Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár az lenne belõle, kétlem pl h Weirdsville-t és hasonló elvont marhaságokat túl sokan láttak volna <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy amilyen szarfos magyar címet adtak neki, annyira kurvajó film.
Garbage day?!
Garbage day?!
rak valaki, vagy dúrjak elõ valamit végtelenített fekete komédia gyûjteményembõl? <#nyes>#nyes>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"Befeküdtem egy ilyen fiatalító klinikára..."
"Nem sokkal ezután meg is jött a parancs: Húzzatok a faszba Londonból, kibaszott idióták! Húzzatok Bruggébe! Azt se tudtam, hol a picsában van Brugge. Belgiumban van. Brugge egy szarfészek."
Garbage day?!
Garbage day?!
Garbage day?!
Garbage day?!
Garbage day?!
tegyetek.
ugyanabból a filmbõl ahol minimum 3 nõt lekaratézik, ezek közül az egyiket medvének öltözve <#vigyor2>#vigyor2>
"OH, NO! NOT THE BEES! NOT THE BEES! AAAAAHHHHH! OH, THEY'RE IN MY EYES! MY EYES! AAAAHHHHH! AAAAAGGHHH!"
majd ha valaki beírja a megfejtést berakok vizuális szemléltetést is <#nyes>#nyes>
"Imádom nézni a segged miközben mész! Nézzék, hát nem gyönyörû? Nehogy hozzá merjenek nyúlni, õ az enyém!"
Garbage day?!
Garbage day?!
"öööö.....ummm....csá."
Help:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik kedvenc
Mindjárt teszek
tegyen valaki, most már nem nagyon érek ma rá...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
-igen, illegálisan... hát aztán?
-miért?
-hogy ne kelljen magával beszélnem"
"apró rózsaszínû tablettát szedtem. talán crc volt ráírva"
Tegyetek
Ha mégis az, átadom
- Jöjjön Londonba! Egy kivételes rendõrtisztnek nem itt a helye.
- Az a helyzet, uram, hogy eléggé szeretek itt lenni. Amellett jelentõs papírmunka is vár ránk."
arra meg nem esküszöm meg h gép elõtt leszek, szóval ha valaki kitalálja nyugodtan rakjon kapásból, ne várjon visszaigazolást