2009 eddigi legsikeresebb filmjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyen cikkeket én is birom, ennek mi a faszom értelme van?
annyira cikkhiányban van az Sg, hogy már 2009 legsikeresebb filmjeit sorolja????? (2 hónap 10 nap után !!!)
remélem nem fog minden harmadik hónapban megjelenni egy hasonló címû cikk
remélem nem fog minden harmadik hónapban megjelenni egy hasonló címû cikk
az elsõ 3 nap bevételébõl meg tudod becsülni 135-175M között lesz, de a pénteki számokat látva már 10 milliós intervallumra is lehet pontosítani. akkor derül ki, hogy sikerül-e 45-50% körüli esést produkálni, vagyis, hogy jó -e a buzz, hogy újranézik-e vagy 65%-ot esik.
A Taken jo film volt..😊
a kötelezõ valentin napi romkomtól? ráadásul PG romkom volt (ugye disney-film gyerekeknek). ahhoz képest, hogy honnan indult a tracking, a 15M-s kezdés és az 55%--os esés is hatalmas bukta. most már kezd kiegyenlítõdni. (a lassú csökkenés és a 23-28M-s kezdés nézett ki eleinte)
persze, minden film nyereséges lesz. egyszer. de nem is az a lényeg. de ez még nagyon messze van a nyereségtõl. hatalmas marketinget kapott (na, igen, nem gondolták volna, hogy nagy válság lesz és egy vásárlós film nem fog annyi mindenkit érdekelni). jelenleg hozott mondjuk 40 milliót, a végén lesz 45M. került 20M-ba, plusz a 25-40M marketing. a pénzbõl a stúdió megkap 25M-t és még mindig bõven negatívban vannak, várhatják, hogy legalább a dvd ne bukjon meg és a tévés jogok eladása elõtt bejöjjön a nyereség.
a külföldet hadd ne ecseteljem, hogy mennyi abból a corvin mozié, mennyi az intercomé😊
persze, minden film nyereséges lesz. egyszer. de nem is az a lényeg. de ez még nagyon messze van a nyereségtõl. hatalmas marketinget kapott (na, igen, nem gondolták volna, hogy nagy válság lesz és egy vásárlós film nem fog annyi mindenkit érdekelni). jelenleg hozott mondjuk 40 milliót, a végén lesz 45M. került 20M-ba, plusz a 25-40M marketing. a pénzbõl a stúdió megkap 25M-t és még mindig bõven negatívban vannak, várhatják, hogy legalább a dvd ne bukjon meg és a tévés jogok eladása elõtt bejöjjön a nyereség.
a külföldet hadd ne ecseteljem, hogy mennyi abból a corvin mozié, mennyi az intercomé😊
"az Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic) eddig mindössze 35 millió dollárt termelt"
Miért, valaki többet várt tõle? Ez nem egy nagyköltségvetésû akciófilm, a fõszereplõk sem ismert színészek. Szerintem a 38M (világszerte 54) nagyon szép eredmény, és biztosan nyereséges a film.
Miért, valaki többet várt tõle? Ez nem egy nagyköltségvetésû akciófilm, a fõszereplõk sem ismert színészek. Szerintem a 38M (világszerte 54) nagyon szép eredmény, és biztosan nyereséges a film.
Taken volt az egyik legjobb film tavaly / idén, fõleg hogy holografikus szuperviziós agybavetitõsen láttam, mert otthon olyan jó cuccom van.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Taken tényleg jó film volt! Nagyot kaszált a költségéhez képest,meg hogy késve mutatták be az usa-ban is. Egyébként én 2160P-ben láttam és kínai nyelven!:-)
Go Jeff Go!!!!
az nyilván tavalyi amerikai premier volt. különben nem kaphatott volna oscart😊
Bár még elég friss, de elõrejelzésként lehetett volna a Watchmen is, 55,2 millás nyitással nyilván el fog ballagni min 100-120-ig ... 😊
Gran Torino meg jöhetne már echte ungarishe nyelven 😄
Gran Torino meg jöhetne már echte ungarishe nyelven 😄
És hol van a Gettó milliomos??? 12 millió dollárból forgatták és kb 125-nél fog megállni...
Taken már tavaly kijött érdekes h csak most jutott el moziba... én 1080pben láttam angolul és baromi jó film...