OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
mindkét irányból láthatatlan falnak ütközöl, így az a vonal
használhatatlan, remélem a készítõ hamar kijavítja,
mert nagyon jó pálya!
Amúgy egy kérdés ! Omsiból nem lehet kinyerni az adatokat úgy hogy rá lehessen kötni rev counter-t meg sebességmérõt? Mint pl lfs meg ilyenek
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WiJygtAB6BQ#!
http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy
Más: próbáltátok már ezt a pályát?:
Szerintem eddig ez a legjobb távolsági buszozós pálya! Igényesen kidolgozott és elég hosszú is. Remélem a videót jól illesztettem be...
Az miért lehet hogy: például a Bad Kinzau, most az új Dánia pályán ami fel lett téve a cseh omsi oldalára, megyek busszal és 10-20 másodperceként ugrál az egész busz,abba hagyja majd megnit kezdi,alap busszal is ezt csinálja de csak a kiegészítõs pályákon,tehát amit letöltöttem bele de azok közül de mindegyiken de mitõl lehet ez ? Elõre is köszi.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Következõ lépés:
Milyen beállítást használsz OMSI-ban? (grafikára gondolok, ha csatolsz képet, sokat segít)
Moddoltad a játékot?
Újrarakást próbáltad?
Routeres!
CPU típusa HexaCore AMD Phenom II X6 1075T,6x3183 MHz
Ram ddr3 1600mhz 8191 MB
ATI Radeon HD 5700 Series 1gb ddr5
Alaplap MSI 890GXM-G65 (MS-7642)
Sajnálatos módon magunkkal kell kompromisszumot kötni:
- mindent, amit találunk feltelepítünk, és 1-2 óra játék után K anyázunk;
- csak azt rakunk fel, ami feltétlen fontos a pálya, és a busz megjelenítése miatt, a többit a lementett, tömörített állapotban eltenni.
Bevallom, nekem két külön vinyón van felrakva, egyikkel kipróbálom, ha tetszik, mehet a másikba is...
Mint ahogy azt nyilván ti is észrevettétek, az OMSI Hungary honlapja pár napja nem elérhetõ. Minden kedves OMSI Hungary tagnak/OVKV sofõrnek jelzem, hogy a honlap új címre költözik. (A szolgáltató kilõtte a régit, vagy tök tudja, mi történt...).
Szóval, Discrete kolléga gõzerõvel dolgozik a honlap helyreállításán. Ehhez kapcsolódik, hogy a honlapra a 2012.01.19-i állás kerül feltöltésre.
Elnézést a kellemetlenségekért.
http://data.hu/get/4678125/omsi_h.jpg
SOS EZ MIÉRT LEHET ?? :'( nem tudok játszni
http://data.hu/get/4678125/omsi_h.jpg
1.- kevés a memória, arra utal, ha megfelelõ mennyiséged van a gépben, más programokkal együtt futott, ami nem tetszett neki;
2.- nincs visszapillantó tükör, ha kevés a tükrözõdésre szánt memória: ha 401 mbájt-ot engedélyezel, már javul a helyzet;
3.- a kormányt a rendszerre beállítod, ha ott rendben, akkor már csak a játékban kell finomhangolni, legalábbis ajánlott...
Amennyiben változtattál a gépen, vga-memória-ram, célszerû ezeket elvégezni...
Ne felejtsd el, hogy az op.rendszer is frissítheti a meghajtókat, ilyenkor változhat a beállítás...
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de nagy gondom akadt az Omsi-val. Pár hónapja használtam utoljára, épp elgondolkoztam a napokban, hogy miért, aztán rájöttem: ahányszor az alap berlini pályát vagy a kiegészítettet be akarom tölteni, azt írja ki, hogy ,,zu wenig arbeitsspeicher". Ha mindent minimumra veszek, akkor is ezt csinálja (korábban nem volt ilyen). Néhány helyszín (Great Grundorf, Kispest) megy, bár elõbbinél is elõfordult már.
A másik gondom, hogy tükör sehogy sincs, nem értem miért.
A harmadik pedig, hogy a kormány ffb-támogatása néha megszûnik. Fordulok, majd egy pillanat alatt semmi, nem húzza vissza. Fanatec kormány, szóval nem a gagyi fajta.
Valaki tud segíteni a három probléma valamelyikében?
inkább ismerkedj meg jobban a DE-vel, mert egybõl tud konvertálni x-be, és ami a legfontosabb: egy meglévõ modellt nagy vonalakban 40 perc szétkapni.
Persze az igényesebb munka több idõ...
Hacked by slaxided
olyat valahogy nem lehet csinálni a map editorban hogy: beállítom a magasságot például 0m és amikor növelem,süllyesztem a talajt akkor csak a bizonyos,alap magasságra tegye ? a Terrain fülnél gondolom. Mivel már én növeltem a talaj szintjét, és elég magas és az alapra szeretném vissza tenni, elõre is köszi annak aki segít.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Hacked by slaxided
Hacked by slaxided
Az omsiobjeditp programmal meg tudod nézni, hogy mi is az...
Viszont a koordinátáit nem látod...
Ezért inkább azt válaszolom, hogy nem lehet újból editálni....
Hacked by slaxided