Elkészült a GeForce 100 sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#papakacsint>#papakacsint>
Ugyanis ahogy azt már pár hete olvashattuk, (egyáltalán, ha páran olvassák)
hogy nVIDIA átsorolás lesz, a cég elõre bejelentette.
Ezek után jönnek az okos hozzászólások, amik azt takarják, hogy ez a cég mekkora sz@r.
Tény, hogy minden multi megéri a pénzét a maga módján természetesen, de az ilyen hozzászólásokon, nem tudom, nevessek-e, vagy sírjak.
"A másik, hogy akkor sem tisztességes az átnevezés" - erre csak azt tudom mondani, hogy aki úgy vesz kártyát, hogy melyiknek új a neve, annak gratulálok.
Ha elmegyek kártyát venni, akkor a részletes adatokat nézem, nem pedig, hogy mit hova keresztelnek.
Ezek a kártyák egy az egyben a 9000-es szériák, csak át lettek nevezve, minden adata egyezik szinte, áraik is. Nekem is ilyen kártyám van, azért is tudom, a másik, hogy EZ ELÕRE BEJELENTETTÉK. LOL.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
HD 2900XT miért is volt elbaszott kártya? Én szerintem nagyon jól sikerült az összes HD Radeon, sõt az elõtte lévõ generáció is (csak ott árazási problémák és késõ válaszok voltak).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
biztos lessz passivhütésü!
4850-es ati-ból is van (igaz nem túl jó 123fokon még müködött,de ugye nem akarunk krumplit sütni a gépen)
Bár én nem akarom az NV-t védeni ATI párti vagyok már régota 9600,HD2600XT,HD4850,de azt hiszem nekik is volt némi zavar az eröben 1-2éve.
1évig hozzá se tudtak szólni 8800GT-hez(ATIHD2900XT egy elbaszott kati volt)aztán vergödésükben 3870x3-asra adták a fejüket azon ténleg megsült a krumpli)
Ez az egységesítés meg undorító. Ha csak a driverben csinálják meg, azt mondom jól van. Max a szemfüles átlagjúzer fogjaészrevenni. Na de ilyen új nevekkel árulni a kártyákat már gáz. A partnereknek is égõ lehet.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Éljen a zaj!
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
A tény ,hogy nem 65nm-en,hanem 55nm-en készülnek ezek a GF9-es "CSippek"
kevesebbet fogyasztanak,más gyártástechnikát használnak,több memoriát kapnak
tehát ezek akkor uj fejlesztések.
Szerintem minden gyártó ezt csinálja amig a világ világ.
lásd! processoroktol,az autokig
Ez egy kicsit félrevezetõ, ugyanis nem azon alapulnak, hanem pont azok. Már megint átnevezték a régebbi VGA-kat, csak most kisebb memória-, és/vagy magórajelet használnak a kártyákon, nagyobb memóriaméret mellett; és már kész is az 'új' G 100-as család. Akinek csak a memória mérete számít, azoknak ez a sorozat jobb lesz, mint az 'eredeti'; a többieknek meg úgyis lejön a lényeg...
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.