Új funkciókkal bővül az iWiW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szevasztok!
Megjelent ez a hülyeség az iwiw kezdõoldalon, hogy azt is kiírja ha megvakarom a seggem. Ezt hogy lehet beszüntetni????
Megjelent ez a hülyeség az iwiw kezdõoldalon, hogy azt is kiírja ha megvakarom a seggem. Ezt hogy lehet beszüntetni????
így van, mentem szivatni rá, és regelni is próbáltam. Olyan hangosan felröhögtem amikor láttam ezt a fanszõrös részt, hogy a szomszéd utcában is hallani lehetettett.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És? Akkor Te ne használd!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Iwiw a felhekkelhetõség szempontjából elég problémás. Miért is? Mert az állandó platformokat cserélgetnek, és nincs egyenlõre egy olyan kiforrot rendszer amit kitapasztalhattak volna és elviselne egy szervezett támadást/betörést.
Marketing célokra használják az iwiwet. Ha azt mondják, hogy nem akkor hazudnak. Ez nem paranoia. Igy kell legálisan anyagot szerezni a jó néprõl, és a balga ifjuságról. A következõ az lesz mikor vagy otthon és hanem akkor hol vagy...a betõrök majd az iwiwet fogják használni.
rég nem látott ember engem inkább ne keressen, én sem keresem õt.
Mutatták, hogy a chat.hu-n olyat is kitölthetsz, milyen a fanszõröd, és milyen gyakran fazonírozod. Kíváncsi vagyok, ezt mikor vezetik be itt is😊.
Én szerintem semmi újat nem töltök ki, akinek valamit tudnia kell, az vagy tudja már, vagy majd megkérdezi. Amúgyis leszarom, hogy valami rég nem látott ember megtalál-e vagy sem, annak mindig oka van, ha valakit rég nem láttam, és az a ritkábbik eset, mikor csak úgy elsodort az élet😊.
Én szerintem semmi újat nem töltök ki, akinek valamit tudnia kell, az vagy tudja már, vagy majd megkérdezi. Amúgyis leszarom, hogy valami rég nem látott ember megtalál-e vagy sem, annak mindig oka van, ha valakit rég nem láttam, és az a ritkábbik eset, mikor csak úgy elsodort az élet😊.
Egy közösségépítõ oldalon a honnan ismerem résznél nincs olyan opció hogy az internetrõl. Ez szánalmas nagyon.
Akinek nincs vaj a füle mögött, annak nem kell aggódnia. Esetleg ha terroristák kezére kerül 😊)
Az viszont micsoda technikai áttörés, hogy az ismert bûnözõt el tudom küldeni a retkes k*va annyába 😊 (lásd Sztojka Iván iwiw-adatlapja, sajnos már törölték azóta)
Az viszont micsoda technikai áttörés, hogy az ismert bûnözõt el tudom küldeni a retkes k*va annyába 😊 (lásd Sztojka Iván iwiw-adatlapja, sajnos már törölték azóta)
ha a lottó a hülyék adója, akkor az iwiw, a titkosszolgálatok aduja a sok <#idiota>#idiota>-ának 😄DD
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?