63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Mert különben még ennyi fps se lenne... -
SnyperDv2 #31579 Ha minden héten megkérdezed attól még nem lesz előbb kész, mint már említettem 1-2 hónap, mellette kis érettségire készülök. -
De miért így lett megcsinálva?? csak mert így olyan illúzió romboló... :D -
Az attól függ...a játéknak sajnos van egy ilyen hibája AI-nál, de csak ha nem vagy rajta az AI-n. Ha rákattintasz és "lecseréled a járművet" rá, akkor látni fogsz az ablakán keresztül mindent. De az objektumoknál ez orvosolt dolog, hivatalos fórumon is fent van a megoldás, 2 sort kell beírni a cfg-jébe csak az objektumnak. -
Zoliikp #31576 Ezt le kellene tisztázni:
-utastájékoztatás a játékban azt jelenti, hogy van hangosbemondás; ez viszont nincs az Ikarusokban;
-ha az IBIS-re gondolsz, akkor a CCV-féle buszban külön kapcsoló van a műszerfal bal alsó részén, a KNZS-verzión magán a készüléken van ON/OFF gomb... -
halaszfi #31575 Ai autó ablakán se látsz át normálisan, ott is ugyanez van. -
Alias Pingvin #31574 A Sor c10.5-nél nem lehet betenni valamilyen leszállásjelzőt?És a tükrön állítani egy picikét? -
miskolcdj #31573 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy nekem akármelyik busznál vagyok feltételezzük ikarus nem tudom bekapcsolbi az utastájékoztatót valaki help? -
clubvs #31572 Felülírattam a meglévő objektumokat és így már van menetrend is, de még dobál ki hibát de legalább játszani már lehet, érdekes.... -
Zoliikp #31571 Van olyan objekt-csomag, amit csak egy bizonyos pályán található, -372 MB tömörítve-, és azt is le kellett tölteni... -
clubvs #31570 OHHH.....azért köszi :) -
Zoliikp #31569 Én sem tudok neked segíteni:
elindítottam a maptools.exe-t a bemásolás után, és zokszó nélkül kidibott 65 objekt, és 24 splines hiányt... -
kuhnzsolt #31568 http://omsikiegeszitok.wordpress.com/2013/01/28/fonts-csomag/ -
Letöltöttél minden kiegészítőt hozzá? -
clubvs #31566 Jah a hibaüzenet az a berlin 2012nél van -
clubvs #31565 És milyen kiegészítőket, mert amik benne voltak a letöltött tömörített állományban azt mind bemásoltam. -
Ugyanez a hiba volt nalam is a Spitterberg palyan.
Aztan Zoliikp javasolta hogy a kiegeszitoket mindenfele keppen toltsem le hozza. Bemasoltam mindent aztan a hiba megoldodott.
Nalad is az lesz. -
Zoliikp #31563 A 19-es útvonalon az 53. sorban megnevezett track ismeretlen.
Ha letöltöd a megfelelő objekt, vagy spline kiegészítőt, és meggyógyul... -
clubvs #31562 hof van, honállomás is, hiba üzenet:
-
matec1996 #31561 Kb mennyi van még hogy kész legyen vagy mikorárra várható a kiadás ?? -
Mert a zajvédő falat nem csinálta meg rendesen a készítője. -
Zoliikp #31559 Nézzük csak:
-nincs hof-fájl;
-nem választottad ki a honállomást;
-nem töltöttél le egy kiegészítőt, és induláskor csak leokézod a hibaüzenetet;
Támpont nélkül válaszd ki a neked megfelelőt... -
hof fájlt nem másoltad be -
SnyperDv2 #31557 Hangulat fotó :)
-
Valaki nem tudna adni egy linket egy olyan font készlethez, amiben benne vannak a magyar ékezetek is? Amióta újraraktam az OMSI-t, nincs meg pár font, és így elég hülyén ír ki egyes dolgokat a program. -
clubvs #31555 Valaki tudna segíteni?
A Bowdenham v2.0 és a Berlin Spandau 2012 pályáknál nincs menetrend és AI buszok, mit szúrtam el?
-
hihi Érdekes... ilyet én még nem láttam, ti igen?? :D "A szellem busz, eleje nincs, csak hátulja." :D
-
halaszfi #31553 KÖSZÖNÖM!!! Haleluja, a Street Creator is működik! Még ezerszer köszönöm! -
Zoliikp #31552 A crossing editor csak az omsi\sdk mappából, és a saját meghajtón lévő fájlt megnyitva hajlandó elindulni...
-
kuhnzsolt #31551 Egy kérdésem lenne:
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy nem lehet letenni spline-t? Hiába választom ki a mappából, a listában nem jelenik meg!
Előre is köszönöm a segítséget! -
halaszfi #31550 Üdv! A Crossing Editor-t hogy kell használni? Megmyitom, rámegyek arra, hogy Load, És hibaüziként kiírja, hogy Datei nicht gefunden. Köszönöm előre is. -
TTÁDÉ #31549 Sziasztok!
Régen jelentkeztem már itt. Debrecen persze épül
kész is vagyok az 1/3-ával! Pálya építése során beértem a városba. Tele egyedi objektumokkal,kereszteződésekkel.Na itt majd nem azt mondtam befejezem de végül úgy döntöttem hogy folytatom.Persze most könnyű mondani: Te b@romminek építész pályát ha objektet készíteni nem tudsz! De úgy gondolom hogy megér annyit a pálya hogy kiadjam. Ezért kérem tőletek ha értetek az OBJEKTUM,KERESZTEZŐDÉS,UTAK készítéséhez jelentkezzetek a(z): [email protected] címre vagy küldjetek privát üzenetet! ------------------------
Jó hír: Ha ez megtörténne akkor kb. márciusban egy béta verziót kiadnék menetrend nélkül utasokkal. Ami összefoglalja a pálya vidéki részét ez kb. 15-20 perces lesz!
Előre is KÖSZÖNÖM!
-
Igen, én meg is találtam, csak a szerverről már törölték... Sajnos... -
Igen, emlékszek arra én is.. Próbáltam rákeresni az előbb, de nem találtam.. -
Én régebben láttam hogy valahová fel tették, csak nem hiszem hogy él-e még az az oldal... -
Telepítsd újra a játékot. Nem tudok róla, hogy valahová feltöltötték e az eredeti fájlokat. -
Bustom #31544 Eredeti Man SD 200 és SD 202-t valaki nem tudja honnan lehet leszedni? Sajna valami fájlt amit bemásoltam a mappájába nem szereti és azóta nem indulnak el.. -
Parancsolj. Addon-okat külön kell leszedni hozzá. -
Engem is érdekel, köszönöm előre is. -
Igen légyszives. Köszi! ^^