Obama feloldotta az embriói őssejt kutatás korlátait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pápa pedig nem biológus és nem orvos, erkölcsi kérdésekkel kell foglalkozzon akkor ott vannak igazán problémák, "csináltak" nélkül is!
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
ez kicsit felrántotta az agyam, Keresztes hadjáratok, rémlik valami? ott aztán kurvára tisztelték az életet valóban...
ja arról nem is beszélek, hogy az összes pap/püspök/etc. arról prédikált a történelem folyamán, hogy a háború igy, meg úgy rossz dolog, mégis õk azok, akik megáldják/megáldották a katonák fegyvereit...
mi ez, ha nem álszent képmutatás?
nem mondom, hogy nem voltak elõnyei a kereszténységnek, de attól még a fenti tények tények maradnak...
#11: "a vatikán egy réges-rég elavult intézmény, amit már rég el kellett volna törölni egyházastól, meg vallásostól, pápástól, mindenestõl a föld színérõl."
Azt, hogy te ezt itt leírhatod, azon szólás- és véleményszabadságnak köszönheted, amelynek értelmében a katolikus egyháznak is éppoly joga van kifejteni a véleményét.
#16: "Soha nem fért meg a vallás és a tudomány egymás mellett."
Ezt gondold át még egyszer. Egyházi iskolák (a legjobbak között voltak és vannak), középkori kódexmásoló szerzetesek, a katolikus egyház mecénási szerepe - mondanak ezek neked valamit, vagy csak a betanult szöveget szajkózod ész nélkül?
Laurion #18: Sajnos nem értik, csak a szájuk jár. Az élet tiszteletérõl meg halovány fogalmuk sincs.
Tehát a Vatikánnak nincs igaza!
gondolkozz egy picit elöbb, mielött hülyeséget irkálsz.
ezek sejtek, nem emberek.
embriók, tudat, személyiség, intelligencia, belsõ szervek, végtagok, meg minden nélkül, ami az embert emberré teszi.
gyakorlatilag azon kívûl, hogy egy emberbõl származnak, semmi közük sincs ahhoz a lényhez, amit te embernek hívsz.
de ha szerinted az frankó, ha az ilyen kutatásoknak gátat szabunk, akkor nem tudom mit fogsz szólni majd akkor, ha mondjuk a te gyereked fog meghalni egy olyan betegségben, ami gyógyítható lett volna, ha engedélyezték volna az ilyen kutatásokat.
boldog lennél?
kötve hiszem...
szóval szakadjunk már el ettõl a begyöpösödött gondolkodásmódtól, s próbáljunk meg végre nem középkori, hanem 21. századi szinten gondolkodni.
az ilyen kutatásokra igenis szüksége van az emberiségnek.
de mondok jobbat: ilyen alapon, akkor szerintem legyen betilva az orális (és anális) szex is, mert micsoda szörnyûség, hogy egy ilyen aktus során emberek millióit itélík halálra.
szörnyû...felháborító...TICCSUK' BE! <#idiota>#idiota>
ja meg le az összes fogamazásgátló szerrel, pirulával, gumival, satöbbivel is, AZOK IS EMBEREKET ÖLNEK..Ó.EM.GÉ.!!! <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
<#hehe>#hehe>
A kereszténység nem középkori vallás. Az idõszámítást is hozzáigazították. Emlékeztek még arra, Kr.e. és Kr.u.?
A kereszténység, sok más világvallással ellentétben, folyamatos változásban van, és az iszlámmal vagy a zsidó vallással szemben, sokkal rugalmasabb.
Ha annak idején nem terjed el a kereszténység Európában, akkor még mindig lovas futár lenne az sg helyett.
Szóval ezt ne felejtsétek el, középkorozó tudatlanok.
Történelem órán nem repülõt kellett volna gyártani.
Egyébként meg a (növényi) genetikai kutatások megalapozása (keresztezés) egy Mendel nevû szerzetesig vezethetõ vissza, rémlik a név?
(Csak itt jegyzem meg, hogy 1890-es évek végéig keresztény kézben voltak az oktatási és közigazgatási intézmények is. Na most eme dátum elõtt is voltak tudósok, ha jól emlékszem. Mengyelejev? Newton? Szerintem ne menjünk bele abba, hogy itt osztjuk a keresztényeket meg a pápát, mert ahhoz ti kevesek vagytok.)
Hajrá haladás!
DE CSAK TISZTELETTEL<#kocsog>#kocsog>
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
#11 10000%-os egyetértés
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
nem a középkorban élünk, jó lenne már végre normálisan gondolkodni.
a pápák, érsekek, meg társaik meg menjenek csak szépen vissza a szobájukba, aztán babusgassák tovább a kecskéiket <#mf2>#mf2>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Amugy lassan tilos lesz az oralis sex is mer hány millio életet ölsz má meg vele... <#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Gaming is believing.
Amúgy jó dolgnak tartom, hogy gyorsítani akar valamin, ez tényleg jó dolog, de szerintem lesz annyira drága a cucc, hogy csak azok jussanak hozzá akikre nekik szükségük van, mint például eggy tudós.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szerintem is menjünk vissza a középkorba!
Egy pár napos szedercsira jogát többre veszik, mint sok beteg felnõtt emberét!
Pedig igazából a legtöbb hímivarsejtbõl, petesejtbõl, és megtermékenyített petesejtbõl soha nem lesz ember. Annál is inkább furcsa a hozzáálásuk, hiszen nem az anya testében megtermékenyített petesejtrõl van szó, tehát a születésre nincs módja sem a kisérlet "elszenvedõjének". Ehhez képest az IMF bank vezetõje éppen most jósolta a háborúk kitörését, ahol ha igaz lesz már megszületett embereket fognak megölni! Szóval mi ellen is kellen tiltakozni?