63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
crodgok3 #26584 Köszi. -
rarma #26583 Szerintem mindenhonnan törölték.Találtam egy leírást róla,nyers forditásban,annyi hogy aki készítette,nem találta pontosnak az elkészitését,és így letiltotta hogy pontosítson a pályák szerkesztésben, hogy mégjobban hasonlítson az életbelihez,és plusz tegyen hozzá egy két vidéki területett is.
Itt az eredeti leírás:
EREDETI FORRÁS
-
crodgok3 #26582 Sziasztok!
Valaki tud adni a Spandau xtreme part 2-höz egy letöltési linket? -
csináltam egy másolatot az "új" 415-ről és átírtam a modelt az új homlokfalasra: az ajtóval mit kell csinálni hogy átlátszó legyen?
-
és valamiért nem tudok átfesteni mert nem jeleníti meg a képeket tgatoolsban csak így:
-
szasztok!
hogy tudom egy buszban (ik415) kikapcsolni az ajtóféket? és van ebből a buszból egy régebbi verzió ahol van új homlokfalas modell is: ott megcsinálni hogy a csengő addig szól amíg be nem zárom az ajtót...(?) -
Routeres #26578 Üdv!
Egy röpke off hozzászólást engedjetek meg.
Csináltam rengeteg képet Polgáron a buszok felnijeiről, piktogramjairól, lámpáiról. Ikarus 250-től az ARC-ig. Akit esetleg érdekelne, az nyugodtan dobjon egy privit, és átküldöm neki.
-
kriszi94 #26577
Mit szóltok?
OMSI Pécs -
rarma #26576 Üdv mindenkinek!
Az IK250.93 tipus,olasz festéssel.
-
geraprofil #26575 Hopsz,ez be jött!Kösz Zoli!
-
Zoliikp #26574 Azzal, hogy a pálya hof-ját bemásoltad, méd nem dőlhetsz hátra:
-játékot busz nélkül kell indítani;
-buszválasztás után a honállomást is ellenőrizni kell, mert nem biztos, hogy azt mutatja, amin menni szeretnél;
-ha a régebbi pályához tartozó hof-fájlt nem írtad felül, akkor az is hibaforrás lehet... -
az ajtónak szerintem nem állna jól nem csupa üvegajtó :DD a logo meg már odébb lett rakva! :) -
Akkor sajnos nem tudom mi lehet a probléma. -
gabesz012 #26571 Huhh, ez borzasztó, még jó, hogy a valóságban a 200-asokat nem fogják átfesteni ilyenre. Magához az átfestéshez: a logó túl nagy, illetve az ajtók lehetnének feketék, meg talán a lökhárítók is. -
geraprofil #26570 Ez igaz,viszont onnan másoltam,és azzal se műkszik. -
Most igen, az alap buszok mappájából akár a tatra_regional, akár a szczecin .hof fájlát át kell másolni abba a buszba, amelyikkel menni szeretnél, utána már működnie kell. :) -
A playglobe.net-ről lehet ide ki tenni cuccokat? pl. átalakított buszokat, buszokat, festéseket, stb.? Vagy inkább tegyük a Off topikba öket? :D -
geraprofil #26567 Utána javítottam hogy MAN NL202 a neve.(a fő fájl neve,számomra érthetetlenül F90)
Megpróbálom érthetőbben elmagyarázni akkor.
Nos,felraktam egy Project Szczecin 3.10 és egy Tatra Regional nevezetű pályát.Tegyük fel hogy mindkettőnél van egy 1-es számú járat.Ugye beírom CTRL+Num*-al azt hogy 00100 (ezáltal ugye a busz 1-es számú lesz).Idáig minden rendben.Ez után ugye az következik hogy hová is megy ez a busz.Írom CTRL+Num/-el hogy "02" erre kiírja hogy "Falsch Route".Nos,az alap buszoknál a Project Z.-en még elfogadja,ezáltal kitudom írni és felszállnak az utasok,de a Tatra R.-álon már azokon sem.Hogy tudom megoldani hogy elfogadja a raoute-ra vonatkozó két számot?(02-re 03-ra stb. ugyanúgy falsch a válasza)
Remélem most érthető volt :) -
Ember, nincs MAN F90-es busz! :D Az egy kamion. :D
Szikszaicsabi: privátban folyt.!
Geraprofil: ha érthetőbben fogalmaznál, lehet tudna segíteni valaki. -
Ikarus 260.06 - BKK
http://gcs7e7.wordpress.com/ -
Hol tudtad letölteni az MAN F90-es buszt? 
-
precise #26563 ezt a deep explorationt honnan lehet megszerezni?
-
szikszaicsabi #26562 Azt még elfelejtettem mondani, hogy a modellekhez utastér is tartozik. -
szikszaicsabi #26561 Megnéztem és megvan!:) Már csak ki kell választanod, hogy melyik szerelvény legyen a következők közül:004,012,025,034,036,055,057,058,060. Még egy kérdés:a hangokat is átküldjem? -
MSTS-ből nem lehet átkonvertálni, csak ha megvan a rendes fájl a modellből. :D -
geraprofil #26559 Írtam hogy routeres dolgokat nem ismeri fel a busz.Lehetséges hogy egy adott pályán csak egy adott busz képes felismerni?Amúgy a buszt elírtam,MAN NL202 a neve.Most leszedtem egy "Tatra Regional" nevezetű pályát,és azt már az alap buszok se ismerik fel.Mondjuk kaptam hozzá egy Merci-t ami viszont felismeri.Mit kell állítani hogy így tudjam használni őket? -
szikszaicsabi #26558 Modell asszem nincs külön, de MSTS-hez megvan 9 darab szerelvény(+csatlás). Hogy be lehet-e tenni normálisan, arról nekem halványlila rotyogópaprikáskrumpli-gőzöm sincs.:D -
ast00 #26557 Melyik buszról van szó? Nekem eddig mindegyik tudta. -
Bipper #26556 De nem minden manuálos busz tudja ezt alapból :) Ezért kérdezem hogy hogy lehet olyanná alakítani, mer folyton hibát ír ki amikor próbálkozok :( -
TE7 AI dízelmozdony
Konvertálta: LMG-123
LETÖLTÉS -
ast00 #26554 Nekem nem kellett átírni semmit, müxik. Csak nyomjad a kuplungot váltáskor és menni fog. -
Bipper #26553 Ezt én is tapasztaltam,és sjana nem tudtam én se megcsinálni :( Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném :) Illetve van még egy kérdésem, hogy lehet átírni úgy a buszok váltójának scriptjét, hogy tudjam alkalmazni a KY_upshift, és KY_downshift parancsot? -
ast00 #26552 Valakinek van ötlete az omsi addon managerr féle framework hibára? Valami nem kezelt kivételt ír, rámegyek a továbbra, aztán elakad ott, hogy checking for updates. -
SnyperD #26551 Hogy sikerült ? :D -
precise #26550 Lemodelleztem egy valós buszgarázst Google Sketch up-ban, hogy tudom bejuttatni omsi pályaszerkesztőbe?
Valahol van magyar leírás erről? -
MAN F90 buszt?
-
hungaryws #26548 akkor így :D
-
geraprofil #26547 Rendben,akkor majd megnézem úgy jó-e.Közben leszedtem egy új buszt,a MAN F90-t.Valamiért nem hajlandó kiírni a táblájára a helység neveket.Számot kiírja,de a helység nevekre (Route-os rész) hibát ír ki mindig.Hof. fájlok benne vannak.Esetleg még valamilyen fájl kell hozzá? -
SnyperD #26546 akkor így -
SnyperD #26545