OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Ha megvásároltad a legális verziót, gyere vissza, ellenkező esetben fáradj át az off topicba.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Segítséget szeretnék kérni.Mégpedig abban,hogy az editorral nem jutok dűlőre mert ha utat akarok lerakni mindig kilép az editorból.Már újra is raktam az egészet de az sem segített ugyan az a hiba.Lehet hogy a progi rossz?Ez ami nekem van az ncore-ról van.Ha tudtok valami megoldást azt megköszönném.
A 200-as és 250-es járaton a két város közt van valami probléma.
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
A játékot próbáltam már többször újrahúzni, de nem segített
Az OMSI1 fut rendesen, és a többi programnál se tapasztaltam érdemi lassulást
Videókártya beállításokat nem nagyon bolygattam, a teljesítményt maximumra állítottam, és ennyi, az első 10-12 napban szépen futott, majd hirtelen egyik játékmenetről a másikra lépett fel ez a probléma, és azóta folyamatosan fennáll
Driverek úgy látom frissek
A merevlemezek optimalizáltsága, töredezettségmenetesítése is rendben van, úgy tűnik
De azért köszönöm a segítséged
Teljesítményzabáló tipikus nemkell-program?
Megfelelő videókártya-beállítások?
Driverek megfelelő telepítése?
Elhanyagolt oprendszer?
Omsi 2 újratelepítés?
Ha másban is jelentkezik a probléma akkor gép-újrarakás?
Utoljára szerkesztette: lanerto, 2015.09.16. 20:54:27
Észak-Pestről van valami hír?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.09.13. 15:37:37
Haters gonna hate!
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
omsigbm.ewk.hu
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
omsigbm.ewk.hu
Segítséget szeretnék tőletek kérni abban hogy feltelepítettem az Ebstein pályát úgy ahogy az oldalon le van írva (Ebstein V1.0) de még is hiányoznak textúrák az utakon és a 104 vonalon weinhem megállónál szétcsúszik az út és lefagy a játék! 😞
Itt egy kép is a jelenségről. Kép
Esetleg ha valaki játszik a pályán és tud valami megoldást azt megköszönném!
Üdv.
Dél-Pest 4.0 pályán nincsenek emberek a megállókba. Már kipróbáltam minden beállítást de nem járt sikerrel. Valakinek valami tippje van esetleg?
Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2015.09.06. 14:05:24
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Nálam néhány busznál előfordul az a probléma, hogy a busz első tábláján (ami a járatszámot és az első megállót - végállomást mutatja) nem ír ki semmit amikor beállítom, teljesen fekete sötét marad a kijelző. Ettől független hallom a hangját amikor váltakozik az írás, meg az utasok is felszállnak, de eléggé zavaró akkor is.. Most pl. credo bc11 nél van ez a problémám. Valaki nem tudja hogyan lehet javítani?
1., A CCV féle Ikarus busz (omsi2-re módosított) folyamatosan hibát dob. A csengő már át van írva.
2., Ziu Troli létezik már omsi2-re?
Addig is kis türelmet kérünk!"
OMSI+ erről szóló Facebook-os posztja
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Kéne egy kis segítség. Nos van egy Logitech Driving Force GT-m, és azt szeretném tőletek megkérdezni, de inkább azoktól, akiknek ugyanilyen kormányuk van, hogy egy manuális busz váltóját, hogyan rendeljük hozzá a kormány váltójához, hogy tudjuk fel, le váltani? -Mit kell beállítani?
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Az Editorban a "Traffic Rules" fülön a "Higher/Lower Priority-val mit lehet szabályozni?
Complexity:
0 - very important object (standard) (crossings, normal buildings, street lights, traffic lights, traffic signs, busstops)
1 - important object (bus huts, bust stop number plates, small buildings)
2 - normal object (street name signs, tiny buildings, dust bins, telephone cells)
3 - detail object (parkbenches, pollars, sandboxes ...)
ide jön a szám 0 és 3 között
A második csúszkához pedig az Editorban lehet megadni, hogy a vonal melyik része rendelkezik magasabb prioritással.
Onnan hogy tudja milyen járaton vagy. Ha meg nincs járat felvéve, akkor is megvannak azok az útvonalak amiken van valamilyen járat, meg vannak az utcák amikben nincs semmi. Az is be van állítva hány tile-t tölt be egyszerre, így igazából nem nagy kérdés neki....
Esetleg azon a tile-on ahol elágazik a vonal, ott betölti mind a kettőt, na bumm, a következő tile-nál úgyis eldöntődik melyiket tölti.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!