63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    "csak olyan mint ha lopott busz lenne ez a busz..." :D De így már más, hogy tesztelésre adták ki. :D Akkor nem szóltam. :D
  • kem001
    Itt a hivatalos oldala, nem lopott a busz.. Tesztelésre lett kiadva, ha jól értelmezem.
  • matesz19
    Nem rossz kis busz, csak olyan mint ha lopott busz lenne ez a busz... Nagyon nagyon béta ez a busz... A jobb oldali kijelző, a jegyek helye, az utasok elhelyezkedése, a műszerfal és még pár dolog... De ha elkészül, kircsi buszocska lesz belőle.

• gera995
    http://omsicenter.com/letoltes.php
  • rkrisz99
    hello, ezt a BKV-s buszt honnan lehet letölteni?
  • matesz19
    Tetszik ez az új BKV mód-busz, főleg hogy már az alap koszosodás is rajta van. :P
  • gera995
    Akkor elnézést :D Ezt nem tudtam! :)
  • kem001
    Mindegy milyen grafikai beállítást használsz, ez nem attól függ.. Buszt így készítette el a készítője, hogy hóeséskor az ablak befagyjon.
  • gera995
    Nekem téli időszakban ilyen :D Pc of 2011 a grafikai beállításom, próbáld meg azon! :D
  • bmwcrash
    az szép!:D ezt, hogy lehet megcsinálni?
  • gera995
    Kicsit lefagyott az ablak! :D
  • kem001
    Römerberg 2.0
  • Bipper
    Ez melyik pálya?
  • gcs7e7
    ezt hol tudom állítani? de az alap festései jók. a cti-ben kell? vagy a .dds lehet a hiba?
  • szil balázs
    Meg van és no komment szintén ugyan az a kód hiba m1 köszi a segítséged újra teszem :) remélem meg javul
  • kem001
    Akkor ott nincs más választásod.. Törölted Texture és Script mappából is a Копия nevű fájlokat?
  • szil balázs
    Köszi szépen meg oldottam de itt már teljes ká o van már azt nem irja már egy teljes hiba üzenetet ír gondolom jobban járok egy újra rakással nem ?
  • kem001
    Igen, néhány napja írtam róla, hogy hogyan oldható meg ez a probléma..Parancsolj.
  • szil balázs
    Igen fenn van
    van valami köze?
  • kem001

Mercedes Citaro meg innen tölthető.
    Mercedes Citaro Facelift - BETA
    Author : Chester_2012
  • kem001
    Fent van a Temsa busz?
  • szil balázs
    Hali mindeki ezt irja ki nekem E/A Fehler32 hiba kód ez mit jelet valakinek fordult már elő . Gcs7e ez honnan töltötted le ezt a buszt le ?
  • LMG123
    Ez úgy néz ki, mintha a festéshez 0.1-es envmap érték helyett 1-es lenne megadva.

Robi546: az oroszok sok mindent nem szoktak kiadni...vagy csak később, ez valamilyen orosz kiadatlan pálya valószínűleg.
  • gcs7e7
    szép napot!

mi lehet a gond? az új citaroba átmásoltam és ilyen lett! pedig leellenőriztem a cti-t és ugyan az az alapja!
  • Robi546
    Sziasztok!

Valaki nem tudja pálya az amelyik ezen a képen van ? Valahogy nagyon megtetszett,előre is köszi.

• rkrisz99
    sajnos nem vettem MÉG meg , úgyhogy átmegyek a másikba.
  • Routeres
    Amennyiben a játékot megvetted állunk rendelkezésedre. Ellenkező esetben >>ebben<< a topikban tudunk segítséged adni.
  • rkrisz99
    helo
    valaki áttudná küldeni nekem az ode.dll-t?
    (mert újra kellett raknom az omsi-t és kéne hozzá)
    pls.
  • tibi842
    Sziasztok!
    Segítsget szeretnk krni.
    Letöltöttem az omsi-t de nemtudom mit kell csinálni az aerosoft launcherrel... !
    Valaki tud segíteni ?
  • gera995
    A Lion's-ról miért nem szállnak le az utasok? Ott vannak csak a hátsó ajtónál, kinyitom és semmi! :S
  • Robi546
    Kösz,neked is! :D
  • gera995
    Kellemes ünnepeket kollégák! :DD
  • Apocalipto
    Sok játékot teszteltek, nagyjából az összes játék ugyanúgy fut mint Win7-en, 1-2 FPS eltérés lehet csak.
  • atty707
    Megjelenése óta azzal használom az OMSI-t, rosszabb nem lett a teljesítménye. :) Arra viszont vigyázz, hogy ha használod az XPadder-t, akkor az már nem megy a Win8 alatt. Pontosabban csak a fizetős változata támogatja a Win8-at.
  • Routeres
    A friccek szerint pár fps-sel jobban fut vele játék.
  • Erlau Trans #29459
    Microsoft disztribútor ismerősöm hozzám vágott egy Windows 8 Professionalt. Valakinek tapasztalata az OMSI-val?
  • gcs7e7
    leírnád lépésről lépésre? :)
  • gumikacsa
    "A FÁJLT MÁSHOVA FELTÖLTENI TILOS!!!" - remélem, tisztában vagy vele, hogy ezt teljesen feleslegesen írtad? Régen én is beleírtam a letöltéseimbe, mégis mindenhova felkerültek.
  • sirenato
    Hello! Az az egy kérdésem lenne, hogy a Mercedes-nél hogyan kell beállítani azt, hogy a NUM- ne az ajtó kioldó hanem a 3. ajtó KI/BE csukódása legyen
  • Deutsch84
    Jó reggelt !

Tegnap sikerült működésre bírni az OMSI-t, de egy olyan problémába akadtam, hogy néha elmosódik a busz műszerfala és kb. 5-10 másodpercre megakad.

Ha jól emlékszem, mikor anno kijött az NL202 annak volt ilyen problémája, melyet valami scriptel ki lehetett javítani.