63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#58846 Ezt a kormányt bele kéne tenni a rendes BKV-s 260-asba! -
Geri556 #58845 Az átalakítás hozzám köthető, valóban hemzseg a hibáktól az egész... Nem hinném, hogy lesz belőle valami, mert az alapmodell úgy rossz, ahogy van. A képeket egyébként privátban küldtem Petinek, nem szándékoztam megosztani őket a nagyközönséggel...
A kormánykerék egyébként HVN-731 műve.
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.12.19. 16:28:40 -
#58844 Egyébként ez azért van, mert a textúrán van rajta a felfestés is. Ha több textúra van, vagy legalább is külön van a felfestés az úton, akkor nincs ilyen probléma. -
Routeres #58843 Az anizotróp szűrést állítsd 16x-osra a videokártyád vezérlőpultján. -
reveszda #58842 a bekarikázott részen miért olyan az út, mivel lehetne orvosolni, hogy ne legyen ott homályos, mert mikor közelebb érek, akkor meg már teljesen éles lesz az út, eléggé idegesítő. Mit tegyek?
-
tbotond #58841 Sziasztok! BÖRZSÖNY – FIKTÍV 2-höz tudtok linget adni ami nem megás? -
#58840 Az első ajtó azért félig szürke, mert ezüstnyíl lesz majd valamikor az eredmény. Az ülések azért fehérek mert valamiért nem töltötte be a textúráit. A műszerfal valós műszerfal alapján készült, de egyébként Geri556 alkotta ahogy az üléseket is. A kerekekről nem tudok sokmindent szólni, nem tőlem származik.
Úgy összességében valójában a jelenlegi állapot 70%-a Geri műve.
Az ablakok, a fülkefal, a kapaszkodók, a jegylyukaszók meg egyéb kisebbségek tőlem származnak :) -
#58839 A kerekek pont hogy rosszak. Sokkal jobb modellek is vannak már, amin textúra is van, nem tudom, miért kell erőltetni ezt az egy material-os vbus-os modellt. -
#58838 A kerekek és a kormánykerék az nem rossz. -
#58837 Az első ajtó miért félig kék félig szürke? A műszerfal is valahogy olyan furának tűnik (a jobb oldali gombok sokkal inkább a panel széleinél vannak, mint sem ennyire a közepénél), illetve azért érdekelne csak így szakmailag, hogy miért jó textúra nélkül betenni egy modellt (lásd székek, hacsak ha nem az ablak miatt tűnnek így). -
#58836 Mostanság sokan kéritek tőlem a peti134.tk-ról letölthető dolgokat, mert az oldal nem elérhető már. Valószínűleg új oldalam egyenlőre nem lesz, úgyhogy az omsis tartalmak innen elérhetőek a továbbiakban: https://mega.nz/#F!VN0mFYoY!qHUJMTivbFpnZ1bQXWkt2A -
#58835 -
#58834 Ez nem teljesen igaz.
Ha Steamen veszed meg, akkor mindig jön.
Ha Aerosofton, vagy máshol, akkor már mindig neked kell letölteni a legfrissebb változatot. -
Simeon85 #58833 Köszönöm szépen :D -
#58832 Ha tudom hogy elesek, akkor előtte leülök. Mellesleg a steam-en 8 euroval drágább. Nincs meg az 1. -
bpi 773 #58831 Hali. valaki tudna nekem segiteni a menetrend készítésben? -
Geri556 #58830 Nem vesztünk sokat vele, ha nem adod ki ;) -
#58829 Na ezt jól látod. :) -
reveszda #58828 Nem lesz se több, se kevesebb, ha nincs kiadva a busz, így nem töröm magam :D -
proxy22 #58827 Sziasztok! Mi a kód az ibisbe, ha Y -t akarok írni? (pl.: Szombathely-en 30Y járat) -
gotama73 #58826 Elnézést a dupla poszt miatt, de sajnos ez a térkép csak egy "torzója" a tervezettnek, a készítő abbahagyta. -
gotama73 #58825 Ha valaki várt erre a pályára, megérkezett: Georgievsk. http://balkansimulacije.net/forum/georgievsk-t3250.html -
#58824 Vagy Aerosofton, ahol csak 20€, ha megvan az 1. -
norb82 #58823 Ennyi erővel megvehetted volna a steamen is és az tuti. -
#58822 :) Csak viccelek. Amúgy már kétszer vásároltam náluk, nem volt semmi gond. Remélem most se lesz... :/ -
#58821 Saját magadnak köszönheted, hogy olyan helyről vetted ami nem megbízható forrásból származik. -
#58820 Na nesze neked OMSI 2 eredetiben :D A Kinguin-on kaptam egy használt kulcsot 24 euro-ért :/ Most tesztelhetem a "buyer protection"-t személyesen! :) Tudtam én hogy nem szabad! :D -
norb82 #58819 Mindig a legfrissebb jön le. -
Simeon85 #58818 Hello
Lenne egy kérdésem hozzátok remélem tudtok segíteni.
Na szóval hamarosan meg lesz a Three Generations ezzel kapcsolatban akarnám kérdezni hogy a
telepítés után automatikusan frissül vagy nekem kell valahonnan letölteni a frissítés és a szóló verziót ??
Előre is köszönöm a segítséget :D
-
Geri556 #58817 Szerintem igen gyorsan felejtsd el azt, hogy bárkitől is engedélyt kapsz majd... -
#58816 Nehezen tudjuk elhinni, de ha igaz, a másolásban érintettek szinte biztos, hogy nem fognak engedélyt adni. -
reveszda #58815 A "copyzás" alatt hidd el, csak modellezés van, illetve pozicionálás, ami másé, az az alap modell, a többi saját, és ahogy mondtam a festéseket nemadom ki, mivel azokat összegyüjtögettem csak, ;) -
norb82 #58814 "Az engedélyek viszont még nincsenek meg, így a kiadás még nem lehetséges"
"kivéve egyet, mely saját készítésű!"
Hozzátett az egészhez egy darab festést, a többit meg összecopyzta...
Így könnyű akárhány verziót összehozni:D -
Harixis #58813 Nagyon jól néznek ki! Hadd kérdezzem három ajtós vidéki változat van, ami kézi váltós? Fénycsöves és izzós kiviteles is van? Esetleg tudnál egy olyan átfogó képsorozatot mutatni amiben lehet látni a fejlődést? Mostanában nem követtem sűrűn a fórumot..... -
#58812 Most már csak annyit csinálnak hogy megállnak menet közben, lefagynak. -
#58811 illetve notepad(++) -
#58810 Fájlkezelő -
névtelen91 #58809 Szevasztok! Milyen program szükséges hogy az egyik busznak a motorhangját átrakjam egy másikba?
-
Chriss881228 #58808 Sziasztok! Felraktam a börzsöny 2 öt omsi 2 re, de a talajon csak csupa fehérség látszodik texturák helyett! MI lehet a gond?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Geri556 #58807 ??
Szerintem rossz emberkének válaszoltak az #58788-as hozzászólásban.
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.12.13. 22:47:13