63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ilyen grafikát várnék el a legprofibb buszszimulátortól:

-
Estét.
#29986 : jól alakul. -
Én most mennék rajta először, de ez fogadott. :D Az aacheni pályához meg nem találok ibis kódokat.
Rheinhausent még nem próbáltam, de megnézem majd, hogy milyen. :) -
gabcsibkv #30017 Nálam a Teltow pálya felejtős. unalmas., sokat eszik.
Viszont Rheinhausen esetében most mentem az MB-vel és velem szembe jött NL202 30%-ban fehér texturacsikokal :( -
Tévedtem, itt a lerakáskor száll el. Úgylátom ez a pálya felejtős, remélem az omsi 2-ből lesz 64bites, ha már ennyi ram kell neki és max 2 gigát kezel. -
Üres OMSI-n (csak a busz meg a Teltow (a hozzátartozó cuccokkal) van rajta) betölt, érdekes. -
Nálam is ez van. :( (4 GB RAM) -
XPadder és Windows 8 téma....
újrahúztam a gépen a Windowst. Az Xpadder az OMSI-val továbbra sem hajlandó működni. Az elfekvőben lévő régi konfigra is rádobtam a W8-at, ott sem megy az OMSI az Xpaderrel.
Az Xpadder eredeti (nem én vettem, hanem egy MSTS buzi barátom). Atty707 szerint csak a fizetőssel megy, ő privátba írta nekem, hogy melyik verzióval, ő is megvette eredetiben. Elvileg a kettő ugyanaz.
Tudom, hogy sokakat biztosan nem érdekel a nyafogásom a témával kapcsolatban, azoktól elnézést. De szerintem a W8 elég aktuális kérdés lehet sokak számára. -
Nekem az egyik kedvencem a Teltow 4.0. Elég nagy kiterjedésű, sok vonalas map. Nagyságánál fogva tele buggal, de mégis imádom.
A pályára a készítője azt írta, hogy minimum 4GB RAM kell neki, de nekem elfutott 25 körüli FPS számmal a régi 2 gigás konfigommal is. És valóban, az OMSI alig használ nekem 700-800 megát a memóriából. Inkább CPU függő....
Én a Solaris SU15-tel megyek sokat rajta, ennél a busznál még egyszer sem fordult elő, hogy belaggolt volna tőle (vagy el sem indult volna) a pálya, viszont MAN Lion's City első verziójával már előferdült mindkettő. -
A Teltow pályán próbálta valaki az új mercit? Nekem azt írja ki, hogy túl kevés a RAM , ami 8 gigánál igen vicces, főleg, hogy közben összesen 7-800 megát használ az omsi.
Mit lehet evvel csinálni? A pálya betölt, a buszválasztásnál hal bele. Szczezinen rendben működik. -
Project szczecin-en miért nincs hang a játékba? Mindenhol van, kivéve ott.. -
Az Aachen Walheim pályához van valakinek IBIS kódokat tartalmazó PDF-e? -
Nem működik nálam megint a hivatalos fórum, így nem tudom belinkelni... De ez lesz az, hátha neked betölti. -
alexander1993 #30006 Áttudnád küldeni a pályához mellékelt AMS fájl linkjét? -
Ezt töltsd le, majd a pályához mellékelt AMS fájlt. Sorrendjük mindegy. -
alexander1993 #30004 Arra lennék kíváncsi, hogy mit töltsek le és milyen sorrendben telepítsem azokat. -
Valaki belinkelnél olyan oldalról ahol nem kell regelni?
-
Lényegében be kell menned a pálya mappájában, és ott az AIlist-et kell átírnod a megfelelő buszra. Pl.: vehicles\SU_15\solaris urbino 15.bus
-
szil balázs #30001 Sziasztok van egy olyan kérdésem hogy az összes pályán ne csak MAN-busz járjon hanem Ikarus Merci ,volvo stb köszi segítségeteket és BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK :d -
ez a probléma mindig akkor jön mikor újra rakom az omsi-t -
Mentsd le az adataidat buszodat beálításaidatt és tedd újra a játékot -
Keresd meg a pályát a hivatalos fórumon, oda be vannak linkelve a hozzá szükséges dolgok.. Szedd le őket. -
és akkor nem tudnál rá valahogy mégis megoldást hogy ezek meglegyenek
-
Nem hinném hogy valaki feltudna tenni több gigát valahová is -
sziasztok
vki. át tudná küldeni a teljes Spline és Sceneryobjects mappáját, mert több pályán is azt írja ki hogy, hiányzik ez a spline, hiányzik az az objektum és ezt már unom, úgyhogy légyszi ha valaki tudja akkor tegye fel valahova ahonnan le tudnám tölteni.
pls.
-
szikszaicsabi #29994 kem001 már írta ugyan, hogy Addon Manager kell hozzá, de ha nincs meg, akkor 7-zippel is ki tudod csomagolni. -
Mire vagy kíváncsi? AMS formátumúak a kiegészítők nagy része, amihez Addon Manager kel. -
sziasztok , valaki megtudná mondani melyik <doorfont> kell a BKV- módos ik 260-hoz? -
alexander1993 #29991 Valaki el tudná magyarázni hogy telepítsem fel OMSI-ra a Rheinhausen 4-es verzióját és a pályához szükséges kiegészítőket?
Előre is köszi az esetleges segítségeket. -
vikimaki1 #29990 Hiába írod ki 50-szer, nem kapsz hamarabb válasz! Amúgy ennél több infó kéne! Pl. egy kép... -
lolprof #29989 Köszi, most már sikerült.
-
sirenato #29988 Hali! Tudja valaki, hogy a Schunthorpe Modern pályánál mikor a buszt akarom betölteni miért ír ki hibát? Pl.:Mercedes-Benz O405N2 -
Igen, ez így van, csak amire írtam, ott az szerepelt, hogy ezer helyre kell regisztrálni... :) Ezzel szemben csak egy. :) De gylacus már kimásolta a direkt linket, szóval még regelni se kell már oda... -
Deutsch84 #29986 A tegnapi nap tovább is tovább dolgoztunk a pályán, így már beértünk Jászfelsőszentgyörgy határába ! Innen Jászberény már csak egy lépésre van, Heves meg egy ugrásra ! :)
Képek:
Ha esetleg nem jelenítené meg a képet -
Regelni kell, különben nem látod a DL linket, én is ma regeltem be, nem egy bonyolult mutatvány az sem. -
Warrior888 #29984 Gondolom be vagy lépve, azért látod... Jelentkezz ki, print screen-eld le, és mutasd már meg nekem, hol van itt ilyen gomb. Köszi. :) -
sirenato #29983 Tudja valaki, hogy a Schunthorpe Modern pályánál mikor a buszt akarom betölteni miért ír ki hibát -
vikimaki1 #29982 Engem nem zavar csak írtam :D -
Olvastam csak 1-2 hsz kimaradt, sorry :) -
gylacus #29980 Itt a direct link az original Szczecin Innenrollbandhoz: Letöltés

Valaki belinkelnél olyan oldalról ahol nem kell regelni?