7
  • Narxis
    fejezzed be
  • polarka
    A mobilunk megtalálására eddig is volt lehetőség. Az adatok letöltése távolról viszont jó cucc és biztos van, akinek ez megéri. Persze a sikerhez min. az aksi benn kell legyen a készülékben.
  • ocsieu
    Na, itthon épp az egyik legfontosabb eleme buktatná meg a megoldás használhatóságát, ez pedig a sajnos!!! a rendőrség, bíróság...
  • willcox
    Ezt is csak a lámák fogják használni, és fizetnek majd érte, mint a katonatiszt.
    Mobilnál simán le lehet cserélni a firmware-t, és volt-nincs védelem, PC-nél és laptopnál meg BIOS-t kell cserélni és jó napot. Nevetséges.
  • eto demerzel
    valam i hasonlo szolgatas van az apple gepekre is. azzal a kumobseggel hogy ott eloszor feltesznek egy progit ami megakadaljoza hogy hdd-n kivul mashonnan bootoljon az ember. persze jelszoval fel lehet oldani. vagy a hdd kicserelesevel.
  • B0nFire
    Ha nem okostelefonról van szó, hanem egy egyszerű modellről, akkor érdemesebb egy újat venni, mert szerintem ez a progi sokkal többe fáj, mit egy szimpla mobil.

Esetleg laptopok esetén vehetjük hasznát, hiszen az már mégsem 2 forint, "deviszont" a megtalált laptopot is kenheti a hajára a gazdija, ha a tolvaj első dolga az volt, hogy csupaszra borotválta a vinyót, hogy el tudja passzolni, és ne maradjanak utána árulkodó nyomok. Lopott kocsinál is értékesítés előtt az az első, hogy átfestik, meg átütik a motor- és alvázszámot, csak utána bocsájtják áruba. Gondolom egy laptopot is le kell pucolni biznisz előtt. Csak feltételezem, biztosan nem tudom, soha nem loptam még laptopot.
  • gettoharcos2
    csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön