63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#59295 Természetesen szerintem sem cél, hogy tele legyen bétákkal az OMSI kiegek sora, de a semminél talán jobb, ha egy normálisnak mondható beta verziót kapunk...
Szerintem az E94 is egész jó kompromisszum...
Az EMKE kapcsán annyit, hogy amit kiadtak a Setrahoz javítást, abba van EMKE+Vollmatrix, ha azt sikerülne installálni az E94-be, plusz a tetőszellőző nyithatóságát animálni, illetve az első ajtóhoz nyitás/zárás hangot avanzsálni, akkor szinte semmi komolyabb, átlag usert nagyon zavaró baj nem lenne vele... -
névtelen91 #59294 Ez se rossz.
https://www.youtube.com/watch?v=wm86LLN4LaI -
#59293 Az E94-hez pl. máris készül egy javítás padarmartin által, tehát szerintem abszolút megérte kiadni... Egyébként tényleg nem értem ezeket a nagy ítélethirdetéseket, nem muszáj mindent letölteni. -
#59292 Én pl. nem támogatom a bétákat. Bár ha az ember már jó ideje nem foglalkozott vele, akkor már mindegy... -
#59291 Hát a tényleges menetidő (és vele együtt a késés) úgy is nő, ahogy ők írták, két megálló közt is...
De komolyra fordítva a szót, a két megálló közti menetrend szerinti menetidőt a pályaszerkesztőben tudod megnövelni...
---------------------------------------------------------
A béta kiegészítőkkel kapcsolatban meg annyit mondanék, hogy szerintem, jobb, ha van kint egy béta, de valamilyen szinten használható az addon, mintha ne lenne egyáltalán...
A lelkesebbek tudnak rajta munkálkodni a már meglévő eszköztárból, ha kint van legalább....
Például a Busbanfan-féle beta Solaris is jó vezetési élményt nyújtott a maga módján, amíg ki nem jött a V3-as Morphi hangmód a Citaro V2-höz, majd az Alterr féle III, generációs Solaris... -
Zsolt7411 #59290
Ejnye,bejnye! :D Én a két megálló közötti menetidőre gondoltam! :D Mert a Dannenburg v5 menet ideje túl rövid mert nagyon nyomni kell a gázt hogy csak 3-4 perc késés legyen. -
Geri556 #59289 Ha gyorsabban, akkor meg férfi ?
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2016.02.21. 12:25:00 -
Routeres #59288 Ha lassabban mész, nő a menetidő. -
Zsolt7411 #59287 Sziasztok.Menetidőt hogyan lehet növelni?Mert én sajna ezekhez a dolgokhoz nem nagyon értek. -
bazsiihmv #59286 köszi :D amúgy igen, ha nincs busz az a baj, ha van busz az a baj...:D nem adtátok volna ki, akkor még hetekig-hónapokig valaki megkérdezte volna, hogy na mikor jön az E94, hogy áll? :D -
#59285 Üdv!
Nem tudja valaki hogy az omsi 2-be mikor beadja pl a Grundorf pályát,mért írja ki középen apró betűvel feketén hogy panel1.
Eddig mindig tökéletesen ment,direct x feltéve. -
Dani020 #59284 De igen, Nemeza kapta meg a Rábát SnyperD-től... -
#59283 Nekem csak 1 problémám van vele! Ugyan az ami a Setra S 319 UL-nél is mégpedig, hogy ha menet közben a gázpedált jobban megnyomom akkor nem az történik aminek kellene, hogy nekiáll gyorsulni, hanem felpörög a motor, mintha üresben lenne és ugyan azzal a tempóval megy tovább. A két busz modellje viszont eszméletlenül minőségi. Szép munka mind a kettő!
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2016.02.21. 08:38:14 -
#59278 Igazán sajnálom, hogy igénytelen munkámmal lehúztam a magyar omsis közösség ragyogó színvonalát. Ígérem többször nem fordul elő. -
Maceehun13 #59276 XD -
#59275 Nem lesz automata.
A Rábát pedig még mindig nem Nemeza készíti, de sebaj... -
Dani020 #59274 Gyerünk Nemeza, adjátok ki így a Rába premiert is!! :) -
bazsiihmv #59273 *lesz, ha majd kész lesz. :D
én nem vagyok a bétáknak a híve, kipróbáltam, nekem is tetszik idáig, és most az is örülhet, aki állandóan azért sír, mert nem dobja ki senki a nyilvánosság elé a félkész buszát.
lehet, hogy volt már a készülő buszról hosszabb cikk, de engem az érdekelne, hogy vajon csak ez az egy változat lesz, esetleg lesz automata váltós változatban is? -
dantre #59272 Találtam valami újat, zseniális gép lett szerintem :)
http://www.omsiplus.hu/letoltesek/ikarus-eag-e94-60-beta-valtozat/?cikk=7606 -
Maceehun13 #59271 Sziasztok IK. 260 bkv mappájába van egy olyan hogy ansagen mappa azt hova kell rakni? -
névtelen91 #59270 CCV-520 az Ikarus 415.26-od nagyon jó.Sok sikert az elkészítéshez! -
generalGGabe #59269 Elírtad, apukám! Nem a 10. hatványának az 5. gyöke kell, hanem a 12. hatvány 7. gyöke!
Ne vezesd félre a kollégát! -
zaharanszky96 #59268 Először 14 10-dik hatványának 5. gyökének a binomiális számsorozatból mindegyik szám első 2 jegyét kell beírni, utána rebootold a gépet, és újból nyisd meg, utána mentsd le a txt fájlt, és másold be a busz mappájába. -
Geri556 #59267 Nem ! Szia ! -
Maceehun13 #59266 Sziasztok renault karosánál honnan tudjam hogy mi a pin ? -
#59263 Az 540, 33, 2345, 134 kell hozzá, és a printscreen gomb. -
Maceehun13 #59248 Áhh megvan csak minden 2. megálóban szállnak le de sztem ez a Merci hibája lesz -
#59245 Ikarus 405-höz normális kameranézeteket alkotott már valaki? -
#59244 Az életben nem fogsz olyan videót találni, amiben egy busz készítésének minden lépése benne van. -
#59242 Ja mert ha nincs kedved OMSI-zni, akkor az a megoldás, hogy "de legyen már". Gondolom ha valaki depressziós, annak azt mondod, hogy ne legyen az. -
#59237 Megmondom én, mi a gond.
1. Neked egyetlen egy normális omsi projekted nem volt, fogalmad sincs mivel jár egy _minőségi_ buszt/pályát létrehozni. Mások kritizálása persze megy.
2. A készítők ezért semmit nem kapnak, a szabadidejüket áldozzák erre. Ja, mégis kapnak, a hozzád hasonló (...)-któl (ide illessze be mindenki, amit gondol... ;) ) kritikákat, hogy miért nincs még kész, illett volna kiadni, miért nincs infó, stb. Tisztelet a kivételnek természetesen.
3. Legutolsó dolgom az, hogy az omsival foglalkozzak most. Aki ezt nem érti meg, így járt, és kész.
-
Pali1010 #59236 Sziasztok!
Át szeretném tenni OMSI1-ből a pályámat 2-be, a betöltés megakad, a logfile végén a következő bejegyzést látom:
"Warning: Could not lock light map of tile 0 for getting ambient light for objects! Error: texture load"
Hogyan tudom megoldani? Köszönöm! -
padarmartin #59235 Jó Petike elég lesz. Tudod másnak van olyan, hogy iskola, főiskola, egyetem meg élete is. -
Zoliikp #59234 Azzal kell dolgozni, ami jelenleg rendelkezésre áll.
Én sem tudok ilyen modellt készíteni, ezért nincs is min megsértődnöm.
Halkan megjegyzem, 15 perc volt az egész. Ez lett belőle:
kép
kép1
Utoljára szerkesztette: Zoliikp, 2016.02.14. 15:16:17 -
#59231 Sok idő bármilyen buszt megcsinálni (hónapok), 280-as nem nagyon készül, és amúgy a futárt se egyszerű beletenni (modelleket át kell helyezni meg ilyenek), úgy se kapsz hozzá engedélyt, de amúgy se hiszem, hogy meg tudnád csinálni. -
norb82 #59230 15 perces munka. -
#59228 És akkor ment a projekt a levesbe, vagy tanulgat és folytatja? -
#59226 Nincs benne csengő alapból, és nem, nem lesz 4 ajtós. -
vertexx #59225 Kedves MAN014! Nagyon köszönöm neked a segítséget,klasszul működik,nagyon élvezem! -
kestrelHD #59224 Sziasztok! Citaro 3 ajtósnál a csengőt valaki már belerakta? vagy tudja h mi a gomb neve? Mert bell és csengo nem nyert, illetve a Citaro c2-ből lesz 4 ajtós verzió is? Előre is köszönöm!