63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#29494 "csak olyan mint ha lopott busz lenne ez a busz..." :D De így már más, hogy tesztelésre adták ki. :D Akkor nem szóltam. :D -
#29493 Itt a hivatalos oldala, nem lopott a busz.. Tesztelésre lett kiadva, ha jól értelmezem. -
#29492 Nem rossz kis busz, csak olyan mint ha lopott busz lenne ez a busz... Nagyon nagyon béta ez a busz... A jobb oldali kijelző, a jegyek helye, az utasok elhelyezkedése, a műszerfal és még pár dolog... De ha elkészül, kircsi buszocska lesz belőle.
-
#29491 http://omsicenter.com/letoltes.php -
#29490 hello, ezt a BKV-s buszt honnan lehet letölteni? -
#29489 Tetszik ez az új BKV mód-busz, főleg hogy már az alap koszosodás is rajta van. :P
-
#29488 Akkor elnézést :D Ezt nem tudtam! :) -
#29487 Mindegy milyen grafikai beállítást használsz, ez nem attól függ.. Buszt így készítette el a készítője, hogy hóeséskor az ablak befagyjon. -
#29486 Nekem téli időszakban ilyen :D Pc of 2011 a grafikai beállításom, próbáld meg azon! :D -
#29485 az szép!:D ezt, hogy lehet megcsinálni? -
#29484 Kicsit lefagyott az ablak! :D -
#29483 Römerberg 2.0 -
Bipper #29482 Ez melyik pálya? -
#29481 ezt hol tudom állítani? de az alap festései jók. a cti-ben kell? vagy a .dds lehet a hiba? -
szil balázs #29480 Meg van és no komment szintén ugyan az a kód hiba m1 köszi a segítséged újra teszem :) remélem meg javul -
#29479 Akkor ott nincs más választásod.. Törölted Texture és Script mappából is a Копия nevű fájlokat? -
szil balázs #29478 Köszi szépen meg oldottam de itt már teljes ká o van már azt nem irja már egy teljes hiba üzenetet ír gondolom jobban járok egy újra rakással nem ? -
#29477 Igen, néhány napja írtam róla, hogy hogyan oldható meg ez a probléma..Parancsolj. -
szil balázs #29476 Igen fenn van
van valami köze?
-
Mercedes Citaro meg innen tölthető.
Mercedes Citaro Facelift - BETA
Author : Chester_2012 -
#29474 Fent van a Temsa busz? -
szil balázs #29473 Hali mindeki ezt irja ki nekem E/A Fehler32 hiba kód ez mit jelet valakinek fordult már elő . Gcs7e ez honnan töltötted le ezt a buszt le ? -
#29472 Ez úgy néz ki, mintha a festéshez 0.1-es envmap érték helyett 1-es lenne megadva.
Robi546: az oroszok sok mindent nem szoktak kiadni...vagy csak később, ez valamilyen orosz kiadatlan pálya valószínűleg. -
#29471 szép napot!
mi lehet a gond? az új citaroba átmásoltam és ilyen lett! pedig leellenőriztem a cti-t és ugyan az az alapja! -
Robi546 #29470 Sziasztok!
Valaki nem tudja pálya az amelyik ezen a képen van ? Valahogy nagyon megtetszett,előre is köszi.
-
#29469 sajnos nem vettem MÉG meg , úgyhogy átmegyek a másikba. -
Routeres #29468 Amennyiben a játékot megvetted állunk rendelkezésedre. Ellenkező esetben >>ebben<< a topikban tudunk segítséged adni. -
#29467 helo
valaki áttudná küldeni nekem az ode.dll-t?
(mert újra kellett raknom az omsi-t és kéne hozzá)
pls. -
#29466 Sziasztok!
Segítsget szeretnk krni.
Letöltöttem az omsi-t de nemtudom mit kell csinálni az aerosoft launcherrel... !
Valaki tud segíteni ?
-
#29465 A Lion's-ról miért nem szállnak le az utasok? Ott vannak csak a hátsó ajtónál, kinyitom és semmi! :S -
Robi546 #29464 Kösz,neked is! :D -
#29463 Kellemes ünnepeket kollégák! :DD -
Apocalipto #29462 Sok játékot teszteltek, nagyjából az összes játék ugyanúgy fut mint Win7-en, 1-2 FPS eltérés lehet csak. -
atty707 #29461 Megjelenése óta azzal használom az OMSI-t, rosszabb nem lett a teljesítménye. :) Arra viszont vigyázz, hogy ha használod az XPadder-t, akkor az már nem megy a Win8 alatt. Pontosabban csak a fizetős változata támogatja a Win8-at. -
Routeres #29460 A friccek szerint pár fps-sel jobban fut vele játék. -
#29459 Microsoft disztribútor ismerősöm hozzám vágott egy Windows 8 Professionalt. Valakinek tapasztalata az OMSI-val? -
#29458 leírnád lépésről lépésre? :) -
#29457 "A FÁJLT MÁSHOVA FELTÖLTENI TILOS!!!" - remélem, tisztában vagy vele, hogy ezt teljesen feleslegesen írtad? Régen én is beleírtam a letöltéseimbe, mégis mindenhova felkerültek. -
sirenato #29456 Hello! Az az egy kérdésem lenne, hogy a Mercedes-nél hogyan kell beállítani azt, hogy a NUM- ne az ajtó kioldó hanem a 3. ajtó KI/BE csukódása legyen -
Deutsch84 #29455 Jó reggelt !
Tegnap sikerült működésre bírni az OMSI-t, de egy olyan problémába akadtam, hogy néha elmosódik a busz műszerfala és kb. 5-10 másodpercre megakad.
Ha jól emlékszem, mikor anno kijött az NL202 annak volt ilyen problémája, melyet valami scriptel ki lehetett javítani.