63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
szikszaicsabi #31620 Ez melyik pálya?:)
#31614:Ez k**** jó! A szőlőt értelemszerűen a lankásabb hegyoldalakra tedd! -
Kókusz92 #31619 Ez melyik pálya? :) -
rubber785 #31618 eső...
-
Szuper! -
kuhnzsolt #31616 Miért "akarod", hogy a Börzsöny legyen egy jó ideig az utolsó kiadott pálya? XD
Olyan f@sza, hogy senkinek nem lesz kedve pályát kiadni, hisz a Börzsöny lesz az etalon! -
Nem is kérdés egyszerűen tökéletes! Sok sikert hozzá a továbbiakban is! :) -
Routeres #31614 meXx-től kaptam egy kis ajándékcsomagot, telis-tele nagyon frankó növényekkel. Volt benne kukorica, búza, napraforgó és szőlő.
Kukoricának és napraforgónak találtam már helyet, szőlőnek és búzának még keresem az ideális részt.
Hatalmas köszönet érte! -
Hogy a honlapja milyen sablont kapjon, arra lehet ott szavazni. 
-
Zoliikp #31612 Ez most mi?
Valamire rányomtam az oldalon, de fogalmam sincs, mire...
Elárulod, hogy miről is van szó?
-
* hol lehet letölteni? (bocsánat a dupla postért.) -
Dan122 #31610 Köszi szépen !
Töltöm is le mert jónak néz ki :D -
Húú ,de jól néz ki, ezt festést hol letölteni? :D -
Ikarus 260 KZNS C60-as -
Dan122 #31607 Mi ennek a busznak a neve ?
Mert hasonlít az Ikarus 260-hoz :D -
Nem értelek titeket fórumozókat... Mindenki tudja hogy készül az a busz, de azért rá kérdeztek... Ha elkészül úgy is közzé lesz téve tudni fogtok róla... Mivel lenne jobb ha félkész busz jönne ki? Semmivel, így várjatok türelemmel... Köszönjük. -
Műszaki pihenő.. -
ZsBalu01 #31604 Mint már írták, ha kérdezitek, nem lesz előbb kész, írta hogy 1-2 hónap, kisérettségire készül :D De ezt leírta őmaga is kb 30 sorral lejjebb. -
fcbarcelona1 #31603 Sziasztok!
A Credo mikor lesz kész? -
OFF:
Kérlek segítsetek! -
én a textméreteket szoktam csökkenteni! sokat segít! -
Ez fájt. :D -
Ja hogy.. :D Akkor nem szóltan, őszintén szólva nem néztem utána mert nem izgatnak a Credok. :) -
Mivel ez egy Credo BC11 típusú buszról van lemodellezve, ami 3 ajtós.. -
Üdv! Nem akarok egyáltalán kötekedni, mert szép busz és biztos rengeteg munka van/volt vele, de ha leghátul az ajtó, akkor az miért kellett oda? -
Tudtommal nincs belőle gépbarát verzió még. -
gabcsibkv #31595 No, megvan az EVM OMSI :) (cd galaxis-ban) max volt még 4db.
Más: Solaris Urbino 12 CNB-s verzióból nincs lowpoly-s? alacsonyabb poligonszámú verzió? mert az MB O405N2 és Lion's DTF jó lfut csak ez nem. -
A játékos egy listát választ az airól, a többit az omsi generálja (hogy épp milyen autó jöjjön).
Én is avval kezdtem, hogy felesleges az épületekre mindenhova átlátszó felület és kevesebb lenne az fps is. -
jól néz ki a busz, szép munka!! :) -
Igen, mivel a pálya azt használja AI buszként, de fel is volt tüntetve pálya oldalán.. -
sirenato #31591 Nincs! Akkor ez lehet a hiba? -
SnyperDv2 #31590 Utolsó mára, hogy kevesebbet kelljen festegetni a Textelőknek :D
-
Zoliikp #31589 Alap esetben nem a játék választja az AI-t, hanem a játékos. Ez így elsőre hülyén hangzik, de összességében ez az igazság.
Őszintén:
minek egy épületnek átlátszó "üveg", ha a játék szempontjából nem lényeges elem... Az esti átmenetet textúra-váltással meg lehet oldani.
A megállókat kellett volna alapul venni a "fal" készítőjének, és ennyi. Nem kell ragozni, utólag úgyis csak azzal lehet "dolgozni", ami nyilvánosságra kerül. -
Márpedig arról volt szó, hogy alapból miért nem generál minden AI járműnek és épületnek a játék átlátszó üveget. -
" Egyébként LMG-123 lehet többet tud erről, hisz nem kevés AI járművet készített már..."
Lehet, de az Engine picit másképp működik általában, mint a modellezés.
A "szar" pedig nem a játéknak szólt, hanem leginkább a grafmotornak. -
atty707 #31586 Nem kell vele játszani. Egyébként LMG-123 lehet többet tud erről, hisz nem kevés AI járművet készített már... -
halaszfi #31585 Buszkészítésnél tapasztaltam. Ha valamit mögé írsz, az az ablakon keresztül nem fog látszani. -
Na ne mond. Shaderekkel számolsz átlátszóságot többezer AI járműre, hogyne lenne köze az fpshez? Persze pályaméret függő. Az egész játék egy CPU limites szar. -
Köze nincs az fps-hez... :D -
Oké rendben. :) Csak furcsa, ennyi az egész. :) -
Szerintem a hülye kérdéseit hagyd figyelmen kívül... Jobban jársz és nem idegesíted magadat vele. ;) :D