OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is ez csinálja néha! Van amikor nem ütközök a láthatatlan falnak, de van amikor igen. Na ez aztán tényleg érdekes!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Letöltöttem a Ringby pályát, de nem tudom kicsomagolni. Tudnátok segíteni?
Stig95
Nekem semmi gond nincs vele.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

marka47613
Vagy lehet hogy csak nálam csinálja, mert a linkelt
videón például átmegy rajta! Érdekes!

marka47613
Jó lenne ez a Ringby pálya, csak a múzeumos járatnál,
mindkét irányból láthatatlan falnak ütközöl, így az a vonal
használhatatlan, remélem a készítõ hamar kijavítja,
mert nagyon jó pálya!

Át kell állítani a gombokat 😄 415 re nekem is másképp kell beállítani! De Man 202N meg 260 stb mást használ!
Amúgy egy kérdés ! Omsiból nem lehet kinyerni az adatokat úgy hogy rá lehessen kötni rev counter-t meg sebességmérõt? Mint pl lfs meg ilyenek

Még egy kérdés, mielõtt elfelejtem: az Ikarus 260-nál meg lehet oldani, hogy mindhárom ajtó mûködjön billentyûrõl? A 415-ösnél megy, a 260-nál csak az elsõ kettõt fogadja el.
olimano2222
Szia köszi szépen meg próbálom ezt a pályát Routeres -Koléga segített egy picit 😊 újra raktam a játékot útána bele tettem a buszokat rendesen ment de beletettem a kedvenc pályám ami a badkinzau és utána ugyan ez a probléma jött szóval nálam ez okozta a problémát most jól megy és köszönöm a pályát megnézem 😊

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Nem lehet valamit csinálni, hogy ne csak 3 féle jegyet adjon el hanem az egészbõl lehessen eladni??

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

kem001
Nem is rossz. Melyik pályán lehet vajon?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Bocsi, de nekem valamiért nem jön össze ez a videó beszúrása dolog... Szal inkább csak linkelem 😄
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WiJygtAB6BQ#!
Ezt láttátok már?
Letölteni meg innen lehet Ringby néven:
http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy
Ilyen erõs konfiggal tényleg mennie kellene. Nem lehet, hogy a windowsod a rossz? Vagy feltettél valamilyen olyan busztm ami miatt nem indul? Nekem az IK260 ráncajtósnál pl. sz*rakodik, hibaüzeneteket küld, úgyhogy azt gyorsan le is töröltem, azóta remekül megy minden.

Más: próbáltátok már ezt a pályát?:

Szerintem eddig ez a legjobb távolsági buszozós pálya! Igényesen kidolgozott és elég hosszú is. Remélem a videót jól illesztettem be...
nemeza
ablaktörlõ, tetõszellõzõ
olimano2222
Ez teljesen gép Teljesítmény-re utal (kicsi a géped hozzá ram videokártya cpu)

Üdv!

Az miért lehet hogy: például a Bad Kinzau, most az új Dánia pályán ami fel lett téve a cseh omsi oldalára, megyek busszal és 10-20 másodperceként ugrál az egész busz,abba hagyja majd megnit kezdi,alap busszal is ezt csinálja de csak a kiegészítõs pályákon,tehát amit letöltöttem bele de azok közül de mindegyiken de mitõl lehet ez ? Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Akkor így nem tudok segíteni, bocsi, de bizonyos pályáknál nekem is csinálja, pedig Intel-es gépem van kisebb teljesítménnyel, mint a tiéd, tehát nem a gépeddel van baj.
olimano2222
Bad kinzau , kispest , grundolf,

Az orosz pályán csinálta ezt?
olimano2222
Küldtem Privátba üzit mert csak úgy tudtam

Pöpec vas. Ez valóban nem okozhatja a fagyást.

Következõ lépés:
Milyen beállítást használsz OMSI-ban? (grafikára gondolok, ha csatolsz képet, sokat segít)
Moddoltad a játékot?
Újrarakást próbáltad?
olimano2222
Köszönöm
Routeres!
CPU típusa HexaCore AMD Phenom II X6 1075T,6x3183 MHz
Ram ddr3 1600mhz 8191 MB
ATI Radeon HD 5700 Series 1gb ddr5
Alaplap MSI 890GXM-G65 (MS-7642)

Senki nem tud semmi biztosat...
Sajnálatos módon magunkkal kell kompromisszumot kötni:
- mindent, amit találunk feltelepítünk, és 1-2 óra játék után K anyázunk;
- csak azt rakunk fel, ami feltétlen fontos a pálya, és a busz megjelenítése miatt, a többit a lementett, tömörített állapotban eltenni.
Bevallom, nekem két külön vinyón van felrakva, egyikkel kipróbálom, ha tetszik, mehet a másikba is...
Írd le a géped adatait, és hogy milyen beállítást használsz OMSI-ban.
olimano2222
Igen azt a választ köszönöm is ... mert van aki válaszolt rá amúgy nem hinném mert ezen a gépen el kellene menni mindennek 😊 a lényeg az hogy a két eredeti pályán is csinálta igaz 2 óra útán de csinálta szóval ha valaki kedves forumtárs valamit mondana azt meg köszönném

Kaptál rá választ. Amúgy gondolj bele lehet amit letöltöttél pályát részletesebb mint a két eredeti -.-". Ha az se segít akkor felejtsd el azt a pályát. Probléma megoldva.
Üdv!

Mint ahogy azt nyilván ti is észrevettétek, az OMSI Hungary honlapja pár napja nem elérhetõ. Minden kedves OMSI Hungary tagnak/OVKV sofõrnek jelzem, hogy a honlap új címre költözik. (A szolgáltató kilõtte a régit, vagy tök tudja, mi történt...).

Szóval, Discrete kolléga gõzerõvel dolgozik a honlap helyreállításán. Ehhez kapcsolódik, hogy a honlapra a 2012.01.19-i állás kerül feltöltésre.

Elnézést a kellemetlenségekért.
olimano2222
nem oltást kértem hanem segítséget 😊 de köszönöm ...

Képet nem datára szoktunk feltenni ember! kepfeltoltes.hu-ról pl. hallottál már?
LMG123
OFF: data.hu-ra képet öcsém? úristen...

olimano2222
A két eredeti pályán nem csinálja csak amit le töltöttem Segítsetek !!! 😞<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

http://data.hu/get/4678125/omsi_h.jpg

Kikapcs-bekapcs a kormányra, azt elfelejtettem írni. Ilyenkor újra középre húzza magát ha elengedem. Más játékoknál nincs ilyen gond.
tenkenorman
vedd ljjebb a grafikát. talán megoldja

http://www.tenke.hu

olimano2222
Sziasztok
SOS EZ MIÉRT LEHET ?? :'( nem tudok játszni

http://data.hu/get/4678125/omsi_h.jpg

Ez a kikapcs/bekapcs mire vonatkozik?
A tükrös kérdést sikerült megoldani. A kormány ffb-vel kapcsolatban a játékban semmit sem találtam, néha elveszik az egész, akkor kikapcs-bekapcs és megy tovább. A memória pedig úgy tûnik, hogy megoldódott, de a 415-ös nagyon sokat zabál belõle.... :S
A beállításokkal kell játszanod:
1.- kevés a memória, arra utal, ha megfelelõ mennyiséged van a gépben, más programokkal együtt futott, ami nem tetszett neki;
2.- nincs visszapillantó tükör, ha kevés a tükrözõdésre szánt memória: ha 401 mbájt-ot engedélyezel, már javul a helyzet;
3.- a kormányt a rendszerre beállítod, ha ott rendben, akkor már csak a játékban kell finomhangolni, legalábbis ajánlott...

Amennyiben változtattál a gépen, vga-memória-ram, célszerû ezeket elvégezni...
Ne felejtsd el, hogy az op.rendszer is frissítheti a meghajtókat, ilyenkor változhat a beállítás...
Jha köszi, errõl nem tudtam 😊
Helló!
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de nagy gondom akadt az Omsi-val. Pár hónapja használtam utoljára, épp elgondolkoztam a napokban, hogy miért, aztán rájöttem: ahányszor az alap berlini pályát vagy a kiegészítettet be akarom tölteni, azt írja ki, hogy ,,zu wenig arbeitsspeicher". Ha mindent minimumra veszek, akkor is ezt csinálja (korábban nem volt ilyen). Néhány helyszín (Great Grundorf, Kispest) megy, bár elõbbinél is elõfordult már.
A másik gondom, hogy tükör sehogy sincs, nem értem miért.
A harmadik pedig, hogy a kormány ffb-támogatása néha megszûnik. Fordulok, majd egy pillanat alatt semmi, nem húzza vissza. Fanatec kormány, szóval nem a gagyi fajta.
Valaki tud segíteni a három probléma valamelyikében?
Õszintén mondom:
inkább ismerkedj meg jobban a DE-vel, mert egybõl tud konvertálni x-be, és ami a legfontosabb: egy meglévõ modellt nagy vonalakban 40 perc szétkapni.

Persze az igényesebb munka több idõ...
Nincs valakinek valami olyan omsis modellje amit valahonnan letöltött, nem dolgozik rajta és szívesen ideadna?

Hacked by slaxided

Üdv!

olyat valahogy nem lehet csinálni a map editorban hogy: beállítom a magasságot például 0m és amikor növelem,süllyesztem a talajt akkor csak a bizonyos,alap magasságra tegye ? a Terrain fülnél gondolom. Mivel már én növeltem a talaj szintjét, és elég magas és az alapra szeretném vissza tenni, elõre is köszi annak aki segít.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Az van. Sketchup-ban megy minden, viszont Deep Exploratin-hez nem értek annyira, de az is megvan. Ezért mondtam hogy kellene egy olyan modell, ami már darabokra van szedve, és szerkeszthetõ. Így könyebben tudnám tesztelni a módosításokat, csak újra kéne konvertálni.

Hacked by slaxided

Talán egy Vbusos modell, amit elejétõl kezdhetsz el...
Köszönöm. Azért kár, kellene valami alap modell, ami omsiban van, hogy tudjak kísérletezni.

Hacked by slaxided

Ha sokat akarsz kiabálni, akkor minden egyes o3d fájlhoz készítesz sco-fájlt, és mint ha objekt lenne, a mapparendszert, majs bemásolod a sceneryobjects mappába.
Az omsiobjeditp programmal meg tudod nézni, hogy mi is az...
Viszont a koordinátáit nem látod...

Ezért inkább azt válaszolom, hogy nem lehet újból editálni....
egy, már alap kiadott buszt, ami o3d-ben van, hogyan lehet ismét "editálhatóvá" rakni?

Hacked by slaxided

Ez valami gyönyörû! 😊 Grat!

Rayden02
Nem találok szavakat,<#merges2>grat!<#eljen>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition