63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• [HUN]FaTaL
    Mert különben még ennyi fps se lenne...
  • SnyperDv2
    Ha minden héten megkérdezed attól még nem lesz előbb kész, mint már említettem 1-2 hónap, mellette kis érettségire készülök.
  • matesz19
    De miért így lett megcsinálva?? csak mert így olyan illúzió romboló... :D
  • LMG123
    Az attól függ...a játéknak sajnos van egy ilyen hibája AI-nál, de csak ha nem vagy rajta az AI-n. Ha rákattintasz és "lecseréled a járművet" rá, akkor látni fogsz az ablakán keresztül mindent. De az objektumoknál ez orvosolt dolog, hivatalos fórumon is fent van a megoldás, 2 sort kell beírni a cfg-jébe csak az objektumnak.
  • Zoliikp
    Ezt le kellene tisztázni:
    -utastájékoztatás a játékban azt jelenti, hogy van hangosbemondás; ez viszont nincs az Ikarusokban;
    -ha az IBIS-re gondolsz, akkor a CCV-féle buszban külön kapcsoló van a műszerfal bal alsó részén, a KNZS-verzión magán a készüléken van ON/OFF gomb...
  • halaszfi
    Ai autó ablakán se látsz át normálisan, ott is ugyanez van.
  • Alias Pingvin
    A Sor c10.5-nél nem lehet betenni valamilyen leszállásjelzőt?És a tükrön állítani egy picikét?
  • miskolcdj
    Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy nekem akármelyik busznál vagyok feltételezzük ikarus nem tudom bekapcsolbi az utastájékoztatót valaki help?
  • clubvs
    Felülírattam a meglévő objektumokat és így már van menetrend is, de még dobál ki hibát de legalább játszani már lehet, érdekes....
  • Zoliikp
    Van olyan objekt-csomag, amit csak egy bizonyos pályán található, -372 MB tömörítve-, és azt is le kellett tölteni...
  • clubvs
    OHHH.....azért köszi :)
  • Zoliikp
    Én sem tudok neked segíteni:
    elindítottam a maptools.exe-t a bemásolás után, és zokszó nélkül kidibott 65 objekt, és 24 splines hiányt...
  • kuhnzsolt
    http://omsikiegeszitok.wordpress.com/2013/01/28/fonts-csomag/
  • gabor514
    Letöltöttél minden kiegészítőt hozzá?
  • clubvs
    Jah a hibaüzenet az a berlin 2012nél van
  • clubvs
    És milyen kiegészítőket, mert amik benne voltak a letöltött tömörített állományban azt mind bemásoltam.
  • Ben92
    Ugyanez a hiba volt nalam is a Spitterberg palyan.

Aztan Zoliikp javasolta hogy a kiegeszitoket mindenfele keppen toltsem le hozza. Bemasoltam mindent aztan a hiba megoldodott.

Nalad is az lesz.
  • Zoliikp
    A 19-es útvonalon az 53. sorban megnevezett track ismeretlen.
    Ha letöltöd a megfelelő objekt, vagy spline kiegészítőt, és meggyógyul...
  • clubvs
    hof van, honállomás is, hiba üzenet:
  • matec1996
    Kb mennyi van még hogy kész legyen vagy mikorárra várható a kiadás ??
  • LMG123
    Mert a zajvédő falat nem csinálta meg rendesen a készítője.
  • Zoliikp
    Nézzük csak:
    -nincs hof-fájl;
    -nem választottad ki a honállomást;
    -nem töltöttél le egy kiegészítőt, és induláskor csak leokézod a hibaüzenetet;

Támpont nélkül válaszd ki a neked megfelelőt...
  • [HUN]FaTaL
    hof fájlt nem másoltad be
  • SnyperDv2
    Hangulat fotó :)
  • Ikarusfan
    Valaki nem tudna adni egy linket egy olyan font készlethez, amiben benne vannak a magyar ékezetek is? Amióta újraraktam az OMSI-t, nincs meg pár font, és így elég hülyén ír ki egyes dolgokat a program.
  • clubvs
    Valaki tudna segíteni?
    A Bowdenham v2.0 és a Berlin Spandau 2012 pályáknál nincs menetrend és AI buszok, mit szúrtam el?
  • matesz19
    hihi Érdekes... ilyet én még nem láttam, ti igen?? :D "A szellem busz, eleje nincs, csak hátulja." :D
  • halaszfi
    KÖSZÖNÖM!!! Haleluja, a Street Creator is működik! Még ezerszer köszönöm!
  • Zoliikp
    A crossing editor csak az omsi\sdk mappából, és a saját meghajtón lévő fájlt megnyitva hajlandó elindulni...

• kuhnzsolt
    Egy kérdésem lenne:

Valaki találkozott már olyan hibával, hogy nem lehet letenni spline-t? Hiába választom ki a mappából, a listában nem jelenik meg!

Előre is köszönöm a segítséget!
  • halaszfi
    Üdv! A Crossing Editor-t hogy kell használni? Megmyitom, rámegyek arra, hogy Load, És hibaüziként kiírja, hogy Datei nicht gefunden. Köszönöm előre is.
  • TTÁDÉ
    Sziasztok!

Régen jelentkeztem már itt. Debrecen persze épül kész is vagyok az 1/3-ával! Pálya építése során beértem a városba. Tele egyedi objektumokkal,kereszteződésekkel.Na itt majd nem azt mondtam befejezem de végül úgy döntöttem hogy folytatom.Persze most könnyű mondani: Te b@romminek építész pályát ha objektet készíteni nem tudsz! De úgy gondolom hogy megér annyit a pálya hogy kiadjam. Ezért kérem tőletek ha értetek az OBJEKTUM,KERESZTEZŐDÉS,UTAK készítéséhez jelentkezzetek a(z): [email protected] címre vagy küldjetek privát üzenetet! ------------------------

Jó hír: Ha ez megtörténne akkor kb. márciusban egy béta verziót kiadnék menetrend nélkül utasokkal. Ami összefoglalja a pálya vidéki részét ez kb. 15-20 perces lesz!

Előre is KÖSZÖNÖM!

• matesz19
    Igen, én meg is találtam, csak a szerverről már törölték... Sajnos...
  • kem001
    Igen, emlékszek arra én is.. Próbáltam rákeresni az előbb, de nem találtam..
  • matesz19
    Én régebben láttam hogy valahová fel tették, csak nem hiszem hogy él-e még az az oldal...
  • kem001
    Telepítsd újra a játékot. Nem tudok róla, hogy valahová feltöltötték e az eredeti fájlokat.
  • Bustom
    Eredeti Man SD 200 és SD 202-t valaki nem tudja honnan lehet leszedni? Sajna valami fájlt amit bemásoltam a mappájába nem szereti és azóta nem indulnak el..
  • kem001
    Parancsolj. Addon-okat külön kell leszedni hozzá.
  • Erlau Trans #31542
    Engem is érdekel, köszönöm előre is.
  • gabor514
    Igen légyszives. Köszi! ^^