vevõ vagyok további részekre,csak ne nyálasodjon el Riddick karaktere (bár az 1. rész pszichopata gyilkosa megközelítés után a 2. részben már "emberközelibb"...sajna)
Teljesen egyetértek veled, én is pont így látom. Nem is értem miért nem a bõvitett verzió ment alapból, hiszen talán pár (igen fontos!) képkockával több csak.
Azt hiszem itt az idõ újra megnézni 😊
várom <#eljen>

jöhet. tetszettek a riddick filmek, bár ha agyon ütnek, sem tudom megmagyarázni miért (sõt akkor fõleg nem 8).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

A CoR olyan volt mint amilyennek én anno a Düne filmet képzeltem volna el. Végülis kaptunk Stinget meg mindent, de az igazi Frank Herbert fíling engem a CoR-t nézve töltött el. A legnagyobb gáz egyébként az volt, hogy teljesen kiherélték a filmet a moziban, pont azokat a részeket sikerült belõle kinyesni, amitõl érhetõvé vált volna a történet. Szóval szerintem etalon volt a második rész is, de szigorúan csak a bõvített verzió.

IMYke2.0.0.0
Én is nagyon várom - filmet, játékot, mindent, ami Riddick-es.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A cor film is jó volt. A maga nemében...
Dettó.

Varom...