94
Mindenkinek, aki elfáradt a melóban és éppen szünetet tart..:)
-
#94 Ez milyen már?:D Jelzi, ha az egered megtesz bizonyos utat, h pihenj:D
Ezen az oldalon nekem az aknakeresős játék jön be nagyon itt! -
kalop #93 hihi ez tökjo ,találtam is egy "kongszót"
ajánlom mindenkinek :D http://www.gepszunet.hu/szunetjelzo
tetszik?:D -
kalop #92 kellene vmi kongszó h szünet :) -
kalop #91 ez a szünetdolog nálunk is gond
kb már gépnek érzem magamat
mindig mindennap u.az 8tól 5ig...örülök ha be tudok kapni gyorsan vmi kaját nemhogy még pihenni ...hálisten ma szabi:) -
#90 melósok pheh, én most itthon döglöm, tavasziszünet :P -
celiss #89 Nálatok a sok szünetért + viccesvideó nézegetésért is fizetnek? -
berreg #88 ja, kitekat meg kit kat... ez mókás..:D -
hangyafarm #87 Kit-Kat-es a kedvenc sztorim :)
Bemegyek a boltba..
Én: -Kérnék egy Kit-kat-et
Eladó: -Szárazat vagy konzerveset?
Szakadtam tőle... :D eladó meg csak nézett, hogy "mi van(?), nem ilyen macskakaják vannak(?)" de keveri a márkákat szegénykém :) -
yaman #86 áh, ez a titkárnő feladata nem a kávéautómatáé! -
bocker #85 hát igen... én is megnézném, hogy őrlöd a kkávészemeket, azt meg pláne, hogyan gőzölögsz XDXD -
Tomika24 #84 hát nem könnyű fába vágtad a fejszéd, kíváncsi leszed majd a megvalósításra! -
berreg #83 kávé automata..:P:P jöttek a haverok én meg töltöttem kávét..:) -
bocker #82 a legegyszerűbb lenne motort utánozni, mert az csak berreg, meg forog, de egy karton kitkatért akár űrrepülőt is utánoznék -
mekeggx #81 milyen gépet utánoztál? -
berreg #80 én már megnéztem, töltöttem föl ötletet és ha nyerek, bizony nem adok senkinek..:D:P -
mekeggx #79 hmmm, ez a nekem való nyereményjáték! gondolkoztam is hogy kéne valami ötletes videót készíteni, de még fogalmam sincs milyen gépet lennék képes utánozni . -
cybabassluck #78 na gyerekek, ha csokit akartok, akkor én tudom a tutit:) A kitkatnek van most egy új nyereményjátéka, amivel egy karton csokit lehet nyerni (meg pénzt is, de én inkább a csokit preferálom:)). Nézzetek rá a www.gepszunet.hu oldalra, ott részletes info van erről... -
mekeggx #77 nem csak te lettél mániákus, szinte mindenki imádja a csokit -
berreg #76 én bármikor, bárhol képes vagyok szinte töménytelen mennyiségben magamba tömni. gyerekkoromban biztos túl sokat kaptam..nem tudom miért lettem ilyen maniac. -
mekeggx #75 nem is kell kifogás, ha szeretjük a csokit, akkor essünk csak neki, ha megkívánjuk :P -
cybabassluck #74 nálam ez nem idő függvénye, bár az tény, hogy néha kellenek az apró kifogások, amik miatt csokit ehetünk:) -
berreg #73 ja, az az energia ami működtet, mi? néha én is így érzem.. rossz idő van ma, így ezért is csokizom..:D -
cybabassluck #72 én nem kaphatnék csokimérgezést, mivel a csoki lételemem. Nélküle üres lenne.... a pocim:) -
berreg #71 na, mi újság ma emberek? mindenki csoki meg egyéb mérgezést kapott??:D -
berreg #70 :D maTomi, vajon mire gondolsz..:D hát igen, két jó dolog , ill három lehet egy este: jó film, finom csoki és egyéb szépségek..:D -
maTomi #69 Hát a csoki te butus :) Meg más is, de azt inkább nem részletezném ;) -
berreg #68 estére h még jobban hízzanak a nők, férfiak??? -
Tomika24 #67 Ha nem Magyarországon élnék,biztos bevállalnám...De most marad az epekedés meg a külföld.... -
yaman #66 Most akkor mi maradjon estére? :) -
maTomi #65 A szünet cigire és kávéra való, nem csokira. Az maradjon estére -
berreg #64 tudod, inkább sajnálom magam és zabálom a boldogsághormonakat tartalmazó csokimat.:D -
berreg #63 mert a főnököm egy terrorista..:( és amúgyis. ez egy baszott nagy irodaház, mire kijutnék, vége a szünetemnek, de kösz a tanácsot, majd a gazd-i válság kellős közepén fölmondok és keresek mást..:P -
yaman #62 Szünetbe miért is kéne csokit zabálni? Menj ki levegőzni, igyál egy kávét oszt jól van.. Egyébként meg válassz olyan munkát amit szívesen csinálsz, hogy ne kelljen epekedni a szünetek után -
berreg #61 én is küldtem be, sosem lehet tudni. ha van még ilyenetek, küldjétek el akár priviben, akár itt. jó lenne vmit vhol nyerni..:) -
#60 Én ötleteket küldtem be, de ahogy láttam, már volt egy-két frappánsabb :S De hátha nyerek egy kevés csokit -
#59 Hát sok csoki,meg sok pénz,amiből szintén sok csokit vehetsz.Ésakkor -
berreg #58 na, megnézem már ezt az oldalt én is. pláne ha nyerhetek vmit!!:D:P -
nestanetty #57 Cseszd meg, ez tényleg jó. Feltöltöm egy gyerekkori videómat, amin tűzoltóautót játszom. Az is gép?
Ezért mi a nyeremény? -
jaszmin76 #56 http://www.gepszunet.hu
Itt lehet. -
berreg #55 hát ha nyersz, adj nekem is, vagy oszd meg velem, hol lehet nyerni.. én is akarok!!!:)