Gyorsan tölthető akkumulátorokon dolgozik az MIT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is csalódtam akkor.
Kara kánként folytatom tanításom.
Mert akkor sokminden meg lenne oldva...
Ha jól tudom egy db villám energiája évekig üzemelné mondjuk... Las Vegast.
<#banplz>#banplz>
Nem kell gyalog járni,ma már korlátozás nélkül elérhetök az elektromos autok.Persze egyenlõre drágábbak mint a belsõ égésû motorral hajtottak.Na de nehogy már embereket öljünk,betegítsünk meg,mert az nekünk jobban megéri.Ilyen alapon a bankrablás is igazolható.Az egyik embereket õl az olajért meg a kényelemért,a másik meg a pénzért,nincs különbség.
ON: Jónak tûnik, csak legyen is belõle valami 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
NINCS BOCSÁNAT !!! Mert jelenleg a te mozgásszabadságodért mások az életükkel,egészségükkel fizetnek.Az olajért irakban legyikolt emberek százezrei,vagy itt nálunk a légszennyezés miatt asztmába szenvedõ gyerekek,felnõtek százezrei.És mindez a felesleges luxus autozásért.Elfogadhatatlan,hogy egyesek kényelméért,szorakozásáért mások ilyen súlyos árat fizessenek.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
http://web.mit.edu/newsoffice/2009/battery-mat-3-enlarged.html
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ez a találmány se viszi elõre ezt a gazdaságot, de viszont a számítógépemhez is lehet jó szünetmentes tápom, amivel megspórólhatom a nappali áram töbletköltségét, mert este feltölt és ezek az eddigiek alapján sokkal tartósabbnak tûnnek.
A képen meg eggy szép felületi kép van. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
De az is lehet, hogy mivel még csak kísérleti szakaszban vannak, a melegedés csak késõbb jelentkezik komoly problémaként.
(Exen) A csigás példa is sántít egy kicsit 😉
Ha egy 3000mAh-s akkumulátort kell (teljesen) feltöltsél 1 óra alatt, akkor neki 3 A-t kell adni egy órán keresztül (+ a veszteségek). Ha egy perc alatt akarod feltölteni, akkor már 180 A-t. Jobb mint az ívhegesztõ 😄
Szóval nagyon hatékony kell legyen az akku, ha túl nagy a veszteség, azonnal elpárolog töltés közben 😄
Remélem, hogy ténylegeen meg fog jelenni ez a piacon. Jól jönne a telefonokhoz és a laptopokhoz.
\"The voices are back... Excellent.\"
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
\"The voices are back... Excellent.\"
http://web.mit.edu/newsoffice/2009/battery-mat-3-enlarged.html
Olcsó energia elõállítás, + energia hordozók, tárolók.
Ebben van a jövõ.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Most viccen kívül, szerintem ez segíthetne egy kicsit barátságosabbá tenni az elektronyos autókat. Mert ugye, amíg folyékony üzemanyaggal egy perc alatt tele lehet tölteni, és tovaporzani, addig a villanyautónak hosszú feltöltési idõ szükséges. Ha ez lehetõvé válik, létesülhetnek elektromos "benzinkutak", ahol fel lehet tölteni az autót, mint egy hagyományos töltõállomásnál. Nem kell minden feltöltéshez hazavinni a garázsba a kocsit. Ez a tulajdonsága legalábbis inkább városi autóvá tette az elektromos autót. De így kiléphet a szûk moztásterületébõl.
btw, tudja valaki, hogy mit ábrázol a kép a cikkben?
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!