63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kuhnzsolt
    Nem tudom milyen géped van, de:

Az én asztali gépemen még csak el se indult a játék, (ha igen 1-2 fps-sel).
    én egy egyszerű első áras videókártyát vettem bele, (6000 ft+szállítási költség) és láss csodát jelenleg a berlin baustellen mod solaris u 15-tel, man lion's city ai-val 30 Fps-sel fut!
  • vikimaki1
    Mert sajna nem egy erős gépem van, éshát szinte csak Grundorfon tudok vele menni :(
  • vikimaki1
    Amúgy csak nálam, vagy mindenkinél FPS zabáló az új IK250?
  • gabcsibkv
    hello !
    ha nincs .org fájlod hozzá készíts egyet (jegyzettömb)és nevezd át Regs_NL202-re azaz Regs_NL202.org legyen. Ezt megnyitod és beleirsz pár számot egymás alá így:
    100
    101
    102...
    utána belemész a .bus fájlba és leellenörzöd hogy a [number] résznél mire hivatkozik.
  • zorba3333
    Igen, ezzel a színtervvel mutatta be az Ikarus az IK 256-os szériájának KTK klímával szerelt prototípusát.
    Sajnos IK 250 nem készült ilyen színtervvel, de mindenesetre jól áll neki :D
  • YoGabN
    helloka! letöltöttem az NL202-höz a manuális változat cuccot. fel is raktam mindent, de nem ad neki rendszámot! ami az automata 202höz van azt nem találja és nincsen saját .org fájlja, amibe lehetne rendszámokat írni.. HELP ME! <3
  • Bipper
    Valaki tudna segíteni, hogy az Ikarus 415.04 1.1-nél ne csak az első ajtónál legyen csengő, hanem mint a CCV-féle 260-as on?
  • omsifan
    Nem, sajnos azt nem tudom megoldani, meg nem is lenne értelme, a vezethető változat rengeteg FPS-t levenne AI-ként.
  • gabcsibkv
    Újabb hibával talákoztam, betöltöm a pályát és az MB AI ként nem áll meg sehol habár a menetrendben ottan vannak az időpontok csak megy és megy és sötét az ablakok....
    AI hiba MB
    Van valami megoldás erre?
    Köszönöm
  • omsidriver
    Köszönjük. :) Egy kérdés: azt esetleg meg tudnád oldani, hogy a vezethető változat működjön AI-ként is? Én ugyanis sokszor az AI-tól veszem át a buszt, és azt vezetem tovább.
  • omsifan
    Szívesen mindenkinek, aki használja, és szereti! :) Hiba van benne? Én nem találtam, de szóljatok, ha valami nagyobb hiba van...
  • halaszfi
    [ailist]
    0
    -1
    25
    írd át:
    [ailist]
    0
    -1
    16

Így jó lesz elvileg.
  • rubber785
    Nemjött össze.. az i kocsik álltk be a megállókba... :S
    pedig ez van beírva:

[ailist]
    0
    -1
    25
    vehicles\Solaris\Solaris_1.bus
    vehicles\Solaris_Urbino_12_III\Solaris_kl1.bus
    vehicles\Solaris_Urbino_12_III\Solaris_kl2.bus
    vehicles\Solaris_Urbino_12_III\Solaris_standard.bus
    vehicles\VW_Golf_2\AI_VW_Golf_2.bus
    vehicles\MB_W123_230E\AI_mb_w123_230e.bus
    vehicles\MAN_F90\AI_MAN_F90_Wechselbruecke.bus
    vehicles\MB_W123_230E\AI_mb_w123_230e_cab.bus
    vehicles\VW_T3\VW_T3_Van.ovh
    vehicles\Opel_Manta_B\ai_opel_manta_b.ovh
    vehicles\Citr_BX\BX.ovh
    vehicles\Citr_BX\BX.ovh

[aigroup]
    Solaruis
    1
    0
    Spandau

[aigroup]
    Solaris Urbino 12 III
    1
    1
    Spandau

És ugy irtam be ahogy a mappák nevei.. mi lehet a gond?
    pl.: mappa neve: Solaris Urbino 12 III, ezt írtam be, nem a BUS file nevét.. Talán ez a baj?

• BlueMaster
    Erre már nagyon régen vártam!!!!

Nagyon szépen köszönöm!!!
  • halaszfi
    A Kispest 1.4 mennyivel eszi jobban a gépet FPS-ben, mint az 1.0? Most minden FPS számít nálam, megjavították a gépem, sajnos Win7-et tettek rá, Grudorfon 7, míg alap Berlinen 2 FPS a veszteség. Érdekes...
  • fghjk
    Igen:) Feltöltsem valahova?
  • omsifan
    Csináltam CCV-520 Ikarus 260-asához AI scriptet, az ajtókat csak úgy tudtam megoldani, hogy mindet nyissa, mert a zárt ajtón is felszálltak, ha az első nyitva volt. A script2 mappát egyben be kell másolni a busz fő mappájába. :)
    http://www.adrive.com/public/sUTSyJ/IK260AI.rar
  • rubber785
    Ezt a festést megismeri valaki? :D
  • kuhnzsolt
    Az ailist-be csak azoknak a buszoknak az elérési útját írd be amelyiket szeretnéd!

Tehát pl vehicles\solaris_u12\solaris_12.bus

Beírod a kívánt buszokat egyenként egymás alá, s mondjuk ezek az ailist-be első helyen vannak akkor így tudod az editorban megkülönbözetni őket:

[aigroup]
    solaris u 12
    1
    0
    Spandau

[aigroup]
    solaris u 10
    1
    1
    Spandau

[aigroup]
    solaris u 12
    2
    1
    Spandau
  • Kókusz92
    #30830-as hozzászólásnál írták le :)
  • MDB024

:))
  • rubber785
    Üdv!
    nem tudjátok hogyan tudom beállítani hogy egy adott mapon az AI buszok azok legyenek csak, amiket én szeretnék? Tehát Pl.: a Szczesin 3.1 mapon csak Solaris Urbino 10, 12, 15 buszok közlekedjenek! Tudja valaki a megoldást?
  • kem001
    Fehéres textúra nálam is előjött.. Újraindítottam a játékot, mert általában az megoldja a problémát, de sajnos nem tűntek el teljesen a fehér foltok..
  • omsifan
    Lehet, hogy ott van valami hiba, párat összegyűjtöttem már, következő nagy patchben javítva lesznek.
  • kem001
    Egy kérdésem lenne még azért. Gyújtást kabin nézetben csak E billentyűvel lehet ráadni? Kulcsra ha rákattintok, nem történik semmi, csak "benyomódik".
  • omsifan
    Nincs mit, ha van még ilyen elnézés, szóljatok!
  • kem001
    Köszi a gyors javítást, na és persze maga a buszt is.
  • gabcsibkv
    Solaris Urbino 12 CNB 1.02
    Jó gépem van,de
    a, Spandau > pattog erőteljesen Rathausnál
    b, utas jegy eladáskor a delikvens majdnem ajtón kivül áll.
    c, fehéres texturák a környezetben ahogy a solarist betöltötem
    Valamit szerintem még kéne rajta finomítani az építésnél.

Összességében, szép, kidolgozott, de zabálja a gépet és szvsz AI ként nem bevételezhető.
  • omsifan
    Még nem támogatja, a készítők azt írták, hogy jövő karácsonykor jön ki az Omsi 2 (nem lesz teljesen új játék, csak ennek a továbbfejlesztése) Pár új busszal, csukló scripttel, Man csuklós busszal. :)
  • kem001
    Majd év végén jön az OMSI 2, majd abban lesz csuklós busz támogatás.
  • Kókusz92
    Létezik valamilyen csuklós busz, vagy az OMSI nem támogatja egyáltalán?
  • omsifan
    Közben látom, hogy nem volt odaírva az AI-hoz, hogy az. Elnézést ezért, én rontottam el... Itt van, amivel már ott lesz, és nem lehet összetéveszteni.
    http://www.adrive.com/public/Hmxpjk/Ik250AI.bus
  • Bipper
    Nem :)Akkor ez lesz a hiba, tehát, nem tudunk vele menni :)
  • kem001
    Na meg van a probléma.. Tényleg az, amit írtál.. Másik verzió elvileg AI verzió, és ezért nem indul el, és dob ki hibaüzenetekkel.
  • omsifan
    Nálam rendesen működik.
  • Kókusz92
    Hali! A 250-nél nektek is ég folyton a leszállásjelző (ahogy becsukom az ajtót már ég is), vagy ez egyéni hiba? =]
  • omsifan
    Az automatás 250 NEM jó buszozgatásra, csak AI-nak! A hiba mikor jött ki? A kézi váltósnál is kijön?
  • Bipper
    Az autómatás nekem is ezt írja ki :(
  • Apocalipto
    Ebből a Jelczből kajak 44 variáns jött ki? Ez már kicsit túlzás. Kb 3-at szeretnék meghagyni de nem tudom melyik jelölés mit takar..
  • TheSosy
    A végén még a Kisalföld Volán Zrt. teljes járműiparát megcsinálod! :O
    Szép lesz ez a busz is.
    Bár előtte egy Nabit szívesebben vezetnék Omsiban