63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• szikszaicsabi
    Ez melyik pálya?:)
    #31614:Ez k**** jó! A szőlőt értelemszerűen a lankásabb hegyoldalakra tedd!
  • Kókusz92
    Ez melyik pálya? :)
  • rubber785
    eső...
  • omsifan
    Szuper!
  • kuhnzsolt
    Miért "akarod", hogy a Börzsöny legyen egy jó ideig az utolsó kiadott pálya? XD

Olyan f@sza, hogy senkinek nem lesz kedve pályát kiadni, hisz a Börzsöny lesz az etalon!
  • olimano2222
    Nem is kérdés egyszerűen tökéletes! Sok sikert hozzá a továbbiakban is! :)
  • Routeres
    meXx-től kaptam egy kis ajándékcsomagot, telis-tele nagyon frankó növényekkel. Volt benne kukorica, búza, napraforgó és szőlő.

Kukoricának és napraforgónak találtam már helyet, szőlőnek és búzának még keresem az ideális részt.

Hatalmas köszönet érte!
  • matesz19
    Hogy a honlapja milyen sablont kapjon, arra lehet ott szavazni.
  • Zoliikp
    Ez most mi?

Valamire rányomtam az oldalon, de fogalmam sincs, mire...

Elárulod, hogy miről is van szó?
  • matesz19
    * hol lehet letölteni? (bocsánat a dupla postért.)
  • Dan122
    Köszi szépen !
    Töltöm is le mert jónak néz ki :D
  • matesz19
    Húú ,de jól néz ki, ezt festést hol letölteni? :D
  • matesz19
    Ikarus 260 KZNS C60-as
  • Dan122
    Mi ennek a busznak a neve ?
    Mert hasonlít az Ikarus 260-hoz :D
  • matesz19
    Nem értelek titeket fórumozókat... Mindenki tudja hogy készül az a busz, de azért rá kérdeztek... Ha elkészül úgy is közzé lesz téve tudni fogtok róla... Mivel lenne jobb ha félkész busz jönne ki? Semmivel, így várjatok türelemmel... Köszönjük.
  • MDB024

Műszaki pihenő..
  • ZsBalu01
    Mint már írták, ha kérdezitek, nem lesz előbb kész, írta hogy 1-2 hónap, kisérettségire készül :D De ezt leírta őmaga is kb 30 sorral lejjebb.
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    A Credo mikor lesz kész?
  • gcs7e7
    OFF:
    Kérlek segítsetek!
  • gcs7e7
    én a textméreteket szoktam csökkenteni! sokat segít!
  • LMG123
    Ez fájt. :D
  • gera995
    Ja hogy.. :D Akkor nem szóltan, őszintén szólva nem néztem utána mert nem izgatnak a Credok. :)
  • kem001
    Mivel ez egy Credo BC11 típusú buszról van lemodellezve, ami 3 ajtós..
  • gera995
    Üdv! Nem akarok egyáltalán kötekedni, mert szép busz és biztos rengeteg munka van/volt vele, de ha leghátul az ajtó, akkor az miért kellett oda?
  • kem001
    Tudtommal nincs belőle gépbarát verzió még.
  • gabcsibkv
    No, megvan az EVM OMSI :) (cd galaxis-ban) max volt még 4db.
    Más: Solaris Urbino 12 CNB-s verzióból nincs lowpoly-s? alacsonyabb poligonszámú verzió? mert az MB O405N2 és Lion's DTF jó lfut csak ez nem.
  • [HUN]FaTaL
    A játékos egy listát választ az airól, a többit az omsi generálja (hogy épp milyen autó jöjjön).

Én is avval kezdtem, hogy felesleges az épületekre mindenhova átlátszó felület és kevesebb lenne az fps is.
  • MDB024
    jól néz ki a busz, szép munka!! :)
  • kem001
    Igen, mivel a pálya azt használja AI buszként, de fel is volt tüntetve pálya oldalán..
  • sirenato
    Nincs! Akkor ez lehet a hiba?
  • SnyperDv2
    Utolsó mára, hogy kevesebbet kelljen festegetni a Textelőknek :D
  • Zoliikp
    Alap esetben nem a játék választja az AI-t, hanem a játékos. Ez így elsőre hülyén hangzik, de összességében ez az igazság.
    Őszintén:
    minek egy épületnek átlátszó "üveg", ha a játék szempontjából nem lényeges elem... Az esti átmenetet textúra-váltással meg lehet oldani.
    A megállókat kellett volna alapul venni a "fal" készítőjének, és ennyi. Nem kell ragozni, utólag úgyis csak azzal lehet "dolgozni", ami nyilvánosságra kerül.
  • [HUN]FaTaL
    Márpedig arról volt szó, hogy alapból miért nem generál minden AI járműnek és épületnek a játék átlátszó üveget.
  • [HUN]FaTaL
    " Egyébként LMG-123 lehet többet tud erről, hisz nem kevés AI járművet készített már..."

Lehet, de az Engine picit másképp működik általában, mint a modellezés.

A "szar" pedig nem a játéknak szólt, hanem leginkább a grafmotornak.
  • atty707
    Nem kell vele játszani. Egyébként LMG-123 lehet többet tud erről, hisz nem kevés AI járművet készített már...
  • halaszfi
    Buszkészítésnél tapasztaltam. Ha valamit mögé írsz, az az ablakon keresztül nem fog látszani.
  • [HUN]FaTaL
    Na ne mond. Shaderekkel számolsz átlátszóságot többezer AI járműre, hogyne lenne köze az fpshez? Persze pályaméret függő. Az egész játék egy CPU limites szar.
  • LMG123
    Köze nincs az fps-hez... :D
  • matesz19
    Oké rendben. :) Csak furcsa, ennyi az egész. :)
  • matesz19
    Szerintem a hülye kérdéseit hagyd figyelmen kívül... Jobban jársz és nem idegesíted magadat vele. ;) :D