Gyerekeknek készült az új Dragonball-mozi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Commodore Plus4 forever!
az összes szériát láttam
és mégse tartom szánalmasnak a filmet
trailer alapján egészjólesz
bár kihagyták belõle krirint, pedig õ lett volna az 1ik fõszereplõ...de ugyse volt a kedvencem😄
amugy mér csinálták volna gyerek szereplõvel?
szerintem pont ugylett volna nevetséges
amugy meg piccolo saga-ban goku már 19 éves volt, bulma pedig 23
csak utánna kéne kicsit nézni.....
amugy meg nagyon sok olyan elem van amit fölösleges lett volna élõszereplõs filmbe vinni, de én a legtöbbet még az animéban is fölöslegesnek tartottam
goku-zabálós kajás idióta
roshi-csajozós (tv-spotban bulma kutakodik cuccok közt és talál "csajos" újságot)+pólóján cicababa
az más kérdés persze kinézetre mások, de olyat nem is nagyon lehetett volna találni, roshi meg, hogy chow-you fat lett, kellett egy ismert név is, rendezõ meg õt akarta ennyi
Biztos lehetsz benne,hogy nem lesz. Itt még csak a kamehameha lesz a csúcstámadás. Talán majd a folytatásban
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
1. Hajas Teknõs, a hawaii mintás ingjével.
2. James Marsters/Picollo a Buffyból jól bevált sminkel, gondolták ha ott sikere volt, a DB filmben is népszerû lesz, végülis így fordítható "Színtelen Sátánnak".
3. A természetük...<#wilting>#wilting> Bulma pörgései, rúgásai régi nosztalgikus ébreszettettek bennem. Valljuk be, ezért szerettük õt annyira, mert a harcmûvészeteket ilyen magas fokon ûzte.
A történet teljesen kitekert, elferdítettje az eredinek, amúgy minden rendben.
Csak címmel nem lehet eladni egy filmet, lehet az eredetinek bármennyire népes rajongótábora. Ott vannak pl. az új Star Wars filmek.
Pedig nagyon szeretem a DB-t Ez indított el az animék iránti érdeklõdésemet, de sajnos az elõzetest látva nagyon-nagyon kételkedem.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Az meg szerintem nagyon jó, hogy gyerekek is megnézhetik, így akár az egész család mehet a moziba. Ezzel szerintem nincs semmi baj.
Nem tudom ti mit vártok ettõl a filmtõl, de én egy kedves, olykor vicces, akciódús, agykikapcsolós akciófilmet. Ha ettõl több lenne akkor nagyon meglepõdnék. Az anime se volt ennél több. A lényeg hogy szórakoztató legyen és szerintem az is lesz.
Ha közepes vagy jobb kritikákat kritikákat kap, akkor én is megnézem.
Pont az a generáció nézné meg szívesen, akik 10-11 évvel ezelõtt a rajzfilmet bambulták, õk viszont mára már min 20 évesek (rosszabb esetben), de inkább 26-27.
Nekik, nekem már most is csalódás, hogy mi lett a filmbõl. Ettõl függetlenül megnézem, de itt érzem igazán, hogy fikázni fogom utána.
Az élet előttem áll és nem látok tőle semmit!
Akkor csinálják meg az egészet gyerekmesének, és akkor nncs is semmi gond. De az az érzésem a trailerek alapján, hogy egy gyerekknek szánt Dragonball Z butítást akartak csinálni.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy szó mint száz... rohadtúl várom 😄
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
viszont a cím nem hangzik jól szerintem. épp ellenkezõleg. dragonball... persze attól még érdekel, kíváncsi vagyok.