OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu
A csuklós buszhoz (állítólag) jön valami patch is, ami nyilván ahhoz kell, hogy a csuklós busz helyes mûködéséhez nélkülözhetetlen scripteket betegye az OMSI-ba. Nem lesz benne több magra optimalizálás, nem fog jobban futni az OMSI stb, stb, stb.
A buszt készítõknek továbbra is okosan kell buszt építeni, a pályaépítõknek továbbra is okosan kell pályákat építeni. Ennyi.
OFF:Ez a téma már lerágott csont, miért kell folyton elõvenni?!
Egyébként, az egyik haverom csinált stob táblát és ha be szeretném rakni a mapomba akkor mivel konvertáljam ? Cinema 4D-vel csinálta, c4d formátumba van, hogy tudom át konvertálni o3d -be vagy amibe kell ? Segítséget elõre is köszi. És amúgy már jó lett a víz. 😊
Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu
http://cbs-chile.es.tl/WIP-d--Caio-Carolina-III.htm
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Hu Ablaze topiktárssal újraindítottuk a régi virtuális vállalatunkat immár az OMSI-hoz. Szeretettel várunk mindenkit aki csatlakozni szeretne a "céghez" illetve várjuk az ötleteiteket. Elõreláthatólag 2 - 4 pályára gondoltunk, az oldalon meg tudjátok szavazni, illetve a festésekre is tudtok majd voksolni. Köszönet és Üdvözlet. 😊
http://icotrans.tk
Ott úgy is tudod állítani, hogy a kép mekkora legyen, cm, vagy pixel, és egy cm hány pixel legyen.
próbáld meg úgy, hogy átállítod arra, amit felajánl.
Asszem 27,4pixel/cm.
Nem tûnt fel a hozzászóló ablakban a
kétcentis piros felirat?
Ezt a témát hanyagoljad!
Amúgy itt nem nagyon vannak hegyek de egy pár domb van. 😄 És ha nagyon jól fog menni akkor tovább fejlesztem ha lehet. Sellye,Zsigárd esetleg komárom. 😄
Egyébként már valahogy össze áll, hát nem 15km -es lesz hanem csak 7,5 mivel a 15 kiló méter egy kicsit sok mivel: Paintban ha át méretezem a képet 9500x9500 -ra akkor már le fagy a gép. xD :S
itt lehet omsizni faszán

egy Felvidék-pálya épülõben!
Hegyvidék, kacskaringós lesz?
Tanulmányozd Bad Kinzaut, abba raktak szarvasokat is :-P
mondjuk én egyszer 400-at leraktam, és bírta az úthálózatot rajta, de házak nem voltak benne.
nem lesz az rengeteg?
milyen pályát építesz?
ha jól figyeltem, akkor 10000 alatt veszi csak be az omsi.
Akinek kedve támad, megnézi a youtube-n a fellelhetõ videókat, beszerzi a modellezõ progit, és gyakorol.
Itt a fórumozók zöme, tisztelet a kivételnek, velem együtt nem ért(ünk) annyira hozzá, hogy kisujj-mozdulattal odapöttyintsük a megfelelõ információt.
Ha már odáig jutsz, hogy egy adott problémát nem tudsz megoldani, akkor biztos lesz olyan, akár én is, aki fog segíteni egy fortéllyal, vagy megoldással.
Ezért írtam, hogy meg vagyok sértve, mert úgy érzem, még nem szolgált rá senki erre a titulusra...
utána jöhet a scriptelés.
nézd meg a felépítését a játékon belül, a vehilces könyvtárban, mi hogyan van másolva.
meg miket kell átírni a .bus fáljba.
ez ilyen egyszerû képekbe elmutogatni.
ott meg nyitom 3dst és utána nem tudom mit kell csinálni vele
BAS-953 :)
meg kell csinálni hozzá a scriptet, amit nem olyan egyszerû megcsinálni.
de ha jól tudom, akkor valahol már feltöttek egy ilyen sdk-t is. azt, hogy hol van, nem tudom, én nem foglalkozom buszgyártással.
de nem kell egyik kötöknek sem vissza válaszolni
lehet engemet nyugotan nézni
és akkor ki is van megsértve zoliikp?
beraktam, megadtam a térkép mértetét, hogy 6000x6000, és aztán igazgattam.
a 300x300 képpont elég pici
de ha neked megfelel. -....
elég lenne egy word dokumentum is csak nem értem mért nem lehet ezt meg oldani.
valaki még is meg muttaná vagy azt hogy érem ell ezzeknek a videoitt én azt is megköszöném.
azt vedd figyelembe, hogy egy tile 300x300 méter, így igazítsad rá a mapot, lehet állítani a méretét, és hogy a 0. tilére honnan kezdje felrakni a mapodat
Azt akarom kérdezni hogy a Google Mapról a textúra húzás az hogy mûködik ? Mivel úgy akarnám meg csinálni a mapomat,az szerint. És amúgy én így csináltam (lehet hülyén csináltam 😄) tehát így: a gépben meg nyitottam a google mapot majd oda mentem a google mapon ahol akarom az utat, lefényképeztem majd be tettem a játékban a Tile -ra a Textúrát. Így kell csinálni ? Vagy hogy ? Elõre is köszi.
Nem tudom milyen segítséget vársz, de akkor is...
Ez nem az a fórum, ahol kérésre, megrendelésre modellt készít valaki.
Még az is, aki tud, az a maga, és mások megelégedésére építi, kedvtelésbõl, nem kényszerbõl...
Annyi a hibája hogy jobban szaggat mint a Spandau, pedig nálam már az alappálya sem szaggat és a Spandau 1.4 sem. Érdekes, lehet hogy nagyon be van építve?
Tetszik viszont néhány beépített tér, út, vá.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda