63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fghjk
    hogy kell privát üzenetet írni? Mert én is szeretném:)
  • Tirdi
    Nekem is küldenéd légyszi? Megy az e-mail címem privibe.
  • [HUN]FaTaL
    Ez komoly? Kimásolod a vágólapra és beilleszted a címsorba. Vagy, ha olyan a böngésződ, akkor kijelölöd az egészet, jobb klikk és ugrás a webcímre.
  • Pelsodriver
    Nem tudom innen letölteni, nem aktív a hiperlink, a Google kereső se találja, hiába írom be. Nem szokott ilyen előfordulni, azért kérek segítséget.
  • gcs7e7
    el :)
  • Bipper
    Küldök egy privát üzit az e-mail címemmel, nekem is el tudnád küldeni?
  • gcs7e7
    innen

elég béta busz, de nekem sikerült a 2rosszból 1 jobbat csinálni, és úgy már játszható! :)

(ha adsz mailt, elküldöm a módosított .bus fájlt)
  • szil balázs
    Mercedes-Benz Citaro Facelift E4 ezt honnan lehet le tölteni vagy van valakinek linke vagy valami info róla? köszi
  • kem001
    Na így már nem hiányol semmit sem. Köszi! Nagyon jó pálya lett.
  • Deutsch84
    Nos. Itt a teljes scenery a 31-es úthoz

LETÖLTÉS:

87.229.116.57/tomd/letoltesek/ingyenes/scenery/Sceneryobjects.rar
  • Routeres
    No, aki szeretné kipróbálni a 31-es utat, de nincsenek meg a hiányzó objektek, azoknak összecsomagoltam a nagyját. Egy-két cuccos hiányzik még, de azokkal nem vacakoltam már. :)

Szóval vegyétek vigyétek
  • gcs7e7

LINK
  • nIsTv4n
    Na ez egy hiánypótló, köszi szépen!
  • Routeres
    Ezaz! Köszi!

---

31-es út:
    Ma reggel erőt vettem magamon, és összeszedtem a hiányzó cuccok nagy részét. Szép (lesz) a pálya, az ötlet is tetszetős, hangulat van, szóval sínen vagytok.
    De valamit csinálni kellene az objektekkel, tekintve, hogy Canterbury-től kezdve Kispesten át az internet elfeledett zeg-zugaiig mindenhonnan kellettek objektumok. Az OMSI-m majd' 15 gigával lett kövérebb.

De sok sikert a folytatáshoz!
  • atty707
    Szerintem erre gondolsz:
  • Routeres
    Van ilyen program. Kilistázza és kimenti a maphoz tartozó fájlokat (mappástul, de annyi baj legyen). Csak nem tudom a nevét...

Mint minden más, a szerkesztő is megszokható. :)
  • nIsTv4n
    Hangulatos kis pálya, örömmel látom, hogy ekkora terület esetén sem tapasztalható lagg, akadás még az én laptop-on sem.

Viszont az objectek, spline-ok hiánya tökéletesen mutatja a pályaszerkesztő egyik nagy problémáját.. Örömteli lenne, ha minden a pályához tartozó objectet, spline-t tárolná (egy nyamvadt fájlban kellene karban tartani az egyes elérési utakat), majd lehetőséget adni, hogy fájlrendszer mentén kiexportáljam. Ezzel licenc jogok sem sérülnének, és az élet is kellemesebb lenne.

Meg egyébként a szerkesztő "irányítása" (nézetváltás, zoom, tile váltás) is eléggé furcsa.

No de ez van, ebből kell főzni :)
  • wollnerd #28053

• generalGGabe
    kicsit állatkodtam az este :-D

• MEXXD
    Megjelent a 31-es út első verziótesztje. Mivel csupán egy béta tesztről beszélünk hibák előfordulnak a pályán, érdemes elolvasni azok megoldását. :)

(Kattints a kép alatt található hivatkozásra.)

http://www.omsiplus.bplaced.com/31-es-ut-beta-teszt/
  • Routeres
    Itt tessék körbenézni, a készítő írta, hogy mindjárt összeguberálja az objekteket a pályához.
  • gylacus
    Sajnos nekem is hiányoznak az utak...
  • [HUN]FaTaL
    A stadionokon csak fű van, és egy csomó objektumot hiányol (splinet nem, azokat bemásoltam, de így is hiányzik egy csomó út), ez normális jelenség és az objektumok hiányának tudható be?:)
  • kem001
    Akkor ez lehet a gond.. Vagy szimplán természetfeletti erőim vannak, csak eddig nem tudtam róluk..DD
  • Routeres
    Kikapcsolt ütközésekkel játszok, az egészből nem észlelek semmit. Jó nagy csicska vagyok, mi? Igazából busszal még csak átfutottam rajta, várom az objekteket...
  • bmwcrash
    nem jártál mostanság at USA keleti partjábál?:D
  • kem001
    Routeres nálad hogy üzemel a 31-es pálya? Nálam olyan, mintha vihar söpörne végig amerre csak megyek.. Szó szoros értelembe repkednek a házak..
  • Routeres
    Amint a készítők megosztják velünk a hiányzó objektumokat. Mert azokból van bőven...
  • kem001
    Hát a Mercedes még kicsit odébb van szerintem..
  • halaszfi
    Villamossal szerintem jobb lesz... Meg jön a Merci is, így egy kicsit valósághűbb lesz.
  • kem001
    Én most próbálom éppen.
  • halaszfi
    Én is. Csak a Caps Lock beragadt, és későn vettem észre. A pályáról mikor kapunk videót? Bemelegedett már a Fraps?
  • kem001
    Nekem a kedvenceim között volt a pálya.. De sajnos volt egy olyan rész, hogy ahogy beértél a településre, 30-as tábla volt kirakva, és hiába mentél lassabban, az utasok leakartak szállni rögtön.. Na innentől lett nekem elegem belőle..
  • Routeres
    Ne vedd ennyire komolyan, csak hülyülök.

Egyébként, 31-es út bétateszt, valaki?
  • halaszfi
    Ja és megkérdezném: neked mennyi valós élménnyel teli idő töltődött el vele? Letettem én a buszt, elindulok, NINCS PADKA, A JÁRDA A SEMMIBEN LEBEG! MIRE VÉLJEM? Egy amcsi pályától még elnézem, azok talán feltalálták, de a németek?
  • Zoliikp
    Nekem is afelé tendál...
    Az előző verziók nem voltak meg, gondoltam kipróbálom...
    Minden letöltve, hiba üzenet...
    Nem tartok olyat pályát, amit csak a TC-ben nézegethetek...
  • halaszfi
    Hát... Maga a pálya jó, nekem való nagyvárosi, de ha benézek egy utcába, és 50m-rel a buszom melett egy ház állja el az autósok útját.
  • Routeres
    Hogy tehetted?! A friccek elsőszámú, kedvenc, mindenek felett álló pályája! Te galád!
  • halaszfi
    Nekem mükszik. De a pálya nagyrésza festett, hemzseg a járda illesztési hibáitól stb. Így és a nagy gépigény miatt nálam a lomtárban volt a helye.
  • kem001
    Letöltöttél hozzá minden kiegészítőt? Nálam működik rendesen.. Esetleg régi verzió ha volt belőle, töröld.