A Hitachi is beismerte az LCD-árrögzítést
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen ez szomoru sajnos, de valoszinu mindenki ezt csinalja a termekeikkel, hiszen tobb eves tervezes elozi meg egy termek piacra dobasat, es hat miert ne csinlajk ha megtehetik.
Az igaz hogy mi szenvedjuk meg a termekek arat, jelen esetben LCD kepernyojet, es engem szemely szerint elegge letor ha kiderulnek ilyen dolgok.
Mert nem mmidegy hogy egy termekert fizetek x osszeget vagy ugyanazon termekert fizethetek x-30%ot is.
Lehet hogy ez az aregyeztetes csak a Dellnek tortent de ketlem, mivel ha megfigyeljuk nagyon egy arban vannak ugyanazon kategoriaju kepernyok, es nem hiszem hogy minden cegnek egyforma kiadassai lennenek.
A magan ember meg csak elcsodalkozik hogy "ne ma' ik derulnek ki" 😊
Az igaz hogy mi szenvedjuk meg a termekek arat, jelen esetben LCD kepernyojet, es engem szemely szerint elegge letor ha kiderulnek ilyen dolgok.
Mert nem mmidegy hogy egy termekert fizetek x osszeget vagy ugyanazon termekert fizethetek x-30%ot is.
Lehet hogy ez az aregyeztetes csak a Dellnek tortent de ketlem, mivel ha megfigyeljuk nagyon egy arban vannak ugyanazon kategoriaju kepernyok, es nem hiszem hogy minden cegnek egyforma kiadassai lennenek.
A magan ember meg csak elcsodalkozik hogy "ne ma' ik derulnek ki" 😊
..oda szuletni kell...
Erre csak azt tudom mondani, hogy furcsa ez a vilag. Van aki nyiltan megteheti, hogy arkartelezik. Van akit viszont buntetnek erte. Kisse igazsagtalan ...
fizezést -> prémiumot
"A minisztérium igyekezett is leszögezni, hogy nagyon komolyan gondolják, amikor az amerikai érdekek védelmérõl beszélnek, különös tekintettel a multinacionális cégek ilyen és ehhez hasonló ügyeire."
Jahh, annyira, hogy mindig utólag intézkednek, mert a magasabb árak után a forgalmi adó is több (ki mondta, hogy a fogyasztók érdekeirõl van itt szó?), és a pénzt még véletlenül se osztják vissza a vevõknek, hanem abból fizetnek maguknak fizetést.
Jahh, annyira, hogy mindig utólag intézkednek, mert a magasabb árak után a forgalmi adó is több (ki mondta, hogy a fogyasztók érdekeirõl van itt szó?), és a pénzt még véletlenül se osztják vissza a vevõknek, hanem abból fizetnek maguknak fizetést.
Biztos, hogy többet kerestek a rögzített árakkal, mint amennyit kifizettek büntetésre, különben nem ismerték volna el. Ha egyik fél se ismeri el a szabálysértést, akkor sehogy nem tudják rájukbizonyítani.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Szerintem kurvára megérte nekik, sokkal többet kaszáltak, mintha nem kartelleztek volna és nem kellene büntit fizetni.
Kenny megérdemli... mindig.
Ahogy az ilyen orrukig látó multicégek is.
Ahogy az ilyen orrukig látó multicégek is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szemetek.... kicsinálták Kennyt!