63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
halaszfi #29454 Hova tünt a kép? -
halaszfi #29453 YJaj, bocsánat, nem fejeztem be. Szólított egy kötelesség. Befejezve: Jó kép lett, viszont kívánom mindenkinék. A modellek a tieid? Mert nem csúnyák. Bocsánat mégegyszer. -
Zoliikp #29452 Visszatérve a "hangoskodás" megvalósításához, segítséget kértem Nemezától.
Min gabcsibkv, mind a saját verziómat megpróbáltam "összegyúrni" egy egységgé.
A részeredmény a következő lett:
http://www.youtube.com/watch?v=4-eob22Z-p4
Az Ansagen mappa az eredeti, míg az Ansagen2 a vágott, rövidebb bemondást tartalmazza. -
Zoliikp #29451 Elméletileg az Anzeigen mappa a rollbandos buszoknak a megjelenítendő táblaképeit tartalmazza.
Tehát, ha játék indítása busz nélkül történik, akkor el kellene jutnia a buszkiválasztásig.
Ott sem kellene gondot jelenteni, mert vagy az alapkészletet, vagy a külön számára fenntartott mappából dolgozik.
Ha minden kötél szakad, az omsi.exe alatt találsz egy logfile.txt fájlt.
Nézd meg szövegszerkesztőben megnyitva, hogy milyen incorrect, vagy egyéb error üzenetet tesz az addig betöltött állományokhoz.
Meglátásom szerint más oka lehet a bajodnak... -
seresa #29450 -
zaharanszky96 #29449 Ikarus 260.45 és Ikarus 260.46 BKV mód! A pack tartalmas 4 fajta menetdinamikájú/váltójú buszt, továbbá 10 fotórealisztikus festést!
letöltési link: http://omsicenter.com
A FÁJLT MÁSHOVA FELTÖLTENI TILOS!!! -
#29448 Nem hiába szokták azt mondani, mielőtt módosítasz valamit, mindig csinálj előtte biztonsági mentést az egész mappáról, hogy ha esetleg elb@xod, akkor meg legyen az eredetije.
Amúgy ha csináltál játék újra telepítést, törölted a régi játék mappát vagy csak Uninstall után, már is telepítetted a játékot?? Mert lehet hogy ez a baj hogy a régiből ott maradt valami kis szemét, ami miatt nem enged játszani... -
gabcsibkv #29447 OMSI 2 megjelenés 2013 4.negyedév-ben. A hivatalos fórum információ -
szil balázs #29446 :) -
#29445 Helló! Bocs hogy bele szolok a dolgaidba! nem szokásom de már kicsit kezd idegesíteni.kapsz egy szép gesztust valaki gondolt arra is hogy kedveskedjen nektek és ez a köszönet meg van a véleményem.! :)
Martinez01
Köszönöm szépen!
Viszont mindenkinek! -
szil balázs #29444 NEM Ismételném ha nem csináltam meg volna az újra telepítést -
Bipper #29443 Ezt nem akarod befejezni? Attól, hogy többször felteszed, nem biztos hogy kapsz rá választ :) Ha ennyire türelmetlen vagy, telepítsd újra a játékot -
szil balázs #29442 Hali mindenki 1-sorban ha nem lennék már akkor mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok és további balesetmentes vezetést .
Van egy olyan problémám hogy Anzeigen mappában csináltam egy kis hülyeséget be raktam a Volvo fh 12 kamiont meg a magnumot és nem enged játszani és utána ki töröltem a mind 2-t és továbbra is nem enged mit kell abba a mappába tenni hogy újra engedjen játszani köszi a segítséget. köszi NAGYON FONTOS LENNE KÖSZI -
halaszfi #29441 Nem korai? :) -
Bipper #29440 Viszont kívánom, minden kedves sofőrnek :) -
Az előzőt töröld kedves HáziGazda! -
#29438 http://imagerz.com/QE9OXktvAwMAAA5KFAVQ -
fghjk #29437 Tetszik :) Én is örülnék neki:) -
szil balázs #29436 Hali mindenki 1-sorban ha nem lennék már akkor mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok és további balesetmentes vezetést .
Van egy olyan problémám hogy Anzeigen mappában csináltam egy kis hülyeséget be raktam a Volvo fh 12 kamiont meg a magnumot és nem enged játszani és utána ki töröltem a mind 2-t és továbbra is nem enged mit kell abba a mappába tenni hogy újra engedjen játszani köszi a segítséget. köszi -
Renault Agora #29435 Jó estét! Ez kinek van meg mert nem lehet letölteni és nagyon kéne. Üdv. -
#29434 Az új Ikarus 260 KZNS Pack-ban lévő buszok, nem koszolódnak mint a gyári MAN buszok?? Mert most hogy tél van, beállítottam hogy havas út legyen (ha már kint nem esik a hó, mert végül is úgy lehet jól tesztelni egy buszt, ha azt élesben csinálja az ember, utasokkal együtt ). És le nyomtam a C60-assal 5-6 kört, és még mindig tisztán nézett ki a busz, a mögöttem lévő MAN buszokkal szemben, amik tiszta sárosak voltak... -
#29433 Nézd meg a beállításokban, nem tudom fejből.. De elvileg csökkenő sorrendben vannak. 6-os: 2.00, 7-ös: 1.00 és így tovább.. De beállításokban ezt magad is megnézheted. -
matec1996 #29432 és a 6-7-8-9 mélyk mélyk pénz ??
-
#29431 Lenyomod ctrl-t és számokkal. 6, 7, 8, 9. -
matec1996 #29430 S akkor hogy lehet vissza adni az utasoknak ??
-
#29429 Sehol, mivel nincs benne.. Amúgy meg elég 1x feltenned a kérdést.. -
matec1996 #29428 Hello a temsa safirban hol találom meg a pénzt ?? -
szil balázs #29427 Hali mindenki 1-sorban ha nem lennék már akkor mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok és további balesetmentes vezetést .
Van egy olyan problémám hogy Anzeigen mappában csináltam egy kis hülyeséget be raktam a Volvo fh 12 kamiont meg a magnumot és nem enged játszani és utána ki töröltem a mind 2-t és továbbra is nem enged mit kell abba a mappába tenni hogy újra engedjen játszani köszi a segítséget -
#29426 Hát nagyon kíváncsi leszek az árára! Mert a csuklóst kiadhatták volna külön is,csak gondolom így jobban jönnek ki anyagilag. Ha már újracsinálják akkor optimalizáció nem maradhat el! Mert ha ugyanígy 6 maggal sem lehet a játékot normálisan játszani egy Berlin pályán,akkor ne is erőltessenek egy még nagyobb Berlin-t. Az új objectektől sem vagyok elájulva,ezt gyakorlatilag már itt-ott összehozták(lásd vonat,új házak). A jobb editor és az optimalizáltabb játék viszont nekem megéri a pénzköltést! :) De azt hiszem még nagyon odébb lesz az. Ha ők mondtak 2013 végét, 2013 akkor lesz abból még 2014 is... szóval felejtsük is el szerintem még egy darabig :) -
Routeres #29425 Tessék olvasgatni -
#29424 áá megvan...
ez így viszont ilyen nemistudom....activision féle veddmegadlc-t szaga van -
#29423 le vagyok maradva...OMSI 2??:D -
BCsaba4 #29422 A csengő alatt az indításjelzőre gondoltam. Olyan nincs? Csak mert a gomb megvan a műszerfalon (és csöng is) -
Zoliikp #29421 Ilyen mod nincs.
Viszont manuálisan "erősíthető", csak bele kell túrni a model cfg-fájljába.
A keresés tárgyai:
-untenrechts;
-unterdeck;
-oberdeck.
Az ilyen nevű vezérlők alatt található számok határozzák meg a fény minden paraméterét.
(célszerű egy alap MAN-fájlt megnézni, hiszen ott meg van a leírás.) -
#29420 Mi lesz kari? Az NG272 az OMSI 2-vel jön ki, az meg negyedik negyedév lesz. -
BCsaba4 #29419 Az új ikarusokban melyik gombbal lehet a csöngőt használni? -
sirenato #29418 Hello! Létezik olyan program amitől a MAN n202(Manuális)-hoz, hogy világosabb legyen a buszban, mert kb van 5 db lámpa és az nem elég az utasoknak. -
#29417 ebből kari lesz :D
remélem, legalábbis..de úgy január végéig már tutkó kiadják...annó, 1 éve ilyenkor 2012 februárt tippeltem, hát lehet hogy abból 2013 februárja lesz. :D
Nagy képek nincsenek meg? Hirtelenjében nemtalálom az NG272 képes threadet -
Routeres #29416 Azt direkt nem tettem ki. -
Apocalipto #29415 kieg.: A homlokfal jobb elejéről is hiányzik 1 logo :)
http://volanosoldalak.hu/select_volan/nograd/nograd_helykozi_frsz3/nograd_hvn731_01.jpg