Melyik a jobb programnyelv?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
azért azt tegyük hozzá hogy ez mind töltelék tárgy gyakorlatilag , és ezen a színvonalon ahogy itt tanítják gyakorlati haszna erõsen a 0 felé konvergál...
A platformfüggetlenség miatt erõforrászabálóbbak a java-s programok.
SPSS új verzióját is javaban írták...szép meg jó, hogy fut linuxon is, de aki eddig windowson használta a korábbi verziókat, azok igen sokszor küldték el anyjukba a fejlesztõket.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Together we'll fly someday...
púúúúú
púúúúú
Hogy miért nem korábban tanultunk meg álltunk rá az ilyenekre, a java után ez egy hányás, JIT sehol ugye, VS is egy nagy kalap f*s eclipsehez képest.
púúúúú
púúúúú
púúúúú
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
púúúúú
Valaki itt köztetek jártas ebben a fostengerben? Írjon már rám egy pm-et, muszáj lenne legalább arra a szintre eljutnom, hogy módosíthassam valamilyen egyszerû kinézettel a View osztályaimat meg a document osztályt is majd kellene...
púúúúú
Jobb mint valótlant állítani, és egyébként ezért hõbörög a nép az atom ellen, mert nem ismerik. Pedig ez az elérhetõ leg tisztább és legjobb energiatermelési lehetõség a fúziós erõmûvekig.
Ami itt zûr volt az egy nagy semmi volt, a médiában helyet foglaló iqlight idióták fújták fel.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ha mar nagy tapasztalata van az embernek es ilyen fontos a munkaja, akkor itthon milyen skalan mozog a fizetes? 300-400 K felett?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ